ne olur bir şey deyin :(

Canım erkeklerin kafası sonra basıyor bence ailesinin doldurusuna çok geldiğini inanıyorum nasıldır ailemis anlamadım bence ne yaptığını düşünmemek çalış yoksa çok üzülürüm bence düşüncesi seni cebinde saniyor o yüzden rahat seni bir gun arayacak o zaman da çok gec olacak ömrünün sonuna kadar onu bekleyeceğim saniyor mahkemedebile elini tutmaya çalışmıştır vazgeç bu sevdadan
Tesekkur ederim....

Basta konusmak en iyisiymis bence sorununuz iletisimsizlik.eger ona sizin bosanmak istediginiz aktarildiysa gurur yapmistir..iliskiyi bozan aradaki insanlardir cogu zaman..ben sevdigine emin olsam ona neden boyle oldugunu anlatan mesaj yazardim gelen cevaba gore devam ederdim duygularimi yazmaya
Tesekkur ederim.. Katiliyorum gurur zaten bi yerde kotu oluyor

Iyy demek bile bir duygudur. Nötr hale gelmelisiniz.. Duyduğunuzda ne ozlemeli , ne nefret etmelisiniz. Bunu da sizi yalnız bıraktığınızı aklınızda tutarak ve hayatınıza yeniden farklı yollarla yon vererek yapabilirsiniz.
Hep beraber olmuş olabilirsiniz ama şimdi sizi yalnız bıraktı. Üstelik karı kocayken yapması gereken sorumluluğu hiçe saydı.
Unutmayın ki o sizin golgeniz olmayı başaramadı. Bundan sonrada amuda kalksa bile siz kabul etmemelisiniz.
Boşanmak bu kadar kolaymış onun yanında demek ki ; bugün olmasa 2 yıl sonra aynı şeyi bu kadar kolay yapacaktı.
Bence de bu yonden düsunmemistim iki yil sonra da yapar mi yapardi :)

erkekler sonra çok pişman olur derler ne kadar dogrudur bilmem başlarda kurtulduk özgürüm rahatım derler sonra anlarlar derler... umarım o da anlar hiç ugruna neleri yıktığını

erkekler sonra çok pişman olur derler ne kadar dogrudur bilmem başlarda kurtulduk özgürüm rahatım derler sonra anlarlar derler... umarım o da anlar hiç ugruna neleri yıktığını
inş seni mumla arar.. bir kadını bu hale getirmek ne demekmiş Rabbim büyük,çıkarsın ondan

Back
X