Ne olur allah icin yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu devirde de psikolog o kadar büyük yük ki, benim gittiğim kişi şu an seans başı 1000 oldu. arkadaşım 750 ye gidiyor. Haftada bir çağırsa, aylık geliri en az 20.000 olması lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun da biz oralara muhtaç olmayalım diyorum artık.
Online terapi ücretleri daha düşük. Online araştırın.

Online terapi ücretleri daha düşük. Online araştırın.
Yeni birine başlarsam tekrar her şey başa saracak daha masraflı olacak. Benim terapistimin online ücreti aynı. Ben zaten artık iki ayda bir gidiyorum ama şu an bana her hafta gel dese zorlanırdım sanırım

Cocukluk travmalari ile alakali sanirim durumunuz. Küçükken aileniz cok mu biseyi yapamazsin başaramazsın dedi de serseri tipleri cekmeniz sizi istemeyeni elde etme basarma hirsinizla alakali bak bu adami elde ettim basardim gibi geldi bunun icin ciddi bir terapi alin derim

Suan psikolojik olarak çok kötü durumdayım üzerimde büyü felan mi var bilmiyorum allah icin yardim edin dalga gecmeyin lütfen beni seven değer veren biri oldumu o kişiyi sevemiyorum soğuyorum istemiyorum ama tam tersi beni sevmeyen kötü davranan biri oldumu elimde olmadan beni ne kadar istemesede peşine veriyorum ve vazgecemiyorum
Sakın bu kaçan kovalanır olmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X