Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Simdiden cok fazla psikolojik siddet var arti cok fazla hakaret de bazen oluyor melek gibi oluyor beni seviyor gerçekten diyorum ama bir gun geciyor benden nefret ediyor

En tehlikeli erkek türü resmen, benim hayatımda da vardı böyle bir tane. Deliye döndüm ne yapmak istedigini anlayamıyordum, hayatımda kanserli hücre gibiymis, kesip atınca toparlandım. Böyle insanları hayatımızda tuttukca daha yıpranıyoruz,hastalanıyoruz emin olun.. Ve harekete gecin. Bi ömür üzüleceginize simdiden acınızı cekip iyilesmeye baslayın.

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Şimdi bile böyleyse evlenince daha kötü olur
Bir iki gün iyi ama aklina gelince size eziyet ediyor
Düşünme bile ayril.

Bu mu onun şans vermesi?
Namussuzluk mu yapmışsın ne bu?
Adamın evlenip boşandığını bile sonra öğrenmişsin.
Bu şekilde insan dışı davranışlara katlanmak yerine ayrılmanı öneririm.
Bugün bunu yapan adam yarın evlenince namusunu dillere düşürecek çünkü.

Sana güvenmiyor besbelli. Yol ver gitsin. Geçmişte ne yaşamış olursan ol bu senin bedenin ve senin hayatın sana saygı duymayan adamdan uzak dur bence.

ayril diycez yok diycen boşan diyecekelr yok diycen .. bir kere aglarim omrum boyunca aglayacagima ..ogrenilmis caresizlik var ...okuyunca cok kotu oluyorum nolur ayril hayatini mahvetme ..hic tanimiyorum seni ama bir kardesin gibi gor beni bu adamdan kurtul ..manyak karsindaki

Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor
yol yakınken dön bana kalırsa.eğer kafasında tamamen bu konuyu kapatamiyorsa.
seven insan sevdiğinin eziyet çekmesine dayanmaz." kendince" hata olan şeyi dönüp dönüp yüzüne vurmaz.
kendisinin hayatında birileri olmuş mu?
ben erkeğim moduna giriyorsa uzaklaş bana kalirsa.
onun kabul edemeyeceği bir durumsa sevgi adı altında size eziyet etmenin anlamı yok.
böyle durumları sorun etmeyen
geçmişi kurcalamayan
ben yasadiysam oda yaşadı tabi diye düşünen adamlarda var.
belki o düşüncede biri çıkar karsiniza.
yoksa böyle huzurlu ve mutlu bir evliliği yakalama şansınız dusuk gözüküyor.

En tehlikeli erkek türü resmen, benim hayatımda da vardı böyle bir tane. Deliye döndüm ne yapmak istedigini anlayamıyordum, hayatımda kanserli hücre gibiymis, kesip atınca toparlandım. Böyle insanları hayatımızda tuttukca daha yıpranıyoruz,hastalanıyoruz emin olun.. Ve harekete gecin. Bi ömür üzüleceginize simdiden acınızı cekip iyilesmeye baslayın.
Korkuyorum aileme soylerse biterim herkesi kaybederim annem babam yuzume bakmaz artik cikis yolu yok bana bilmiyorim kafayi yemek uzereyim

Korkuyorum aileme soylerse biterim herkesi kaybederim annem babam yuzume bakmaz artik cikis yolu yok bana bilmiyorim kafayi yemek uzereyim
tehditle ömür boyu yaşayamazsın ne yaparsa yapsın bir kere de acı çek kurtul ondan hayatının kararmasından iyidir.gerekirse mahkemeye ver gözü korkar.

Şans mı verdi ,iyimiş. Siz de pek tabii bu kutsal fırsatı en iyi şekilde değerlendireceksiniz,öyle değil mi. Mesela hmm geçmişiniz onu ilgilendirmemesine rağmen atıp tutunca susacak alttan alacaksınız , dahası iki gün öpüp koklayarak üçüncü gün delirmiş gibi bı hallere girecek. Ve siz susacaksiniz,çünkü neden, talihli kişi sizsiniz. Unutmayalım ki o size şans verdi. Kutsal değneğini çıkardı ve sizi kutsadi,ah ne büyük aşk.

Sizi olduğunuz gibi kabul edemeyen bir kişiye siz neden şans veriyorsunuz. Neden neden neden... Dahasi bundan da mühim olanı yani, gördüğüm kadarıyla kendinize değer vermiyorsunuz ki el oğlu sizi değerli gorsun. Yasanmisliklariniza sahip çıkmıyor ,onları utanılacak birer hmm anı gibi hatırlıyorsunuz. Ölecek falan oluyorsunuz biseylerr biseyler.. yasadiniz ,o orda kaldı ve bence insan geçmişine bazen sahip çıkabilmeli. Utansak dahi biz yaşadık,bize ait biseyler vardı orda. Bilemedim ya,şu bekaret konusu beni bı tuhaf yapıyor. Bekaret puff kelimenin telaffuzu da bile bı dil sürçmesi oluyor yeminle.

yorumların hepsi ayrılmayı göze alın diyor..
aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz ..
eee neden söylediniz ozaman her erkegin kabullenmedigi bir konuyu ona neden açtınız diye sorasım geldi..
ozaman evlenin sonra da anlaşamadık boşandık diyin..
hee aileme söyler derseniz iftira atıyor dersiniz..

Evlenmeyin, annenize yavas yavas anlatın durumunuzu, daha once bir baskasiyla oldugunuzu anlatamıyorsanız bile siddet gordugunuzu, kotu muamele gordugunuzu, ayrilmaya korktugunuzu anlatin. Evlenince her sey daha kotu olacak hatta belki öldürüleceksiniz, daha mı iyi olur öyle

yorumların hepsi ayrılmayı göze alın diyor..
aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz ..
eee neden söylediniz ozaman her erkegin kabullenmedigi bir konuyu ona neden açtınız diye sorasım geldi..
ozaman evlenin sonra da anlaşamadık boşandık diyin..
hee aileme söyler derseniz iftira atıyor dersiniz..

Kesinlikle katılıyorum, karsınızda ruh hastası bi adam var belli ki, iftira atıyor deyip gecin

ayril diycez yok diycen boşan diyecekelr yok diycen .. bir kere aglarim omrum boyunca aglayacagima ..ogrenilmis caresizlik var ...okuyunca cok kotu oluyorum nolur ayril hayatini mahvetme ..hic tanimiyorum seni ama bir kardesin gibi gor beni bu adamdan kurtul ..manyak karsindaki
Ah kardesim ben istemiyor muyum saniyorsun ben bittim ben yok oldum resmen kendimden utaniyorum bana demedigi kalmadi kahpe mi demedi yollu mu demedi or...pu mu demedi ama ailem bunu ogrenirse olurum babam beni reddeder allah canimi almiyor ki nisanlanmadan once psikoloklardan cikamadim biraz duzeldim iyi biri cikti dedim karsima hersey cok guzeldi dedim ki bu beni sever her halimle ama sonic bu kafayi yiyecegim artik allah kimseye yasatmasin tek aklimda olan ya kacmak gitmek izimi kaybettirmek yada olmek benim kurtulusum o olur ancak

Back
X