Ne olur Dua edin bana ..

Gizlisevda0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
28
42
3
46
Bugün başıma öyle bi olay geldiki sabahtan beri ağlıyorum şu anda yazarken bile ağlıyorum annem yaşlı ona benim yakinlarımdan ev alıcaktık 3 sene önce annem gelemediği için burda 3 kız kardesiz yakiniz ben üstüme yapmami önerdiler o işlerle ben ilgilendigim için keşke kabul etmeseydim neyse o zmnlarda durumumuz iyiydi ama sorunlar üst üste geldi elimizdeki avcumuzdakini kaybetmeye başladık oglanda askere gidince dahada kötü duruma düştük yetistiremedik hiç bir şekilde ve benim kredi ve kredi karti borcum icralik oldu tamam dedim eve icra gelir giden eşya olsun diye düşündüm dunyanin sonu degilya dedim ama bu sabah tele bi mesaj annemin evine yani benim üstüme olan tapuya eve haciz resmen dünya başıma yıkıldı ben naparım şimdi o kadar kötü durumdayımki ağlamaktan artık bayılcak duruma geldim herşey üst üste geliyo inanın benim evime gelse bu kadar kötü hissetmezdim ama bilemedimki annemin eve haciz geleceği şimdi anneme bişey diyemiyorum ben napicam annem çok huysuz birisi her lafı cekinmeden söyler mahvoldum ben kızlar bana dua edin nolur

Sakin ol.
Gün doğmadan neler doğar.
Borç ödenmeyecek kadar çok mu.
Artık hemen taksitlendiriyorlar vs.
Tecrübeli arkadaşlar yardım ederler,o kadar korkacak bişey yok.
Allah yardımcın olsun.

Annene bunuborç saymasını söyleyerek rahatlatabilirsin.. Hayatta hersey insan için..zamanla hersey yoluna girecektir

Sakin ol.
Gün doğmadan neler doğar.
Borç ödenmeyecek kadar çok mu.
Artık hemen taksitlendiriyorlar vs.
Tecrübeli arkadaşlar yardım ederler,o kadar korkacak bişey yok.
Allah yardımcın olsun.
Sakin olamıyorum canım yaa ben nasil bu hatay düştüm ev hiç aklima gelmedi borć 5 liraydı ama şu anda ne kadar bilmiyorum taksit işini felan gecmisiz bi avukatla gorustum bugün satısa ćikar bir sene surwbilir dedi çok korkuyorum

Çok üzülmüşsünüz. Annenize de aynen böyle anlatın. Evlattan daha kıymetli değil ya. Elbet bir çözüm bulunur. Kızkardeşlerinizden yardım isteme durumunuz olamaz mı?

Annene bunuborç saymasını söyleyerek rahatlatabilirsin.. Hayatta hersey insan için..zamanla hersey yoluna girecektir
Evet hayatta insanın başına herşey gelebiliyomuş ve ben bunlarida yaşıycakmisim annem kesinlikle hić birşeyden anlamaz ne söylesemde kafi değil bana demediği lafı bırakmayacak yarın kendi evimi satısa çıkarmayı düşünüyorum yapcak biseyim yok elimde olan son şeyde gidicek tek benim evim gitsin anneminki gitmesin

Zaten anenize güzel bir sorumluluk göstermişsiniz -- Ama işler yolunda gitmemiş ki olabilir herşey yolunda gitmez hayatta çoğu zaman ..Zaten annenize güzel bir şey yapmaya çalıştıgınız için bunu annenize çok rahat bir şekilde açıklamanız lazım bu kadar kasmaya gerek yok bence ..Siz annenizin ne diyeceğinden çok ne yapmalıyıma çalışın.

Sakin olamıyorum canım yaa ben nasil bu hatay düştüm ev hiç aklima gelmedi borć 5 liraydı ama şu anda ne kadar bilmiyorum taksit işini felan gecmisiz bi avukatla gorustum bugün satısa ćikar bir sene surwbilir dedi çok korkuyorum
Eşyaya haciz gelmeyecek miydi? Sanırım evin satışı isteniyor.

Çok üzülmüşsünüz. Annenize de aynen böyle anlatın. Evlattan daha kıymetli değil ya. Elbet bir çözüm bulunur. Kızkardeşlerinizden yardım isteme durumunuz olamaz mı?
Çokkkk hemde çokk Üzgünüm şu anda ben mahvoldum ama annemde evlat uzülmüs felan öyle şeylere bakmaz hep kendini düşünür yani nasil deyim öyle bi anne deģil malesfki

Zaten anenize güzel bir sorumluluk göstermişsiniz -- Ama işler yolunda gitmemiş ki olabilir herşey yolunda gitmez hayatta çoğu zaman ..Zaten annenize güzel bir şey yapmaya çalıştıgınız için bunu annenize çok rahat bir şekilde açıklamanız lazım bu kadar kasmaya gerek yok bence ..Siz annenizin ne diyeceğinden çok ne yapmalıyıma çalışın.
Evet işler istediğimiz gibi gitmedi malesef düşmez kalkmaz bi Allah olmadı yolunda gitmedi ama annem öyle anlayışlı bi anne değil yani ćok evlat seven bi anne degildir haa aćıklamamisim ben kafam üstünde degil hiç o evi benim parla değil annemin parasıyla alindi sadece ben tapuda tapu işlerini halletim almaz olaydım keşkee

Keşke deyince çözülmeyecek her yaptıgınız hata tedbir almanızı gerektirecektir normal olarak..Anlayışlı olmaması işinizi daha da kolaylaştırabilir nasılsa sizi anlamıyorsa çok da canınız sıkılmasın siz bir an önce telefiye çalışın.Dım - keşke - olsaydı - masaydım -- bunlar değil ..Oldu işte ..oldu oldu.Buna çare yok yapmadıgı hatalarda insan pişmanlık duymalı bence.

Yanlış anlamadin canm öyle oldu hemde annemin oturduğu yani annemin evi ama tapu benim ustüme idi
Çokta bişey değilmiş hiç mi borç bulabileceğiniz yada elden çıkarıp paraya çevirebileceğiniz birşey yok. Cidde'n çok üzüldüm o kadarcık para için evden olunur mu ya Rabbim büyüktür bi yol bulunur elbet

Çokta bişey değilmiş hiç mi borç bulabileceğiniz yada elden çıkarıp paraya çevirebileceğiniz birşey yok. Cidde'n çok üzüldüm o kadarcık para için evden olunur mu ya Rabbim büyüktür bi yol bulunur elbet
Yokkk eşiminde benimde cevremiz pek yok olsalarda vermezler zaten yani kimsemiz yok çıkmaza girdik resmen keske benim kendi bir malıma gelseydi bu ama annemin evi olunca resmen öldüm annem laftan sözdende anlamaz artık biz kendi evimizi satışa ćıkarıcaz en son care aminn inşallah cnmm Rabbim büyük bi yol gösterir inşallah dua edin

Keşke deyince çözülmeyecek her yaptıgınız hata tedbir almanızı gerektirecektir normal olarak..Anlayışlı olmaması işinizi daha da kolaylaştırabilir nasılsa sizi anlamıyorsa çok da canınız sıkılmasın siz bir an önce telefiye çalışın.Dım - keşke - olsaydı - masaydım -- bunlar değil ..Oldu işte ..oldu oldu.Buna çare yok yapmadıgı hatalarda insan pişmanlık duymalı bence.
Ćok doğru son pişmanlıklar fayda etmiyook malesefki

Back
X