Ne olur bana nasihat edin :(

merve200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
680
0
0
- Yurtdışı
güvensizlik sorunumu hal ettim kizlar desteginiz icin cok sag olun :)
icim huzurla doldu valla sevgilimlede paylastim icimi döktüm
iyiki varsiniz Şeniz

Son düzenleme:
Sana edebileceğim tek nasihat, 16-17 yaşında tanıştığın biriyle 2 sene içinde evlilik düşünme.. Daha çocuksun henüz.. Önce bir büyü, olgunlaş, okulunu bitir, eline mesleğini al, her şeyden önemlisi bir birey ol, ondan sonra ölçüp tartarsın, güvenip güvenmeme konusunda kafa yorarsın..

Bunu ancak kendin aşabilirsin, ona değil kendine güvenerek... Sonuçta diyelim ki aldattı... Kaybeden sen olmazsın ki...

Hayırlısı olsun ...

halbuki biliyorum hayatında başka birinin olması imkansız,bunu sen bile söylüyorsun ,böyle yapmaya devam edersen ilişkiniz bitecek ,ben olsam tahammül edemezdim...
neden hayatı kendinede onada zehir ediyorsun..

halbuki biliyorum hayatında başka birinin olması imkansız,bunu sen bile söylüyorsun ,böyle yapmaya devam edersen ilişkiniz bitecek ,ben olsam tahammül edemezdim...
neden hayatı kendinede onada zehir ediyorsun..

onunda tahammühl sinirlarini zorladigimin farkindayim bugün bunun yüzünden yine tatistik ins. ben oraya gittigimde hersey düzelir ama tatilim bittiginde ve ben yine buraya döndügümde hersey yine simdiki gibi olucak diye korkuyorum 2 ay zor dayandim bu duyguya 1 seneye yaza istnbula gidene kadar yine nasil dayanirim..
korkuyorum artik

1.5 yıldır berabersiniz..
sen almanyada o istanbulda...
ve tahminen 1.5 sene içerisinde 1 ay ya görüşmüşsünüzdür ya görüşmemişsinizdir..
ve evlilik kararı aldınız...
sence acele etmemişmisiniz???

1.5 yıldır berabersiniz..
sen almanyada o istanbulda...
ve tahminen 1.5 sene içerisinde 1 ay ya görüşmüşsünüzdür ya görüşmemişsinizdir..
ve evlilik kararı aldınız...
sence acele etmemişmisiniz???
biz birbirimizi 3 yildir taniyoruz 1,5 yildir beraberiz ondan öncede yazlari görüsüyorduk canim
hergün telefondada görüsüyoruz tabi bende kendi kafamda herseyi ölcüp tarttim bu zaman icerisinde..
daha evlenmemizde 3 yil kadar var canim hemen bu sene evlenmicez :)

canım sen sevgi kompleksine girmişsin.illaki bayanlarda bu tazr düşünceler olur en büyük nedenide uzaklık.ama şunu unutmaki tatlım evlilik konuştuğun evlilik düşündüğün kişiye önce güvenmen lazım.ha güveniyorum ama böyle yapıyorum diyorsanda karşındaki kişiyide kendinden soğutur uzaklaştırırsın.nasıl olsa kendimi ispatlayamıyorum der ki haklıda sen psikolojik olarak kendini biraz yıpratmışsın.belkide ben anladağım kadarıyla yaşının verdiği düşünceler bunlar evlilik kararı olduğu için arada

canım sen sevgi kompleksine girmişsin.illaki bayanlarda bu tazr düşünceler olur en büyük nedenide uzaklık.ama şunu unutmaki tatlım evlilik konuştuğun evlilik düşündüğün kişiye önce güvenmen lazım.ha güveniyorum ama böyle yapıyorum diyorsanda karşındaki kişiyide kendinden soğutur uzaklaştırırsın.nasıl olsa kendimi ispatlayamıyorum der ki haklıda sen psikolojik olarak kendini biraz yıpratmışsın.belkide ben anladağım kadarıyla yaşının verdiği düşünceler bunlar evlilik kararı olduğu için arada

evet canim güven zaten bi iliskinin zeminidir ve bu zemin bende neyazikki yok
onun bana güveni sonsuz ama benim insanlara güvenim yok düsüncelere hayallere güvenim yok onu kendimden sogutuyorum bu sekilde bunuda biliyorum ama
evlenmek icin kim olursa olsun karsima ciksa güvenemem bu degil baskasi olsa yine güvenemem gibime geliyo.. ama bu durumu asicam allahin izniyle ve yardimlarinizla sag olun iyiki varsiniz
psikolojik olarak kendimi baya yiprattigimin farkidayim..ins. hersey daha kötü olmaz.. bu konuda birtürlü olgunlasamiyorum

Son düzenleme:
kendine yaparsn be güzelim yapma; güven duy karşındakine. güven olmadan yürümezki. zaten aldatsa o kaybeder sen değil ki. daha da gençsin boşver hayatın keyfine var. bak ne güzel az bir günün kalmış buna odaklan. biraz uzaklık biraz da yaşının etkisi belki seni böyle düşünmeye itmiş. kendini böyle şeylerle oyalama, kendini kontrol et; karşındakine güven, ve mutlu ol.

evet canim güven zaten bi iliskinin zeminidir ve bu zemin bende neyazikki yok
onun bana güveni sonsuz ama benim insanlara güvenim yok düsüncelere hayallere güvenim yok onu kendimden sogutuyorum bu sekilde bunuda biliyorum ama
evlenmek icin kim olursa olsun karsima ciksa güvenemem bu degil baskasi olsa yine güvenemem gibime geliyo.. ama bu durumu asicam allahin izniyle ve yardimlarinizla sag olun iyiki varsiniz
psikolojik olarak kendimi baya yiprattigimin farkidayim..ins. hersey daha kötü olmaz.. bu konuda birtürlü olgunlasamiyorum

canım benim haftaya düğünüm var kısmetse ve nişanlımla 16 yaşında tanıştım aldatma konusunda hiç sorunumuz olmadı bizim ama senin yaşlarında bende bunalıma girdüm askere gitti ya bekleyemezsem dedim ve öylede düşkünüm ki nişanlıma öylede seviyorum ki ama yaşın verdiği bunalımlar bunlar şuan 6 yıl doldu ilişkimizde çok şükür sende atlatırsın inanıyorum kendince kuruntu yapıyorsan ona bari belli etme yada aklına öyle bir şey mi geldi hemen başka şeyle uğraş aklında çıkarmya çalış başarırsın tatlım

canım benim haftaya düğünüm var kısmetse ve nişanlımla 16 yaşında tanıştım aldatma konusunda hiç sorunumuz olmadı bizim ama senin yaşlarında bende bunalıma girdüm askere gitti ya bekleyemezsem dedim ve öylede düşkünüm ki nişanlıma öylede seviyorum ki ama yaşın verdiği bunalımlar bunlar şuan 6 yıl doldu ilişkimizde çok şükür sende atlatırsın inanıyorum kendince kuruntu yapıyorsan ona bari belli etme yada aklına öyle bir şey mi geldi hemen başka şeyle uğraş aklında çıkarmya çalış başarırsın tatlım

gercektenmii cok sevindim canim tebrik ederim allah size ömür boyu mutluluklar versin ins. Şeniz
bu yorumun cok rahatlatti beni canim
bizimde simdiye kadar sorunlarimiz yoktu ama benim bu takintilarim malum iste :çok üzgünüm: ama atlaticam canim ins.

sen böyle yaparsan aldatmıcağı varsa bile aldatır, kedinin aklına vura vura ciğer sokuyosun, kendine güven biraz ya

E o zaman sen sevgilinin yapısında kalleşlik olduğunu mu düşünüyorsun? CADIARZU

hayir kesinlikle o bi insani arkasidan vuracak bi insan degil
ama sorun bitek buda degil
sorun benim herseyi artik kafamda kurup takinti haline getirmem
sevgilimin bi isini hal etmesi icin disari cikmasina bile olay cikartiyorum kendimi kontrol edemiyorum sorun sevgilimin beni aldatma olasiligi degil
benim bu takintilarim ve takintilarin vermis oldugu güvensizik..

Mervecim bence sen sevgiline güvensizlik falan hissetmiyorsun...:delphin:

Bu düsüncelerinin ve tavirlarinin sebebi sadece iliskinizin ciddiyet kazanmasindandir..

Simdi aileler tanisacak, sözlenecek, hayirlisi ise evleneceksiniz....siz iki kisi iliskinizi lay lay lom yürütürken simdi ailelerinizinde haberi olacak....ve buda bence sende yavas yavas korkular ve endiseler uyandiriyor...:kahve:

En güzelimi herseyi oluruna birak ve kendine hic gereksiz korkular ve endiseler yapma.

Kaderinde kismetinde ne varsa o olur.....hayirlisi olsun insallah:1hug:

Back
X