ne olur fikir verin .dusunemiyorum .aldatildim mi

Muhtemel olarak girdi bi siteye kadının numarasını kaydetti sileyim derken arşivledi.
Yani emrak ettiğin şu ise, pompiş yapmadılar, eşin fırsat bulursa yapacak biri ama.
Pompişe sesli güldüm ya:)) adam eline yüzüne bulaştırmış işte olayı. Büyük ihtimal google da 'istanbul eskort' diye arama yaptırmıştır :)

Muhtemel olarak girdi bi siteye kadının numarasını kaydetti sileyim derken arşivledi.
Yani emrak ettiğin şu ise, pompiş yapmadılar, eşin fırsat bulursa yapacak biri ama.
yok bu kadin burada cunku siteden degil burada yurt disindan gelen kadinlar var

Nasıl bu kadar körü körüne güveniyorsunuz ki?
Yapmaz, etmez, o taraklarda bezi yok?
O taraklarda bezi yok da niye kafanız kurcalandı o zaman

ayyy arkadaslar simdi mutlu oldum kocami cabuk benim yanimda ara deyip kaldirdim aradi aradigi kisi bizim buradaki apartman gorevlisi cikti onun esiymis nasil bir vatsap profili ise esi ulkesindeymis

Numara arşivlenmez mesaj arşivlenir o yüzden kişilerden arşivlenen bir numara bulamazsınız hiç anlamadım ne bulduğunuzu

Apartman görevlisiyle aşna fişne yapılmıyor mu neden rahatladınız?

Ayrıca kadınlar varken havuza girmeyen bi adam utanıyor olmayabilir aklınızda olsun üç kız anası

kendi numaranızdan değilde başka bir numaradan arayın bakalım kim açacak, tanıyor gibi konuşun bayan açarsa bayan ismi atın kafadan erkek açarsa atıyorum ahmet napıyorsun diye konuşturabilirsiniz.Aa yanlış oldu der kapatırsınız.

En iyi ihtimali söylüyorum size , belki numarayı daha önce başkası kullanıyordu şimdi başkası kullanıyordur o fotoğrafı gördüğün kişi...
ikinci ve yüksek ihtimal olan şey sosyal medyanın bu kadar yaygınlaşması ile erkeklerin hepsinin çok aklı çeliniyor canının istediği bir durum olmuştur sizin olup olmadığınızın önemi yok öle bir fotoğraf koyan kişi normal şekilde o telefonu öle kullanamaz vatsup olarak, paralı kadınlar eskortlar o şekilde kullanır yaptıysa yapmıştır. Bence konuyu açmayın ama uyanık olun çaktırmadan daha çok kontrol edin.
Konuşma olmuş mu peki yoksa sadece kişi listesinde mi var tam olarak anlatamamışsınız biraz daha detay verirseniz daha tespit ederiz durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…