- Konu Sahibi uckizanasi
-
Pompişe sesli güldüm ya:)) adam eline yüzüne bulaştırmış işte olayı. Büyük ihtimal google da 'istanbul eskort' diye arama yaptırmıştır :)Muhtemel olarak girdi bi siteye kadının numarasını kaydetti sileyim derken arşivledi.
Yani emrak ettiğin şu ise, pompiş yapmadılar, eşin fırsat bulursa yapacak biri ama.
yok bu kadin burada cunku siteden degil burada yurt disindan gelen kadinlar varMuhtemel olarak girdi bi siteye kadının numarasını kaydetti sileyim derken arşivledi.
Yani emrak ettiğin şu ise, pompiş yapmadılar, eşin fırsat bulursa yapacak biri ama.
Yurt dışından gelen kadınlar siteden olamıyor mu, yada yurt dışından gelen her kadın bilmem ne mi ?yok bu kadin burada cunku siteden degil burada yurt disindan gelen kadinlar var
Büyük ihtimal konu sahibi karadenizde. Gürcistan dan, rusya dan falan eskortlar geliyor ya oraya onu demek istiyordur:)) onun kafasıyla bakınca böyle görünüyor:)Yurt dışından gelen kadınlar siteden olamıyor mu, yada yurt dışından gelen her kadın bilmem ne mi ?
Değişik bir kafaBüyük ihtimal konu sahibi karadenizde. Gürcistan dan, rusya dan falan eskortlar geliyor ya oraya onu demek istiyordur:)) onun kafasıyla bakınca böyle görünüyor:)
ayyy arkadaslar simdi mutlu oldum kocami cabuk benim yanimda ara deyip kaldirdim aradi aradigi kisi bizim buradaki apartman gorevlisi cikti onun esiymis nasil bir vatsap profili ise esi ulkesindeymis
Iyi bari sen yinede bi kulagini cek.ayyy arkadaslar simdi mutlu oldum kocami cabuk benim yanimda ara deyip kaldirdim aradi aradigi kisi bizim buradaki apartman gorevlisi cikti onun esiymis nasil bir vatsap profili ise esi ulkesindeymis
esi ben buralara gelmeden gitmis birakmisApartman görevlisinin eşini siz tanımıyormuydunuz ?
Kim bilir o havuzda ne vitaminler proteinler vardirApartman görevlisiyle aşna fişne yapılmıyor mu neden rahatladınız?
Ayrıca kadınlar varken havuza girmeyen bi adam utanıyor olmayabilir aklınızda olsun üç kız anası
Yanii. Kapicinin karisi oldugu ogrenince olan rahatlamayi bende anlamadim.Konuşmuşlar eşiyle demekki
Bi de buradan kocasının o taraklarda bezi olmadığını çıkarmış konu sahibi bi ben mi fesatım merak ediyorum bazenKim bilir o havuzda ne vitaminler proteinler vardir
YUh...adam p..... mi ?hayir adam esinin fotosunu prpfol fotosu yapmis neyse durum cozuldu konumu kapatabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?