- 14 Mayıs 2013
- 202
- 106
- 53
- Konu Sahibi uckizanasi
-
Bunlar o taraklar değil yalnız . havuz genel WhatsApp özelsok oldum nerden mi biliyorum cunku esim havuza bile bayanlar varken girmez utanir ondan bu ne anlamadim
hayir adam esinin fotosunu prpfol fotosu yapmis neyse durum cozuldu konumu kapatabilirsiniz
hayir adam esinin fotosunu prpfol fotosu yapmis neyse durum cozuldu konumu kapatabilirsiniz
FBİ Bile böyle çalışmadıkendi numaranızdan değilde başka bir numaradan arayın bakalım kim açacak, tanıyor gibi konuşun bayan açarsa bayan ismi atın kafadan erkek açarsa atıyorum ahmet napıyorsun diye konuşturabilirsiniz.Aa yanlış oldu der kapatırsınız.
En iyi ihtimali söylüyorum size , belki numarayı daha önce başkası kullanıyordu şimdi başkası kullanıyordur o fotoğrafı gördüğün kişi...
ikinci ve yüksek ihtimal olan şey sosyal medyanın bu kadar yaygınlaşması ile erkeklerin hepsinin çok aklı çeliniyor canının istediği bir durum olmuştur sizin olup olmadığınızın önemi yok öle bir fotoğraf koyan kişi normal şekilde o telefonu öle kullanamaz vatsup olarak, paralı kadınlar eskortlar o şekilde kullanır yaptıysa yapmıştır. Bence konuyu açmayın ama uyanık olun çaktırmadan daha çok kontrol edin.
Konuşma olmuş mu peki yoksa sadece kişi listesinde mi var tam olarak anlatamamışsınız biraz daha detay verirseniz daha tespit ederiz durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?