Ne olur bilgi ve tecrubelerinizi soylermisiniz?

bazı kadınlarda oluyo lekelenme yumrtlama zmnlarında cnm korkma.. cnm takma kafana dcm ama ben sendende beterım takıntılıyım pkoluyum. bıde. uzulme brz daha deneyın olur ıns olmazsa doktora gıdersınz...
sende biliyosun takmadan yapamiyorum iste durmadan elimde olmadan su niye oldu bu niye oldu neden sancilandim arastiriyorum ins hepimizin bebisi olurda rahatlariz cnm :*

doktora gittiniz mi bilmiyorum ama önce güzel bi doktor muayenesinden gecmeniz lazım siz ve eşiniz bu iş tek başına bu iş yürümüyor çünkü.eğer eşiniz gitmemek konusunda ayak diretiyorsa kendi pskikolojiniz için sizde eşiniz bunu kabul edene kadar ilac yardımı olmadan korunun.yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsunuz ateş ölcme yöntemi ovu testi bunlardan birini deneyeblirsnz

cnm soganı gecen ay denedım bu ayda ıncırı denedım 36. gunum bugun bu zamana kdr cokdan adet olmam lazımdı. dongum bllı degıl ama 31 32 33 . gunlerde oluyodum ve 2 hfta onceden goguslerım agırıyodu hc agrı olmadı dun bel ve kasık agrım ve uzayan akıntm oldu bugunde sankı sag gogusumun altı acıyo gbxs yumrtam gec mı oldu catladı anlamadm kı. ama 1 hftadr degerlendıremedm dun ıste degerlendrdk ... bende bal corek otuyla hayıt suyunu denıcem eger bebek olmazsa... bakalım beklıyorum. xs

bu akşamı da değerlendirin belki dediğin gibi gec yumurtladın ovu testi yada ateş ölcme gibi yöntemleri denediniz mi yumoş günlerini bu şekilde takip edeblrsn diye düşünüyrum

bu akşamı da değerlendirin belki dediğin gibi gec yumurtladın ovu testi yada ateş ölcme gibi yöntemleri denediniz mi yumoş günlerini bu şekilde takip edeblrsn diye düşünüyrum

yok bu ay yumrta takıbı yapmadım. ama gece yatarken ayak altlarım yanıyo bazen. 5 gun once olctugumde 36.3 flndı ama bugune kadar hc agrım sızım olmadı. bnm her adetıme yakın kasık ve gogus agrım olurdu? bugun 36.gunum snkı bugun sag gogsumun altı acıyo acaba yumrtam ctladımıda bsladı agrılarım xs bakalm persembe gtcem doktoruma ama degerlendırrm :) ıncır suyu ıctım 9. gune kdr kasık agrım oldu bıdaha bıttı. sımdı bugun 36.gunu sankı hafıf hafıf bsladı. xs bu ay hc bısı anlamadım..

canım ateş öclmeyi düşünüyrsan yada yapıyorsan öyle tek yada 2 3 gün ölcerek olmaz ki sana yardımı olmaz ki.adetin ilk günü itibariyle öclmen lazım. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html bu link ateş ölcmeyi nasıl yaabilrsin sana detaylı olarak anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...r-diyoruz-o-bebek-buraya-gelecek-o-kadar.html bu linkte benim takıldıgım topik ateş ölcme ile ilgil sorun olursa paylaşabilr bende ordaki arkdaşlarda elinden geldiğince sana yardımcı oluruz.

cok saol cnm bakalım eger suanda bebek yoksa adet oldugumda bslarım ates olcme yontemını denerım..cok saol yardımın ıcın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…