ne olur bi bakınnn çatlıycam meraktan

cıncık tebrik ederim canım çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.

geldım kızlar hamıleymısım:CüvCüv:kan testı yaptı dr.483 cıktı gebelık olusmus dedı bıdahakı hafta yıne gıtcem dr. o zamn ultrasonla bakcakmıs cok heycanlı ya cok degısık oldum hala ınanamıyorum.Allah herkese nasıp etsın ne dıyım.inşallah sag salım duzgun bı hamılelık gecırırım..hepınızı opuyorum

çok sevındım sultancım buradan duymak nasip oldu hamışliği umarım korkuların yersin çıkar çok rahat 9 ay ve doğum geçirirsin kusenımıde kutlarım tebriklerimi ilet..Hayırlı oldum Rabbim tamamamına erdirsin.

çok sevındım sultancım buradan duymak nasip oldu hamışliği umarım korkuların yersin çıkar çok rahat 9 ay ve doğum geçirirsin kusenımıde kutlarım tebriklerimi ilet..Hayırlı oldum Rabbim tamamamına erdirsin.
inşallah canım valla duyunca sankı korkularım yarıya indi gıbı.gercı daha yenı bıse anlamıyorum ama inşallah düzgün gıder.vede duaların için aminnnnn canım.opuyorum.

Canım bnm nasıL sevindim bnmde ilk siLik çıkmışTı o his çok farkLı öğrendiğin an ve bu yazını okuduğumda inan gözLerim doLu doLu oLdu diLerm çok gsL.bi hamilelik dönemin olsn.Sağlıkla yavrunu kucağına aL inş.tüm hamişLerde beraber ;)
geldım kızlar hamıleymısım:CüvCüv:kan testı yaptı dr.483 cıktı gebelık olusmus dedı bıdahakı hafta yıne gıtcem dr. o zamn ultrasonla bakcakmıs cok heycanlı ya cok degısık oldum hala ınanamıyorum.Allah herkese nasıp etsın ne dıyım.inşallah sag salım duzgun bı hamılelık gecırırım..hepınızı opuyorum

Canım bnm nasıL sevindim bnmde ilk siLik çıkmışTı o his çok farkLı öğrendiğin an ve bu yazını okuduğumda inan gözLerim doLu doLu oLdu diLerm çok gsL.bi hamilelik dönemin olsn.Sağlıkla yavrunu kucağına aL inş.tüm hamişLerde beraber ;)

amin canım cok tesekkur edrım.Allah ısteyen herkese nasıp etsın.bızlerede Allah saglıklı hamılelıkler ve saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah:ecrin_bebek:

Tebrik ederim cıncık. Allah sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum nasip eder inşallah.
Canım sen hamile kalmayı istediğin için mi adetin gecikmeden test yaptın?
Benim bu ay 8 gün kadar gecikti, ben o yüzden test yaptım ama negatifti. Sonrada zaten adet oldum.
Benim her ay 1 gün daha gecikmeye başladı zaten şu sıralar. Hatta bu en son adetim de ilk gün çok kan geldi ve parçalar vardı, hatta düşük falan mı oldu diye de düşündüm.
Sen ne zamandır bebiş istiyordun? tedavi falan oldun mu?

ben de adet olmama bir iki gün kala yapmıştım testi.tek çizgi silik çıkmıştı.sonra adetim gecikdikden sorna gittim.gitmeme gerek yokmuş bile.aynı eczanede yapılan test ten alıp yaptılar çizgi netti.hamile olabiirsin.arkadaşımda adetine üç gün kala yaptı onunda silikdi oda hamileydi :))

Back
X