- 16 Aralık 2015
- 34
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi gunesligun
-
trt belgesel kanalında okb temizlik hastaları diye bir prog. var ,ingileterede sizin gibi olan temizlik hastalarını anlatıyor.yalnız tedavi olan bu insanlara farklı bir deneyim yaşatıyorlar.orada evini belki 15 sene temizlemeyen biriktiren hasta insanlar da var..onların evine okb lileri gönderiyor ve karşılıklı yardımlaşarak o evleri düzenleyip temizliyorlar.
sonrasında okb hastalarından bir kısmı hastalıklarında ilerleme kaydediyorlardı.diğer uçtaki hastaları görmek onlara iyi geliyordu.
bir de programda dikkatimi çeken şey,hastalığın başlangıcındaki benzer durumlardı. hayatlarında kontrol edemedikleri olaylar olduğu zaman,bu hastalığa yakalanmışlar.temizliği kendileri yapıp kara verip uyguladıkları ve kendi inisiyatiflerinde olduğu için..sizde böyle bir durum va rmı?
yanlış düşünüyosun, ikis de anı yere değip aynı şeyi temizliyor, tek farkla, birinde daha temiz oluyosun, diğerinde daha az, mutlaka ıslak mendil kullan, o çöpün içi senden bağımsız her türlü pislikle doluyo, bunu kontrol edemezsin, o zaman en azından sen gerçekten temiz ol, dene alıycaksın zatenSizden rica etsem çünkü kendimi zorlayip denicem önce peceteyle silim hiç bi şey kalmayıncaya kadar sonrada islak mendille. Çünkü mantıken mendiLde çok pislik olmaz diye düşünüyorum çocuk gibi soruyorum kusura bakma...
Çok saol ne güzel dualar böyle üstümden yükler kalkıyor...Canım küçücük şey hiç yayılırmı sen kendi kendine büyütüyorsun hiç bir yerin pis olmadı buna emin ol Allah şifa versin canım rabbimden sana kolaylık diliyorum
Evde kendi kendime bagrıyorun yan komşum doktor dün korkmuş sabah biri size zarar mı verdi diye soruyor dialog şu şekilde güneşligun bulassın bu b..k heryere bulassın senin b.. K millet neler yapıyor düşünme otur dersini çaliş yok kavgada maglup oluyorum bu akşam gidecem o yatakta uyucam. Kendime sözüm bu.hayur lekede bozuk para kadar bi şey ve pedde ve altımda taytta vardı çikamaz ki. Yorgani yıkamıyacam ve yatacam bu geceSunu dusun: iç çamaşırını bulassa ne olur? Pislik olsa ne olur? En kötü ne olabilir yanı?
KaşıyonnCinsellik takıntın nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?