- Konu Sahibi yenigelinben
-
Kızlar merhaba,
Daha öncede konu açmıştım.Eşimle boşanma arifesindeydik eşimin kötü alışkanlıkları vardı kumar gibi ama 5 aydır ayrıydık ve tedavi olmuş düzelmiş birkaç hafta önce barıştık.Şimidede aileme söyleyemyrm bu barışmayı çünkü herkes eşime tavır aldı ve çok kötü şeyler yaşandı.Annem kesinlikle barışmamı istemyor kardeşlerim ve babamda ama ben onu seviyorum barıştım.Aileme nasıl söylüycem ne olur yardım edin nasıl davranmalıyım?eminim çok kötü davrancaklar bana
Herkes ikinci bir şansı hakeder canım annene babana saygı duy tabii ama hayat senin hayatın eşinin bu alışkanlıktan kurtulduğuna inanıyorsan annene babana biraz zaman vermelerini söyle eşin kendini onlara ıspatlayacaktır
öncelikle huylu huyundan vazgeçmez diye biliyorum ilk 1/2 ay herşey şuan normalmiş gibi gelebilir ama tabiki gönül isterki tamamen düzelmiş olsun bundan sonra hiç sorun olmasın ister çok dikkatli olman lazım çünkü bir kere kırıldımı koptumu düzelmesi pekte olumlu olmuyor ama inş. dediğin gibidir düzelmiştir ailen konusuna gelince onlarda senin kötülüğünü istemez sanmam et tırnaktan ayrılmaz tepki gösterselerde kızsalarsada eninde sonunda seni anlarlar zamanla düzelir kararına saygı duyarla amaaaaaa sonrasında aynı şeyleri tekrar yaşarsan yüzün olmayacak ailene karşı budefa onuda unutma derim canım hakkında hayırlısı olsun inş.
Bir mektup yaz onlara ve en altına da boşanmış bir kadın olmanın artılarını eksilerini yaz ya da eşinle olmanın her olasılığı değerlendir ve dürüst ol ama böylece ani bir karar olmadıgını görürler ve seninde duruma dair farkındalığın artar ben eşimle anlaşmazlığa düştüğüm her an yaparım bunu yazmak insanı düşünmeye sevkediyor hem deCanım eşime inanıyorum çünkü gerçekten çok değişmiş ama ailem kesinlikle istemiyor barışmanın lafı bile geçince üstüme geliyorlar bizi düşman ediyosun kararını vermediysen niye geldin diyorlar çok çaresizim nasıl söylüycem bilmyorum çok bunalımdayım
Bir mektup yaz onlara ve en altına da boşanmış bir kadın olmanın artılarını eksilerini yaz ya da eşinle olmanın her olasılığı değerlendir ve d
Saol canım artık kendi ayaklarımın üstünde durmayı düşünyorum bir daha olursa İnşallah olmaz ama gerçekten nasıl yaklaşmalıyım aileme bilemyorum çok katılar çokkk
aileler evlat konusunda hassastır seninde evladın varsa onları anlaman lazım yoksa da olunca anlarsın elbette senin üzülmeni istemezler ama mutlu da olmanı isterler belki artık ona güvenmiyorlardır eşinle beraber gidip konuşabilirsiniz ailene sözler verir belki ikna edebilir yada önce sen konuşursun kimse bir yuva dağılsın istemez emin ol
Benimkiler istiyolar cnm eşim ilk zmnlar çok aradı ailemi konuşalım diye açmadılar tellerini baştan beri istemediler eşimi ben zorladım tabi o da bazı sorunlar yaşatınca bana tamamen kötü oldular ailesini pek beğenmiyo bizimkiler eşimin
eşinle ailen arasında kaldın ozaman eşine güveniyorsan aileni karşına alacan ozaman madem seviyorsunda bir süre zorluklara dayanacaksın sanada tepki yapacaklardır buna gücün vardır umarım yani sana bişey olursa bidaha biz yokuz derler mi ailen
burda açılmış öyle konular okuyorum ki aileleri red ediyor kabul etmiyor.. sana kucak açtıkları için çok şanslısınız.. öncelikle bunu bilin bence.. ailenizin tölerans süresi boyuncada siz ve eşiniz bence fedakarlık yapın.. öncelikle bu sefer gider ve bir daha aynı şeyler yaşanırsa asıl sorunu o zaman yaşarsınız bunu bilin lütfen.. bence hemen tamam iyileşmiş süper demeyin.. o sizi bu kadar kırmışken kendini ispat etmesi gerekir bence.. tekrar birleşmeden önce bir flört dönemi yaşayın tekrar.. analiz edin tartın.. ve bunu birazcık uzun tuttun.. bu arada kesin kez emin olursanız karşılarına geçer ve herşeyi söyler ve gidersiniz.. ama bence hemen dönmeyin..
Saol canım umarım anlarlar aynı evde yaşıyoruz hala gitmem lazım eşimin yanına gelip bni alcak gidemiyorum söyleyemiyorum ayrı şehirlerdeyiz eşimle[/QUO
bir kez daha denicem yuvamı yıkmak istemiyorum bir şans daha vericem diyebilirsin vicdanında belki rahat etmez pişmanda olabilirsin şans vermeden bitirdiğin için
Nasil bir yardim ? Baban gile bizmi söyliyelim anlamadim..
Barismissiniz hayat senin hayatin INSALLAH esin gercekten degismistir.. pisman olmazsin..
ailende saygiyla karsilamali ama iste dikkat et esin degismezde geri donersen hersey farkli olabilir INSALLAH olmasinda..
önceki konularınada baktım canım seni aldatmışta değişti diyorsun inş. öyledirailene ben affettim de olsun bitsin eninde sonunda öğrenicekler biseferde söyle
Hayır tabiki onlara nasıl söylemeylim nasıl yaklaşmalıyım konusunda yardım istyrm
Kızlar merhaba,
Daha öncede konu açmıştım.Eşimle boşanma arifesindeydik eşimin kötü alışkanlıkları vardı kumar gibi ama 5 aydır ayrıydık ve tedavi olmuş düzelmiş birkaç hafta önce barıştık.Şimidede aileme söyleyemyrm bu barışmayı çünkü herkes eşime tavır aldı ve çok kötü şeyler yaşandı.Annem kesinlikle barışmamı istemyor kardeşlerim ve babamda ama ben onu seviyorum barıştım.Aileme nasıl söylüycem ne olur yardım edin nasıl davranmalıyım?eminim çok kötü davrancaklar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?