off evet cok kötüKendi renginize dönerek.
Renk çok kötü cidden.
off evet cok kötükendi rengim kumral dönemem çünkü cok yıprattım saçımı açarken boşa gitmesin diyorum
evet o sarıdan istiyorum platin sarıİkinci resimde ki gibi mi istiyorsun? Anlayamadım onu niye koydun
ay nası durucak mağazalara gidiyorum ışıkların altında aynada nasıl parlıyo turuncu turuncu çok çirkin arada kalmış bir renk gibi oldu.tavsiyeler için cok teşekkür ederimBence iğrenç bir renk değil, bikaç hafta dursun böyle, hemen bir işlem daha mahveder saçlarını. Nasıl açılır evde bilmiyorum ayrıca. Ama bikaç hafta sonra işinin ehli bir kuaförde istediğin rengi yaptır derim. İstediğin renk de çok açık çünkü , o renge yıpranmadan ulaşman imkansız , hiç değilse bu kadar kısa olmasın işlemlerin arası.
çok haklısınızBu renkten kuaför kurtarır...bir daha kendinize açmayın çok kötü hem sac yıpranıyor hem renk tutmuyor
Bol bol bakım yap biraz sabret ve mutlaka kuaföre git. İstediğin rengi yaparsan saçların kısacık kalabilir.
kapamıyor benim inatcı saçlarımı daha önce denedim sadece renk kırdı bir kaç yıkamadan sonra yine dorelik kaldıEğer kuaföre gidecek hiç param Yok diyorsan küllü renkler turunculuğu kapatır.bu da boyada noktadan sonra 1 olanlar..yani 7.1 ,8.1 gibi...artık nasıl koyulup istiyorsan ona göre
rengi sizin evde elde etmeniz çok zor. Bildiğim kadarıyla oreal ile açılması falan gerekiyor. Bence kuaföre gitmelisinizyardımınıza ihtiyacım var insan içine çıkamaz oldum saçlarım dore altın sarı yer yer röfle var fakat altın renginden kurtulmak istiyordum birde kendi saç diplerim daha koyu çıkıyordu bende önceki gün açıcı aldım palette deluxe toz açıcıyla boyadım aman allahım o ne renk iğrenç bir turunculuk oldu ama dipler daha yoğun turuncu kaldı ne olur bana akıl verin ne renk boya alsam turunculuktan tamamen kurtulurum
resim paylasacagım birinci resim suanki şaçlarım diplerim feci turuncu çiğ bir sarı oldu ne olur çözüm sunun tek bir aşamada bu iğrenç renkten nasıl kurtulurum.
daha önce palette deluxe küllü açık sarı
palette platin sarı
loreal exellance küllü sarı
silky color küllü sarı denedim hiç biri tutmadı dorelik kaldı nedense
Ya ben 6 ay kınalı yapıncak gibi gezdim saçlarımı kendim kesip bu kadar kafama takmadımay nası durucak mağazalara gidiyorum ışıkların altında aynada nasıl parlıyo turuncu turuncu çok çirkin arada kalmış bir renk gibi oldu.tavsiyeler için cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?