uffff bu erkeklerin iş bilmezliği ve sorumsuzluğu beni deli ediyo .Hem suçlu hem güçlü karnındaki çocuğa çok buyuk bi saygısızlık bu istesede istemesede sorumluluğunu kabullenmeli bence .Babamda aynı böyleydi annemi sinir hastası bizide feminist yaptı Ailenin yanına gitme imkanın varmı
canım bu olay bir nevi kumar bağımlılığı gibi,, alkol bağımlılığı gibi .. öyleki yaptığının yanlış olduğunu kabul edip bir daha olmaz diye söz veremiyor çünkü kendine güveni yok..o istemediği sürece bu alışkanlıktan vaz geçiremezsin dolayısıyla da borçları devam edecek, sen hep sonradan öğreneceksin, eğer senden özür dileyip tekrar olmayacağını söylerse sen de şansa verirsen sürekli takipte ol ve araştırma yap asla güvenme, emin olana kadar..ama devam edecek diyorsa boşanacaksın.. çünkü bu olay böyledir zararı kapatmak için daha büyük oynar daha çok kaybeder, her halükarda hayatın kolay olmayacak..bebeğini aldırma..onunda canı var belki hayatın boyunca sana destek olmak için gönderilmiştir bilemezsin..
son yazdıkların beni çok duygulandırdı,belki de bilemem..rtık iyice o da bitsin istiyor,eşyalarını hazırladım şimdi,muhtemelen bugün evden ayrılır,ama öyle de işleri ertelemeyi sever kii..ayrılmıyorum diyeceğinden bile korkuyorum,,ama 1 gün bile aynı evde kalmaya tahammül edemiyorum
Allah sana ve çocuklarına yardım etsin bende aynen senin yaşadıklarını hatta daha kötüsünü yaşadım...
ikizlerimle birlikte hayat mücadelesi veriyorum yanlız başıma doğuda bir ilçede çalışıyorum,
boşanma davası açtım duruşma gününü bekliyoruz..
senin duygularını çok iyi anlıyorum ben eşimi düzeltemedim yıllarca inş. senin eşin bu kumar illetinden kurtulur, yaptıgından utanır ve evlatlarına sana sahip çıkar şunu unutma bu idda oyunları bir tür kumar ve bağımlı oluyorlar kendileri kabul etmesede bu böyle tedavi olmazsa daha çok çekersin bu adamdan yanlız ilk önce kendisinin istemesi gerekiyor yoksa hiç faydası olmuyor..
tedaviyi kabul eder, düzelirse boşanın demek olmaz..
şunu söylüyeyim sana tedavi konusunu açtığında emin ol kabul etmeyecektir...
şayet kabul etmezse hiç bir şeyi bırakın gitsin siz onu yola getiremezsiniz..
ondan sonrası bebeklerinizle birlikte hayat mücadelesi başlıyor.. Allahım bebeklerimize ömür versin bizlere sağlık versin gerisi boş inanki...
sizin evliliğinizde mi iddia yüünden bitti yni,yrıca çok haklısnız,burnundan asla kıl aldırmıyor derler ya,aynı benim eşim o,,diyorum ki bi psikiyatriste gidip tedavi olman lazım,bana pişkin pişkin diyorki asıl sen git,,,biz nsıl bu hale gelebildik Allahım,hala inanamıyorum...ben akıllanacağınaı da sanmıyorum,,korkuyorum kendine bişey yapar diye,hala onun için endişe ediyorum salak gibi...
Durumunuza o kadar üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum
Ama şuda var tabi eşiniz karnınızda ki bebeğini bile düşünmeden o masum yavrunun rızkını kumara verebiliyorsa
düzelmesini beklemeniz anlamsız..
Ben 8 aylık evliyim ve evlendikten sonra eşimin borsa da daha önce çook kez para kaybettiğini öğrendim.
bir dünya borçla karşılaştım 8 aydır herşeyden feragat edip ödemeye çalıştım
Ama baktım ki eşimde bu saplantı halini almış bi şekilde herzaman onu borsayı takip ederken yakalıyorum..
en son yumruğumu vurdum masaya ve benden bu kadar dedim..
çalışıyorum ama tek kuruşumu daha onun kumar sevdası yüzünden üzerime yıkılmış borçlara veremem
ailesininde hatta aileminde bilgisi var..
eşimin bi daha böyle bişeye cesaret etmeyeceğini düşünüyorum ama bellide olmaz nede olsa bu tarz şeyler korkunç bir bağımlılık yapıyor.
Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir durum..
canım sen yaşadıklarımı kısmen biliyorsunneyseki geç olmadan sen anlamışsın inş. eşin bu tavrından sonra yeniden borsayla falan ilgilenmezde bir yuva yıkılmadan toparlanır..
bu erkeklerin ne yapmak istediklerini bir anlayabilsek ona göre davransak yıllarımızı onlar için heba etmesek ne güzel olurdu...
canım sen yaşadıklarımı kısmen biliyorsun
belkide hayatımın en mutlu olmam gereken günlerini ben gözyaşlarıyla geçirdim..
çoğu kez kendimi suçladım
ama şimdi kendime söz verdim
onu maddi konularda yalnız bırakacağıma
ki zaten kendiside devamlı işime karışma deyip durdu..
yeni gelinken kendi ailemin akrabalarımın bana taktıkları altınların hayrını göremedim
bir gün olsun takamadım,arabamızı sattık,aylarca maaşlarımızla borç ÖDEDİM,Ailemden borç aldık
velhasıl eşim bu borsa sevdasından dolayı çok sıkıntılar yaşattı bize..
son sözümü söyledim bi daha olursa o yoluna ben yoluma
canım sen yaşadıklarımı kısmen biliyorsun
belkide hayatımın en mutlu olmam gereken günlerini ben gözyaşlarıyla geçirdim..
çoğu kez kendimi suçladım
ama şimdi kendime söz verdim
onu maddi konularda yalnız bırakacağıma
ki zaten kendiside devamlı işime karışma deyip durdu..
yeni gelinken kendi ailemin akrabalarımın bana taktıkları altınların hayrını göremedim
bir gün olsun takamadım,arabamızı sattık,aylarca maaşlarımızla borç ÖDEDİM,Ailemden borç aldık
velhasıl eşim bu borsa sevdasından dolayı çok sıkıntılar yaşattı bize..
son sözümü söyledim bi daha olursa o yoluna ben yoluma
son sözümü bende aynı sizin gibi bir öncekinde söylemiştim,ama noldu,adam takmıyor ki,bildiğinden geri kalmıyor...şu anda tek düşüncem oğlum,ilkokul e gidiyor,bugün ona babasının artık dışarda kalacağını,dışarda cok işi olduğunu patronunun hepsini bitireemdiğini yardım istedğini,bu nedenle artık evde yatmayacağını,ancak ne aman isterse görüşebileceklerini söyledik..öğretmeni de bu tutumu onayladı..dedğim gibi tek derdi oğlum,,bebke içinse çok endişe etmiyorum..zaten yokluğunda doğacak ve hep öyle bilecek...ama oğlumun kendi öz kardeşi olacağı için bugün bikez daha şükrettim Allaha,,hayatta kendi kanından bir insan olacak,herzaman dayanabileceği,,,bilmiyorum kızlar,eşyalarını aldı evden bugün,,adam öylesine gitme meraklısı ki,,öyle yeni yeni kıyafetlerini dağ gibi yıktı yatak odsının ortasına,ver kapıcıya dedi..adam herşeyden geçmiş...oğluma acıklma yapmak için eve geldiğinde ise hemen 2 taşın arasında skorlara baktı bilgisyardan..daha ne diyim ben,Allah ıslah etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?