• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur bana transferinizi anlatın acıyor mu?

Transfer tüp bebek işleminin en kolay aşaması. Sonrası zor idrara sıkışık patlayacak gibi oluyorsun. Rahim filmiyle hiç alakası benzerliği yok. Bence psikolojik olarak çok zor. Düşün şimdiye kadar ne aşamalardan geçtin kendine iğneler yaptın, sıra bebeğine kavuşma anında neden zor olsun 🥰

Kızlar 11 Aralıkta transferim var. Aylardır bunu bekliyorum ama beni bir korku aldı sormayın. Transferi anestezili mi anestezisiz mi yapcam karar veremiyorum. Ben çok zor muayene olabiliyorum. Spekulumu sokarken canınız yanıyor mu ? Hadi yanmadı diyelim ya kateteri sokarken canınız yanıyor mu ? Toplamda ne kadar sürüyor. Ya lütfen transfer olanlar yazsın uykularım kaçmaya başladı. Çok korkuyorum tüm bunlardan. Ama lütfen gerçekleri söyleyin çünkü canım yanarsa kendimi sıkmaktan korkuyorum. Lütfen yardımcı olun
Merhaba bende 11 aralıkda perşembe günü transfer olacağım günlerimiz aynı inşallah güzel olumlu sonuçlar alırız. Hsg den çok çok daha kolay bir işlem ben 2. Kez olacağım. İlkinde okadar duyguluydumki embriyolar koyulurken sızı bile hissetmedim.

Merhaba bende 11 aralıkda perşembe günü transfer olacağım günlerimiz aynı inşallah güzel olumlu sonuçlar alırız. Hsg den çok çok daha kolay bir işlem ben 2. Kez olacağım. İlkinde okadar duyguluydumki embriyolar koyulurken sızı bile hissetmedim.
Aaa hangi hastanede transfer olacaksınız ? 😊 beklemek çok zor değil mi ya içim kıpır kıpır sürekli sizinde öyle mi 🥲

Kızlar 11 Aralıkta transferim var. Aylardır bunu bekliyorum ama beni bir korku aldı sormayın. Transferi anestezili mi anestezisiz mi yapcam karar veremiyorum. Ben çok zor muayene olabiliyorum. Spekulumu sokarken canınız yanıyor mu ? Hadi yanmadı diyelim ya kateteri sokarken canınız yanıyor mu ? Toplamda ne kadar sürüyor. Ya lütfen transfer olanlar yazsın uykularım kaçmaya başladı. Çok korkuyorum tüm bunlardan. Ama lütfen gerçekleri söyleyin çünkü canım yanarsa kendimi sıkmaktan korkuyorum. Lütfen yardımcı olun
Canın acımıyor, inanki kateteri hiç hissetmiyorsun zaten. Spekulumu hissediyorsun ama o da acı değil rahatsızlık hissi, kendini ne kadar az sıkarsan o kadar az hissediyorsun. Hiç korkma sadece 5 dakika belki daha az 😊

Back
X