ne olur bi akılll

elnuray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
132
13
13
3 yıllık evliyim bir kızım var eşim 35 ben 24 yaşındayım.ikinci çocuk için tedavi goruyodum bugun kontrolum vardı.akşamda eşimle biraz tartıştık.konu ise eşim memur bir üniversitede biz doğuluyuz.okul başka yerde seçip başka yere geçme istediği var başka yede çalışmak istiyor.bu durumu abisiyle konuşuyodu dun akşam bende kapattıktan sonra dedim ki ben eşinim neden bana ddanışmıyorsun dedim oda sanane dedi .ben giderim dedi.bende dedimki git biz kızımla kalırız burda.sonra git karşımdan dedi.bende dedim bu huyunu terketmefikçe ben hep kotu olurum bana verdiğin değer kadar veririm dedim uyudum ayrı yattı oda.oncesindede biraz sorunlarımız vardı.eşim çok şey paylaşmaz başına buyruktur.sabah tedavimin kontrolü vardı .dedim hastaneye gidecem oda dedi gitme artık çocuk istemiyorum sen adam olmazsın dedi.işe gitti mjs attım neden boyle yapıyosun ben seni seviyorum karşılığı bunu dedim bu sözlerin çok kırdı beni dedim.ne yaparsan yap artık dedi.sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bu adama

Lisans mezunuyum henjz ev hanımıyım atanmak istiyorum puanlar yüksek biraz şuan elim kolum bağlı.ods bende kızıma çok duşkunuz.nasıl düzelir aramız

Eşiniz niye bu kadar umursamaz ve öküz gibi davranıyor ilk önce bunu bilmek lazım sanki eşi değilde düşmanı ile konuşuyor eğer basit sebeplerle böyleyse bu adam ben bu işin içinde bir şeyler ararım.

Nasıl düzelir bilemem de bana eşinin üslubu çok kaba ve saygisizca geldi
Elbette kendi ile ilgili kararları kendi verebilir ama aileyi ilgilendiren kararlar icin eşler oturup konuşmalı diye düşünüyorum
Öyle "kes sesini/sana ne" tavırları ile evlilik yürümez

Direkt ayrıl demiyorum, diyemiyorum. Ama bazı erkekler odunluktan insanlığa geçemiyor ne yazıkki. Umarım eşiniz öyle biri değildir.

Ayrıca neden böyle yaptığını niçin mesajla soruyosunuz da yüzyüze sormuyosunuz? Biz toplum olarak konuşmaktan çekiniyoruz sanırım. Burda kaç tane konu okuduysam çoğu mesajla halledilmeye çalışılıyor. Buna anlam veremiyorum. Bence en sağlıklısı göz teması ile kurulan iletişim. Ben olsam sizin yaptığınız gibi yapmazdım. Hakkınızda hayırlısı.

sana önem vermediği ortada. bence tedavi görmeyi bırak.adam istemediğini söylemiş biz kadınlar bazen gerçekleri anlamak istemeyiz. sıkma canını değmez kimseye. kendini kızına ada ve o adamı umursama

Başına buyruk bir adamı idare etmek ve öyle bir adamla evlilik yürütmek çok zor. Bir de acımasızca davranan bir adam olması daha da zorlaştırır evliliği yaşının da ondan hayli küçük olması daha da diktalara yönlendirir. . Oturup etraflıca konuşmayı dene derim.

Öncesinde biraz ailesiyle bi sorunumuz oldu bayramda o günden beri boyle düşman gibi davranıyor daha iki gün oncesine kadar iyiydik çocuk çalkşmamız vardı dun akşamki tartışmadan sonra sabah fiyor artık çocuk istemiyorum gitme

Sen adam olamazsın ne demek yahu, eşiniz adam olmuş mu?
Karısına söylediği cümlelere bak.
5 yaşında çocuk gibi

Konu Konuşulmuyoki onla dinlemez

Lisans mezunuyum henjz ev hanımıyım atanmak istiyorum puanlar yüksek biraz şuan elim kolum bağlı.ods bende kızıma çok duşkunuz.nasıl düzelir aramız

aaaa terbıyesıze bak ..sen yapıcı msj atmıssın adam san ane yaparsan yap dıyor..sakın cocuk ıcın tedavı flan olma..bu adamı 2.kere baba yap sonra burda boşanmak ıstıyorum 2 cocuk ıle hayat nasıl olur yazarsın........

adam senı yok sayıyorsa sen neden varlığını ıspatlama derdındesın kı..adamı hayatında hıc yokmuş gıbı dusunerek hareket et..senı yok sayılmak nasıl mahvedıyorsa onu da mahveder.ınsanoğlunun en delirdiği noktadır.

ayy ben cokı sınır oldum :) tutmayın beniiiiiiiiii

Oturup adam gibi sorunlarımızı konuşamıyoruz onda boyle bir huy yok kızar konuşmaz o kadar

Pek İ nasıl davraniyim.nasıl bir ders verim

Aslında ozunde iyi merhametli biri seviyorum da onu ama bu hareketleri o kadar gozumden duşmesine sebep olduki

Pek
İ nasıl davraniyim.nasıl bir ders verim

yok say.ders yap.hatta o evdeyken sadece kendıne kahve yap.dısarı mı cıktı asla arama.arasan da aramasanda bu adam ne yaprsa sen bılemezssın cunku herıf sallamıyo baksana.dersıne odaklan.atanman olana kadar paso ders calış kızın da buyuk..rahat ders calısırsın...kızınla vakıt gecır dısarı cık..kızına babasının okuzluklerını yansıtma bıde onun psikolojısı ıle ugrasma....en buyuk olayın şu: YOK SAYACAKSIN..cevabı eşinde.o senı mesela nasıl yok sayıyo? bisey soruyosun sanane dıyor dımı? o da sana bisey sormaya tenezzul ederse sanane dıceksın..

Ne yapacağımı bilmiyorum kalbim çok kırık çok mutsuzum bu sabah o kadar ağladımki lafları bıçak gibi saplandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…