böyle belinaycım ne yazıkki artık doktorlar... annem kemoterapi alırken ya da radyoterapi alırken o doktorların tavırlarını konuşmalarını hatırlıyorum da çok çok özür dilerim bi ağır ithamım için ama veteriner kedime o doktorların hastalara davrandığından çok daha iyi davranıyor.... kendilerini savunmaları da hazır; eğer duygusal yaklaşırlarsa kaldıramazlarmış bu mesleği o yüzden robotlaşmış gibi yaklaşıyorlarmış... insan düşmanı olsa kalkar gider ki sen yemin etmişsin bu insanların sağlığı için... boşuna mı bas bas bağırılıyor hipokrat yemini diye!!!!!!!!!! lanet olsun böyle insanlara, insanlık öldü bu ülkede.... kim bilir belki zamanında müdahale etseydi o aptal adam belkide kaybetmiycekti teyzen, belki sadece istirahat ederek bebeğine sahip olabilicekti....
annem öldüğünde onun moralini o kadar bozan hastalığının ilerlemesine sebep olan o aptal doktora hiç bişey demedim, içimden geçenler ayrı... ama alma mazlumun ahını demişler, baban annemin dosyasını götürdüğünde adam eşinin de aynı hastalığa yakalandığını söylemiş, yıkık durumdaymış, asla eşinin bu durumundan mutlu olmam kızlar sakın yanlış anlamayın ama o adam belki anlamıştır insan hayatını hiçe saymanın ne demek olduğunu... gene de umarım eşi iyileşmiştir tabiki
neyse çok dağıttım konuyu, belinaycım çok çok geçmiş olsun teyzene... ne güzel ona destek olucak bi ablası var, benim başıma gelse bu olay ablam denen insan bana ne der döner gider, hiç bişeye olmasa buna şükretsin teyzen... üzmeyin kendinizi, neyseki teyzen iyi...
çok çok teşekkür ederim az önce teyzemle konuştum hala etkisinde bende etkisindeyim ama güçlü olmamız lazım.. teyzoşumu güldürmeye çalıştım biraaz ve başarılıda oldum bana dediki belinay ben seni böyle bilmezdim benimle beraber çektin acı benimle beraber sende ağladın sende uyumadın sağol teyzem ALLAH RAZI OLSUN DEDİ olurmu teyzoşum dediğin lafmı birtanecik teyzem var ya sana bişi olsaydı dedim ve kahretsinki yanına gelemiyorum tam zamanında iş buldum ne olur affet teyzem dedim biz yine tutamadık beraber ağladık..annemi hiçs ormayın aklı hep teyzemde saatlerce namazda secdede dua ediyor ya bişiolsydı kardeşime diye konuşuyıor dün teyzoşumun sesi hala kulaklarımda RABBİM ISLAH ETSİNNNN nedimkii başka abiran öylee korktumkii ya şimdi tel gelir aşırı kan kaybında bişi olursa teyzme die hep yattğım yatağıma oturarark bekledim offf hala etkisindeyim ne lur kusuruma bakmayın... Caramela* canım benim teyzem bodrum konacıkta oturuyor ve eşi kocanık belde başkanı sağolasın ilgilendiğin için,seninde acını çok iyi anlıyorum artık dün akşam yaşadıklarımdan sonra bitanemm
Canim;
teyzenin baska bir doktora gitmesi gerekiyor;
bende de parca kalmadigi halde kurtaj yaptilar;
yoksa enfeksiyona yol aciyor Allah korusun..
Bodrum'da
GÜVENÇER Kadin ve Cocuk Sagligi Merkezi (Su anki doktorum ŞERMİN GÜVENÇER)
ya da Ozel Bodrum Hastanesini(hakkinda iyi seyler duydugum TAHSIN ATES) oneriyorum..
Aklinda bulunsun Belinaycim;
tekrar buyuk gecmis olsun...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?