erkekleri tanımaya başlamışsın işte canım.
Bunların hepsi birer deneyim sanırım lise öğrencisisin bugünlerin tadını çıkar. Bir erkeğe körü körüne bağlanma karşına neler çıkar.
Sana değer veren biri bu şekilde davranmaz gözü kimeyi görmez senden başka.
İlerde eşin dahi olsa kesinlikle, asla yapmaz diye düşünme kimse %100 güveni haketmiyor.
Böyle düşünki hayal kırıklıkların fazla olmasın.
Her erkek aldatır demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın benim de 7.5 senedir devam eden bir ilişkim varama temkinli olmakta yarar var.yerimseniben
canım bence erkek arkadaşınla konuş.ben iki kişi arasındaki ilişkiye karışan insanlara pek inanmam.
sen ne kadar güvensende konuşmanda fayda var.bakalım o neler söylücek.yargısız infaz yapma derim ben.gerçekten öyle birşey yapıyorsa zaten bir yerden açık verir o zamanda bir daha görüşmezsin.
3 ay çıkıp 1 yıl sonra buluşuyorsunuz ve sen hayatının aşkı olduğunu düşünüyordun ve beklemeye kararlıydın demek.. aşkınızı başka bir hayatta yaşıyacağınızı konusuyordunuz...
ben yaşlarınızı merak ettim.
Askerliğini yapmamış, eline mesleğini almamış bir adama hayatını adamayı düşünme sakın.bz 17 yaşndayız.
ablacm dğru diosun da onn böyle bu konulara düşkünlğnü bliorm bütn arkdşlrı da blio herks frknda aslnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?