Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ben göremedim
Adete 2 gün var 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bi bel ağrısı var şüphelenip test yaptım çizgi hemen çıktı ama fotoğrafta netliği gidiyorBen göremedim canım. Belki yuklenince kalitesinden düşüyor o yüzden göremedim. Adete ne kadar var
Test yaptığın maka güvenilir canin bekle adetin gecsin tekrarla testi Allah gönlüne göre versin inşallahAdete 2 gün var 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bi bel ağrısı var şüphelenip test yaptım çizgi hemen çıktı ama fotoğrafta netliği gidiyor
oda mümkün bekle bakalım belkı yerleşmedirrAdete 2 gün var 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu bi bel ağrısı var şüphelenip test yaptım çizgi hemen çıktı ama fotoğrafta netliği gidiyor
İlk defa lekelenme yaşadım umarım öylediroda mümkün bekle bakalım belkı yerleşmedirr
ay hadii inşallaahhİlk defa lekelenme yaşadım umarım öyledir![]()
Amiiin teşekkür ederim adetim geçince tekrar yapacağımTest yaptığın maka güvenilir canin bekle adetin gecsin tekrarla testi Allah gönlüne göre versin inşallah
Siz daha önce lekelenme yaşadınız mıay hadii inşallaahh
yok bende kist var ondan dolayı bazen lekelenme tarzında başlıyor adet o yuzden 6sına kadar beklemem lazımmSiz daha önce lekelenme yaşadınız mı![]()
Anladım canım teşekkür ederimyok bende kist var ondan dolayı bazen lekelenme tarzında başlıyor adet o yuzden 6sına kadar beklemem lazımm
rica ederim hadi güzel haberler gelsin inşallahAnladım canım teşekkür ederim![]()
![]()
Amin bekleyen herkese inşallahrica ederim hadi güzel haberler gelsin inşallah
Dayanamadım bir test daha yaptım bunda ki çizgi görünüyor muTest yaptığın maka güvenilir canin bekle adetin gecsin tekrarla testi Allah gönlüne göre versin inşallah
ben burada silik bir çizgi görüyorum ama mutlaka kan verdelirmek üzereyim![]()
Ben bunda gordum canimdelirmek üzereyim![]()
Ay inşallah güzel haberler alırım pazartesi günü kan vermeye gideceğimben burada silik bir çizgi görüyorum ama mutlaka kan ver