Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur yaa yaşın kaç daha
ne sözü ne evlenmesi?
ben senin yaşında daha arkadaşlarımla sokakta voleybol filan oynuyordum
acele etme
benim derdim herkese cok kücük veya basit gibi görünsede
benim icin artik hayatin tadini bile cikarmaya engel olur oldu..
kizlar biz sevgilimle 1,5 yildir beraberiz ya$im 18 sevgiliminde 24..
seneye yaza kismet olursa ins. sözlenmeyi düsünüyoruz ailelerimizde 2 hafta sonra tanisicaklar yani ciddi düsünyoruz her firsatta evliligi konusuyor benimle.. oraya geldigimde ev bakmaya bile gidicez simdiden hazirda dursun diye bana gercekten deger veriyor ve seviyor bende onu seviyorum..
ben almanyada yasiyorum o istanbulda
benim okulumun bitmesini bekliyoruz bikac yil daha sürücek..
gelelim asil derdime.. GÜVENSiZLiK..
eskiden bu cok fazla olmazdi bende ama $u son 2 aydir artik delirecek gibi oluyorum
her lafin altindan bisey cikariyorum hep beni aldatiyomus gibi davraniyorum ona
halbuki her sekilde bana güven veriyo elinden gelen herseyi yapiyo ama yok illa gittigi zaman arayip acaba teli aciyomu acmiomu ses geliyormu gelmiyormu diye kontrol eder bile oldum.. bu bizi neredeyse birbirimizden soguttu.. kendimi taniyamiyorum..5 dk gecikse kavga cikariyorum oda haliyle artik tavir koyuyo neyapicagini oda sasirdi daha sana nasil güven verebilirimki diyo
biktim artik kendi kafamda kurdgum seye inanmaktan yeminde ettirsem budefada ay acaba yalanciktanmi yemin etti diye basliyo kafamda diger senaryo..
bazende sen napiosun nasil böyle seyler düsünürsün diye kendi kendime kiziyorum
halbuki biliyorum.. hayatinda baska birisinin olmasi imkansiz..
kendi icimde mahkeme kuruyorum.. ne olucak diye bizim sonumuz
cok emek verdik bu iliskiye.. belkide uzakta oldugu icin gözümün görmedigi icin icimde bu duygu olusuyor..bilmiyorum ama 11 gün sonra istanbula gidiyoruz ailemle..
düsünebiliyormusunuz 1 yildir bu günün hayalini kurarak yasiyoruz ikimizde..
safak sayiyoruz hergün.. ama benim icimdeki bu korkunc duygu artik sevinmeme heyecanlanmama bile mani oluyor.. aslinda KK'da okudugum aldatma yazilarida herseyin tuzu biberi oldu.. saglikli düsünemez oldum
ya benimde basima gelirse diye
ne olur bana nasihat edin bisey söyleyin..artik kendimi yiyip bitirdim
canm çok normal bu durum ama senin psikolojisni nasıl etkilediğini anlayabiliorm biz aynı şhirde oldğmz halde ben bu senn yaptklarını yapıodm o dygu insanı mahveder .. ama canm erkek lere güvenilmez en iisine bileçok fazla mesafe var aranzda ..benm bir arkadaşm var 4 yıldr beraberler kız almanyada arkadaş izmirde vee kavgalar falan oldu ama çok sewiolar birbrlerini çoxkta çok sewio ama kaç defa aldattıı bizde bunları biliors ama ağustosta ewleniolarve ikiside almanyaya geliolar kızın okulu btnce türkiyeyednvcekler .. sana mutllklar ama herkes aynı değildr istanbula geldiğinde tavrlarndan anlarsn hayrlısı olsn hakkında canm
valla ben de senin yerinde olsam guvenmezdim kardes ne diyim ki
ben burda o orda
acaba beni kandirmak icn mi her gun evlilik lafi ediyo bile derim.
uzaktan iliski cok saglikli bisi degil tatlim evlilik olayini sakin aceleye getirme.
senin tanidigin adam telefonun ucunda,
bir de karsinda tani bakalim ayni adam olcak mi.
cok acelecisiniz bence.
güvensizlik sorunumu hal ettim kizlar desteginiz icin cok sag olun :)
icim huzurla doldu valla sevgilimlede paylastim icimi döktüm
iyiki varsiniz Şeniz
cnim cocuk seviyo diyosunda sevioya neden kac defa aldatsin üstelik bunu bile bile o kiz nasil evleniyo cocukla sastim kaldim valla..
desteginz icin cok sag olun canlarim sevgilime dün aksam bu konuyu actim oda destek cikiyo artik cok rahatim degistim bile diye bilirim :))) dünya varmis ins. gecici degildir bu duygunun gecmesi