ne olur bana yardım edin:(

kmblr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
2
0
86
Ankara
slm arkadaşlar bu sitede yeniyim ama burda birbirinize destek olduğunuzu duydum ve şuan da desteğe ve akıla ihtiyacım var malesef :( erkek arkadaşım çektiği uygunsuz videoları aileme göndermekle tehdit ediyor onu çok sevmeme ve hiç bi sözünden çıkmamama rağmen en ufak bi hatamda acımasızca küfür ediyor ve beni tehdit ediyor ondan ayrılmak istiyorum ama bunu ona söyleyemiyorum bile onu çok seviyorum ama bu tehditler beni çok rahatsız ediyor bi yere cıkmama arkadaşlarımla oturmama bile izin vermiyor elimde bi kanıt da yok beni tehdit ettiğine dair polise filan da ne dicem bilmiyorum ve en çok da ailem beni düşündürüyor gerçi diyeceksiniz yaparken düşünmedin mi diye ama ben işlerin böyle olacağını hiç tahmin etmiyordum onu fazlasıyla çok seviyorum ama bu davranışları da bana hayatı zindan ediyor ne olur bana akıl verin ne yapmalıyım polise gidip şikayet etsem işe yarar mı yada ne dicem polise?

.......................

Son düzenleme:
Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacaksınız. Şu düştüğünüz durum genç kızlarımıza ders olsun

Back
X