- 26 Temmuz 2016
- 28
- 42
- 3
- 46
- Konu Sahibi Gizlisevda0606
Bugün başıma öyle bi olay geldiki sabahtan beri ağlıyorum şu anda yazarken bile ağlıyorum annem yaşlı ona benim yakinlarımdan ev alıcaktık 3 sene önce annem gelemediği için burda 3 kız kardesiz yakiniz ben üstüme yapmami önerdiler o işlerle ben ilgilendigim için keşke kabul etmeseydim neyse o zmnlarda durumumuz iyiydi ama sorunlar üst üste geldi elimizdeki avcumuzdakini kaybetmeye başladık oglanda askere gidince dahada kötü duruma düştük yetistiremedik hiç bir şekilde ve benim kredi ve kredi karti borcum icralik oldu tamam dedim eve icra gelir giden eşya olsun diye düşündüm dunyanin sonu degilya dedim ama bu sabah tele bi mesaj annemin evine yani benim üstüme olan tapuya eve haciz resmen dünya başıma yıkıldı ben naparım şimdi o kadar kötü durumdayımki ağlamaktan artık bayılcak duruma geldim herşey üst üste geliyo inanın benim evime gelse bu kadar kötü hissetmezdim ama bilemedimki annemin eve haciz geleceği şimdi anneme bişey diyemiyorum ben napicam annem çok huysuz birisi her lafı cekinmeden söyler mahvoldum ben kızlar bana dua edin nolur