ne olur bi akılll

Şuan bir işim yok ailemin durumuda yok sorunları var şuan mecburum buna

Peki neden 2. çocuk? Yaşınız da küçük daha. Henüz oturmuş bir evlilik göremedim ben. İletişim sorununuz var. Siz danışmadan hayati kararları almakta bir sakınca görmeyen bir eşiniz var. Size saygısızlık yapmaktan geri durmayan bir eşiniz var. Tüm bu durumlarda esas sizin çocuğu ertelemeniz gerekirken neden 2. çocuk?
1. çocuğunuza huzurlu bir ortam sağladınız mı? Birbirine seven sayan anne baba ile mi büyüyor?

Oyle yapıcam artık o beni kaybetmeyi göze alıyorsa artık bende umursamiyacam ve derslerime odaklanıcam

Şuan bir işim yok ailemin durumuda yok sorunları var şuan mecburum buna
İş yeri değiştirmek isteyen bir insanın sorunu ne olabilir sence?tabiki işyerindeki sorunlardır!Şu erkeklerin iş yerinde sorunu olduğunda ki ,psikolojilerini anlamak ve ona göre davranmak bu kadar zor olmamalı!yani ; cebindeki para ,işyerindeki huzuru adamların tek derdi budur her zaman...Ha doğrumu bu değil ama onlarda böyle işte,daha anlayışlı olun,herzaman yanında olduğunu hissettirin,sonra hesap sorun benimle paylaşmanı isterdim diye,hem bana danış demek sizcede biraz dik bir cümle değilmi?

Haklısını z çocuk erken istememin sebebi ben adet olamıyorum sorunum var ve elimi çabuk tutmam lazım o yuzden bu çocuk isteği kızımda tedaviyle oldu

onlar nasıl tabirler çok üzüldüm size yaklaşımına sanane ne demektir git karşımdan vs vs ne derdi var eşinizin?

Ama ben onun karısıyım ve her zaman boyle yapıyor herkesin bir patlama noktası var.doğru.iş yerinde sorunu çok gerçekten ama bende eşiyim beni onemsemesi lazım

Haklısını
z çocuk erken istememin sebebi ben adet olamıyorum sorunum var ve elimi çabuk tutmam lazım o yuzden bu çocuk isteği kızımda tedaviyle oldu

Gerekirse yumurta dondurma yoluna bile gidebilirsiniz. Alternatifleri araştırın. Bu kadar iletişimsizlikle üstüne bir de ben senden çocuk istemiyorum senden adam olmaz diyen hödüğün biriyle 2. çocuk çok anlamlı gelmedi bana.
Yani siz önünüzü görebiliyor musunuz? Bunlar ufak tefek tartışmalar, Geçici bir şey diyebiliyor musunuz?
Bir de senden çocuk istemiyorum diyen adama ısrarcı olursanız gözünde değer kaybedebilirsiniz. Esas ben istemiyorum diye çekin bakalım bi kendinizi geriye de görün nasıl o koşacak bu sefer peşinizden.

Kızım 2 yaşına gircek bu arada elimde bende çok duşkunız ona ikimizde bir saat ondan ayrı duramayız

Ama ben onun karısıyım ve her zaman boyle yapıyor herkesin bir patlama noktası var.doğru.iş yerinde sorunu çok gerçekten ama bende eşiyim beni onemsemesi lazım

Eşler bazı kararları birlikte alırlar. Birbirleri ile konuşmaları danışmaları olması gerekendir. Siz doğru düşünüyorsunuz. Sanki ben burda çok huzursuzum değiştirmek istiyorum dese siz engel olacaksınız. Önemli olan evde birlikte yaşadığın, eşim dediğin insana birazcık saygı duymaktır. Beyefendilerden habersiz bir akşam eve geç gelseniz kıyamet kopacakken iş değişikliği gibi bir konuda size danışmasını beklemek kesinlikle hakkınız.

Eşinizin davranışlarını onaylamıyorum! sadece bu noktaya gelmesinde(üslubundan bahsediyorum) belki biraz onu anlamaya çalışmamanız yatabilir diyorum....Çalışma hayatı erkekleri daha çok etkiliyor ,bu ortamdaki huzurla,yuvalarındaki huzur bence doğru orantılı!Biraz konuşturun bu sorunlarla ilgili,yargılamadan,içten ve sadece anlamaya yönelik, belki de buna ihtiyacı vardır!Sizin hissettiklerinizide sonrasında güzel bir dille anlatın bence!en büyük sorunumuz hep iletişimsizliktir!

Evet haklısınız benim istememem lazım.ama işte biz kadınlar hep korkağız.hep adama mecbur hissediyoruz kendimizi.sonumuzun çokta açık olacağını göremiyorum malew

Be N onun izni olmadan iki dakkalık annemin evine bile gitmem

Ayne Aynen öyle iletişimsizlik eşimin en büyük sorunu.asla konuşmaz sorunları dinlemez

Sorunları halletmeden sakın 2. Çocuk için tedavi falan görme aksine korun.. Aksi takdirde hamile kaldığında işler kötüye giderse daha zor durumda kalırsın.. Allah yardımcın olsun zor Bi durum ya

Evdeki tartışmada eşiniz haksızken yine mesaj atan siz olmuşsunuz. Anlamıyorum... Bana eşim öyle dese kesinlikle mesaj atmazdım evde de takmazdım onu. İlk adım eşinizden gelmeliydi. Böyle sebeplerle benden çocuk istemeyen bir adama, bunu son dakika aklına esmesiyle söyleyen bir adama gidip de seni seviyorum seviyodum falan diye mesaj atmam asla.

Rabbim görüyor bu haksızlıkları bu kadar göz yaşımı ve uzuntumu.neden böyle yapıyor bana bilmiyorum.oysaki onu sevdiğimi biliyor.ve çocumla onla ilgilenrn bir eşim.yemeği misafiri temizliği utusu hep yaparım.çirkin bi kızda değilim herkes çokta bahseder guzelliğimden ama kocam bunları gormeyecek kadar nankor

Haklısınız kesinlikle işte elden bişey gelmeyince iş güç olmayınca ortada çocuk olunca ve birde içinde biraz sevgi varsa boyle oluyor.aslında onun bunları yapması lazım o korkucak beni kaybetmeyi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…