Ne olur bana akl verin....

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Nerden başlamalıyım bilemiyorum. bambşka bi olay bizimkisi. geçen sene 3 aylık bir çıkmayla başladı herşey boş anlamsız kavgalrdan dolayı ayrıldık. mecburen hergün aynı ortamda bulunuyorduk o bakışlar..içimi ısıtmaya yetiyordu. 1 yıl boyunca konuşmadık ama duygularımızdan öylesine emindkki çevremizde de belirli sebepler vardı yeniden bir araya da gelemedk. yalnızca geleceğimize inanıyorduk bambşka bir hayatta ve zamanda mutluluğu aşkı yaşıyacaktık biz... 1 yılın sonunda 1 kez buluştuk omzuna dayandım oturduk saatlerce konuşmamamıza bile gerek yoktu öyle güzeldiki evet aşk bu olmalıydı.. ben bu duyguyu bu sıcaklığı yalnız bir kez yaşayacaktım. gizli saklı da olsa o benim ömrümdü canımdı herşeyimdi.
onu beklemeye kararlıydım 3-5 yıl bile olsa bu süre içnde hiç buluşamayacak dahi olsak...
geçen gün ikimizinde kardeş bildiği bi arkadaşımla buluştum. üzülmemek içn sana bazı gerçekleri anlatmalıyım dedi. ve onun yaptığı iğrençliklerden ( beni zaten cepte olarak görüp başka kızlara yönelmesi, şuan şehir dışında ordan kızlar bulup otellere davetler başka kızlarla odalara kapanmalar ) bahsetti. o anki duygularımın tarifi yok. herşey başıma yıkıldı tüm hayallerim geleceğim....ıssız adam filmine döndük. o buluşmamızda konuşmuştuk biz başka hayatta aşkımızı doyasıya yaşıycz demiştik ama o da bu tür iğrençliklerden vazgeçmeyecek. arkadşım dediki senin sevgine inanıyorum gerçekten ama o değişmez ileride seni üzer o seni sandığın kadar ciddiye almıyor dedi.ben böyle bi ihtimali bile düşünmezdim birbirimizin herşeyiydk her an göz gözeydk. Allahım nasıl bir acı bu. bir konuşmayla herşeyim başıma yıkıldı.
sizce napmalıyım nolur bana yardm edin. :çok üzgünüm: ' tüm kızlara baktığın o iğrenç bakışlarını istemiyorum artık ' diye bir mail atmak geliyor içimden ama onu taktığımı sansın istemiyorum onu gördüğümde o tarafa bakmıcm bile hep kendime engel olucam ama içimdeki acıyı nası dindiricem bilmiyorum senağlama

Son düzenleme:
Canım bunları sana anlatan arkadas guvenılırmı ??

Bu devırde kımseye qüven olmuyo vllla ..
En son bu sekılde bi arkadasıma bırısı kötülemiş .Bunlar ayrılınca kötülüyenle cıkmaya baslamısdı erkek.Şaşırıp kalmıştımm..

Tepki göstermeden önce emin ol. Zaten bıraz karısık anlatmıssın.Neden o kadar zman hıc gorusmeden beklıyosun ?

evet o arkadşıma çok güveniyorum kesinlikle. zaten bliodum onun çapkın oldğnu ama bu kdrı da fzla...
ya bzm birlkte olmamıza krşı kişiler vrdı boş yere sıkıntı çekmektense beklemeyi terch ettk hem zaman basitleştirio ilişkileri bide okul vr ona engel abk sabk kvgalr fln bzm içn böle dha anlamlydı ama onun düşnceleri bu ilişkiye yaklaşımı bambaşkaymş

Canım cümleleri mesaj gibi yazma okumakda zorlanıyorum...

Tamam o zaman ılıskının ısmıde konmadığına göree kesın kesın yan cep olayı belliymişş...
Hiçbirşey yapma ne mesaj ne maıl ne haber.. Sadece uzak dur ...
Onun seviyesine inme...

erkekleri tanımaya başlamışsın işte canım.
Bunların hepsi birer deneyim sanırım lise öğrencisisin bugünlerin tadını çıkar. Bir erkeğe körü körüne bağlanma karşına neler çıkar.
Sana değer veren biri bu şekilde davranmaz gözü kimeyi görmez senden başka.
İlerde eşin dahi olsa kesinlikle, asla yapmaz diye düşünme kimse %100 güveni haketmiyor.
Böyle düşünki hayal kırıklıkların fazla olmasın.
Her erkek aldatır demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın benim de 7.5 senedir devam eden bir ilişkim var ama temkinli olmakta yarar var.yerimseniben

canım bence erkek arkadaşınla konuş.ben iki kişi arasındaki ilişkiye karışan insanlara pek inanmam.
sen ne kadar güvensende konuşmanda fayda var.bakalım o neler söylücek.yargısız infaz yapma derim ben.gerçekten öyle birşey yapıyorsa zaten bir yerden açık verir o zamanda bir daha görüşmezsin.

:
o kdr haklısnki evet gerçktn erkeklri tanımaya başlıorm. aşk dye geçinip duruodum bide çok yazık :1no2:

ya bn krşılıklı oldğna öylesine inandırmştmki kendimi o bakışlar sahte olamazdı ya bi insn büsbütn nasıl sahte olmyı becereblrki

başlamamış olması senin leyhine bence,iyikide daha ciddiye varmamış bağınız.

insanların göründüğü gibi olmadıklarını anlamış oldun,tecrübe say ve daha temkinli yaklaş bundan sonra insanlara,ne yazık ki insanları sevmeli,ama pek güvenmemeliyiz,hayat bana bunu öğretti....

3 ay çıkıp 1 yıl sonra buluşuyorsunuz ve sen hayatının aşkı olduğunu düşünüyordun ve beklemeye kararlıydın demek.. aşkınızı başka bir hayatta yaşıyacağınızı konusuyordunuz...

ben yaşlarınızı merak ettim.

ablacm dğru diosun da onn böyle bu konulara düşkünlğnü bliorm bütn arkdşlrı da blio herks frknda aslnda

bz 17 yaşndayız.
Askerliğini yapmamış, eline mesleğini almamış bir adama hayatını adamayı düşünme sakın.
Bu yaşlar geri gelmeyecek sevgili olmanın aşkın tadını çıkar bitanem.
Canını acıtmasın bu yaşadıkların senin ama ortalık bu tip erkeklerle dolu.
inşallah seni hakeden birini bulursun...:1hug:

evt aslnda bnde kmseye bağlı klmk istemiorm. ama o muhteşem bi hayaldi bnm içn belkide gerçekleşmeyeck ble olsa tutundğm bi daldı düşndğmde yüzümde tebessm olşturan bşydi..şmdiyse bomboş

Arkadaşının anlattıkları doğruysa hayatının aşkı değilmiş demektir.
Ki zaten 17 yaşındaymışsın,çok daha iyi insanlar ve aşklar görürsün.
Üzüntünü kontrol et,kendine zarar verirsin sadece.

canım yaşınız daha çok küçük arkadaşların da dediği gibi hiçbir şkilde görüşme bence. hiç bir erkek peşinden koşulmasını ya da ne bileyim ortada daha belirgin hiçbir şey yokken senelerce beklenmeyi haketmiyor bence. bu arada 17 yaşındaki bir erkekten bahsetmişsin çok şaşırdım.

daha şmdiden otellere kız çağırmak falan ben garip geldi bana.
hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…