9 AY ÖNCE EŞİMDEN AYRILDIM.VE BU BAYRAM BENİ DAHA ÖNCE SEVEN AMA BİR TÜRLÜ AÇILAMAYAN KUZENİMİN(bizde akraba evliliği oluyor)BENİM BOŞANDIĞIMI DUYUNCA BANA İKİNCİ BİR ŞANS DOĞDU DİYEREK KONUYU AİLESİNE AÇMASI VE BENİMLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMESİ İLE ŞOK OLDUM.BEN ÖĞRETMENİM O BENDEN 1 YAŞ KÜÇÜK VE HALA ÜNİVERSİTE OKUYOR.AİLESİ BİZE GÖRE FAKİR.HEP BUNLARDAN DOLAYI KENDİNİ KÜÇÜK GÖRMÜŞ AÇILAMAMIŞ.BELKİ BOŞNAMIŞ OLMAM ONA CESARET VERDİ YANİ NEDE OLSA BOŞANMIŞ BİR BAYANA HALA TOPLUMDA BOŞANMIŞ BİR ERKEK LAYIK GÖRÜLÜYOR.BELKİ ÖYLE DEĞİL AMA BEN 9 AY BOYUNCA BUNU YAŞADIM.ŞİMDİ O BANA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR.AMA BEN BİRŞEY HİSSETMİYORUM.ŞİMİDYE KADAR DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN Mİ NEDEN BİLMİYORUM.İLK EŞİMEDE BİR EŞY HİSSETMEMİŞTİM SONRADAN AŞIK OLMUŞTUM.ÖYLE OLUR MU ACABA YOKSA KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM.ONU ÜZMEK İSTEMİYORUM.AÇIK AÇIK SÖYLEDİMDE SANA BİR ŞEY HİSSTEMİYORUM DİYE.O OLSUN BEN CABALAYACAĞIM VE O GÜNÜ BEKLEYECEĞİM DİYOR.TEKRAR YANLIŞ KARAR VERMEKTEN KORKUYORUM.NE OLUR AKIL VERİN.ERKEĞİN SEVMESİ ÖNEMLİ ACABA ONUN SEVGİSİ BENİ ETKİLER Mİ.BAZEN AKLIMDA HALA ESKİ EŞİM OLDUĞU İÇİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Daha okuyor diyorsun işi gücü bile yok yani öyle mi? Bir şey hissetmiyorsan zamana bırak.. görüşürsün yine istersen ama şuan ona evlilik konusunda bir cevap vermen zaten çok yanlış olur...:26:
olmaz kii
hem kuzen hem öğrenci hem de aklında eski eşin var.
Ailesi ne demiş? Ailesiyle görüştünüz mü?
benim aklımda eski eşim var ama eski eşimin aklında ben yokum.o beni çok üzdü bana ben bir kere sevmiştim 5 ayda bitti bir ianat uğruna.tekrar olabilirmiyiz diye çok uğraştım o silmiş atmış ama.kuzen olmasına gelince yakın değildik ve dediğim gibi bizim ailede oluyor.evlenirsem kayınvalide derdim olmayacak.birde boşandığım için daha önce yabancı memleketten biriyle velendiğim için ailem şimdi sıcak bakıyor hiç olmazsa tanıdığımız diyor.daha önce duygusu olduğunu bilmiyorduk diyor
sizin öz kuzeniniz bosanmanizdan cesaret alip sizle evlenmek istiyor ve siz bunu normal karsiliyosunuz cünkü ailede akraba evliligi normalve istemeden yapilmis onceki evlilik ama esiniz suan aklinizda ee asil sorun kuzeninizin issiz yani PARASIZ olmasimi?Hem kayinvalide derdide yok hem yabancida degil ve siz bir ögretmensiniz
9 AY ÖNCE EŞİMDEN AYRILDIM.VE BU BAYRAM BENİ DAHA ÖNCE SEVEN AMA BİR TÜRLÜ AÇILAMAYAN KUZENİMİN(bizde akraba evliliği oluyor)BENİM BOŞANDIĞIMI DUYUNCA BANA İKİNCİ BİR ŞANS DOĞDU DİYEREK KONUYU AİLESİNE AÇMASI VE BENİMLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMESİ İLE ŞOK OLDUM.BEN ÖĞRETMENİM O BENDEN 1 YAŞ KÜÇÜK VE HALA ÜNİVERSİTE OKUYOR.AİLESİ BİZE GÖRE FAKİR.HEP BUNLARDAN DOLAYI KENDİNİ KÜÇÜK GÖRMÜŞ AÇILAMAMIŞ.BELKİ BOŞNAMIŞ OLMAM ONA CESARET VERDİ YANİ NEDE OLSA BOŞANMIŞ BİR BAYANA HALA TOPLUMDA BOŞANMIŞ BİR ERKEK LAYIK GÖRÜLÜYOR.BELKİ ÖYLE DEĞİL AMA BEN 9 AY BOYUNCA BUNU YAŞADIM.ŞİMDİ O BANA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR.AMA BEN BİRŞEY HİSSETMİYORUM.ŞİMİDYE KADAR DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN Mİ NEDEN BİLMİYORUM.İLK EŞİMEDE BİR EŞY HİSSETMEMİŞTİM SONRADAN AŞIK OLMUŞTUM.ÖYLE OLUR MU ACABA YOKSA KENDİMİ Mİ KANDIRIYORUM.ONU ÜZMEK İSTEMİYORUM.AÇIK AÇIK SÖYLEDİMDE SANA BİR ŞEY HİSSTEMİYORUM DİYE.O OLSUN BEN CABALAYACAĞIM VE O GÜNÜ BEKLEYECEĞİM DİYOR.TEKRAR YANLIŞ KARAR VERMEKTEN KORKUYORUM.NE OLUR AKIL VERİN.ERKEĞİN SEVMESİ ÖNEMLİ ACABA ONUN SEVGİSİ BENİ ETKİLER Mİ.BAZEN AKLIMDA HALA ESKİ EŞİM OLDUĞU İÇİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
sizin öz kuzeniniz bosanmanizdan cesaret alip sizle evlenmek istiyor ve siz bunu normal karsiliyosunuz cünkü ailede akraba evliligi normalve istemeden yapilmis onceki evlilik ama esiniz suan aklinizda ee asil sorun kuzeninizin issiz yani PARASIZ olmasimi?Hem kayinvalide derdide yok hem yabancida degil ve siz bir ögretmensiniz
ailesi çok istekli.abileri ablaları arkandayız demişler.zaten aile beni bildiği için hiç düşünmemişler hemen kabul etmişler.
eski eşini bi anda unutmasını bekleyemeyiz tabiki arkadaşlar 9 ay çok kısa bi zaman. insan erkek arkadaşını yeri geliyor 1 yılda unutuyor biz yapılan bi evlilikten bahsediyoruz... bir de çivi çivi söker tabiri vardır elbette zamanla hayatınıza yeni birileri girdikçe unutmak dahada kolaylaşacak ama bu demek değildir ki gidin evllilik kararı alın biraz tanıyıp mezun olma ve iş bulma aşamasına kadar kararınız netleşmiş olur bence
ama gelelim akrablığa o biraz garip durmuş yani tam olarak neyiniz oluyor?
ayrıca kaç yaşında kuzeniniz ? askerlik sorunuda var mı ?
ben yeni çevrenizden tanışmanızı tavsiye ederim ama siz akraba evlilikleri normal diyorsunuz bunu iyi düşünün allah korusun çocuklarınız için en azından...
bir de ben şunu gördüm açıkcası;
kuzeniniz kendini ezik görüp açılamamış bu besbelli ama sizin boşanmış olmanızla durumu eşitlemiş ve size açılmış mı oluyor sizde pekala kendinize uygun birini bulabilirsiniz boşandım diyerek kendinizi ateşe atmayın ama hayırlıda olabilir tabi
onun sana mjs atması seninle ilgilenmesi sana olan sevgisi seni mutlu ediyomu ??? ondan msj geldiğinde içinde böle tatlı bir sızı hissediyomusun nekadar sevmesende aradığında falan heycan olur insanda bence sende bunlar olmuyor olmıcaktaa çok yanlış bence aşkın sevginin önünde hiçbir güç duramaz ama sende aşk sevgi yok ona karşı tek tarafın aşkı sevgisi yeterli olmaz gene mutsuz olursun ona da yazık o şimdi aşktan gözü kör olmuş çabalıycam diyo ama başkasını düşünen biriyle gece aynı yatakta yatmak onu öperken başkasını düşündüğünü bilmek !!! üstesinden gelinecek bi durum değil bi yerden sonraa sanada fazla acı verir....
ayrıca daha öğrenci yaa geçim derdi nedir evlilik nedir çok yeniii daha en önemlisi işi yok ve sen öğretmensin para kazanıyosun ...
senin için hayırlısı olsunnn ne diyelim etkilemek istememm ama benceee olmazzzz yaaa kendine bunu yapma farklı insanlarla tanışırsın hem yeni ayrılmışsın bence kafanı vücudunu dinlendir birazzz çok uzun ve karışık oldu yaa
İş durumu ne peki, var mı çalışabileceği bir alan?
evet haklısın mesajlarında güzle şeyler yazdığında içim kıpırdamıyor.bazen okumak bile istemiyorum yakıştıramıyorum çünkü.ilk evlilikteki yaşadıkalrım ailemin düşüncesi bana ona bir şans tanı dedi.şeuanki durumundan belki boşluktayım.26 yaşındayım ve korkuyorum ya bide karşıma bu durumumdan dolayı kimse çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?