Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ancak kendin aşabilirsin, ona değil kendine güvenerek... Sonuçta diyelim ki aldattı... Kaybeden sen olmazsın ki...
Hayırlısı olsun ...
halbuki biliyorum hayatında başka birinin olması imkansız,bunu sen bile söylüyorsun ,böyle yapmaya devam edersen ilişkiniz bitecek ,ben olsam tahammül edemezdim...
neden hayatı kendinede onada zehir ediyorsun..
biz birbirimizi 3 yildir taniyoruz 1,5 yildir beraberiz ondan öncede yazlari görüsüyorduk canim1.5 yıldır berabersiniz..
sen almanyada o istanbulda...
ve tahminen 1.5 sene içerisinde 1 ay ya görüşmüşsünüzdür ya görüşmemişsinizdir..
ve evlilik kararı aldınız...
sence acele etmemişmisiniz???
canım sen sevgi kompleksine girmişsin.illaki bayanlarda bu tazr düşünceler olur en büyük nedenide uzaklık.ama şunu unutmaki tatlım evlilik konuştuğun evlilik düşündüğün kişiye önce güvenmen lazım.ha güveniyorum ama böyle yapıyorum diyorsanda karşındaki kişiyide kendinden soğutur uzaklaştırırsın.nasıl olsa kendimi ispatlayamıyorum der ki haklıda sen psikolojik olarak kendini biraz yıpratmışsın.belkide ben anladağım kadarıyla yaşının verdiği düşünceler bunlar evlilik kararı olduğu için arada
evet canim güven zaten bi iliskinin zeminidir ve bu zemin bende neyazikki yok
onun bana güveni sonsuz ama benim insanlara güvenim yok düsüncelere hayallere güvenim yok onu kendimden sogutuyorum bu sekilde bunuda biliyorum ama
evlenmek icin kim olursa olsun karsima ciksa güvenemem bu degil baskasi olsa yine güvenemem gibime geliyo.. ama bu durumu asicam allahin izniyle ve yardimlarinizla sag olun iyiki varsiniz
psikolojik olarak kendimi baya yiprattigimin farkidayim..ins. hersey daha kötü olmaz.. bu konuda birtürlü olgunlasamiyorum
canım benim haftaya düğünüm var kısmetse ve nişanlımla 16 yaşında tanıştım aldatma konusunda hiç sorunumuz olmadı bizim ama senin yaşlarında bende bunalıma girdüm askere gitti ya bekleyemezsem dedim ve öylede düşkünüm ki nişanlıma öylede seviyorum ki ama yaşın verdiği bunalımlar bunlar şuan 6 yıl doldu ilişkimizde çok şükür sende atlatırsın inanıyorum kendince kuruntu yapıyorsan ona bari belli etme yada aklına öyle bir şey mi geldi hemen başka şeyle uğraş aklında çıkarmya çalış başarırsın tatlım
sen böyle yaparsan aldatmıcağı varsa bile aldatır, kedinin aklına vura vura ciğer sokuyosun, kendine güven biraz ya
olurmu canim öyle sey bi insanin ya yapisinda vardir kalleslik gider aldatir
yada dürüsttür aldatmaz..
E o zaman sen sevgilinin yapısında kalleşlik olduğunu mu düşünüyorsun? CADIARZU