canım çok geçmiş olsun olay ne zaman oldu söylersen bilgi verebilirim çünkü maalesef bu konuda tecrübeliyim oğlumun iki buçuk yaşındayken kafatası kırılmıştı şu an nasıl herhangi bi değişiklik varmı bebeğinde
arkadasım bi dr götürüp en azından bi film çektirseydin kaç gun geçmiş dr bile götürmemişssin demeekki bi problem yok
psst karamsarişko, naptın, götürdün mü doktora, daha iyisindir inşallah....
nasıl yani canımcım ha ?götürmediler anlamadım
olduğu an zaten mma yediriyorduk sütüm yeterli gelmemişti olduktan sonrada baya bi ağladı sonra susturdum gezdire gezdire ve yarım kalan mamasını yedirdim ve uyudu 5dk.kalktı kucağıma aldım yatırdım baktı biraz oyunlar yaptı laf felan attım güldü biraz ve acaba ir sorun var mı diye elimle gözlerinin dikkatini çekecek şeyler aldım onları takipetti kulaklarında duyuyormu diye sesli şeyler denedim onlara normal tepki verdi bukadar yani ama o gündür ağlaması çoğaldı galiba bana huysuzluk ediyor...onun haricinde evet epey bir zaman geçti ve hareketleri normal bıngıldağı çökük şişlik olmadı kafasını kontrolettim ve şişlik yoktu herhangi bir yerinde ve ogünden itaberen çoğu kez kafasının heryerine dokundum ağlamıyor dokuunca...
bişey olmaz dediler bende hiç bir şey diyemedim
[/QUOTE]aşırı sıkcak ve sıkkn bir hava var evler çok sıkkın oluyor.gaz problemide var kaka ypmakta zorlanıyor senin mink kaç günde kakasını yapıyor ve kaç kere yapıyor.u sıcaklardan olabilir eskişehir sıcak mı çok?[/B][/FONT][/COLOR]
günde 5-6 defa bazen daha da fazla yapıyor.emdiği an dolduruyor bezini.kilo alımı normal ama sanki süt içinde durmuyor hiç.
karamsarcım gecmis olsun
ay cok zor anne olmak di mi(
allah hepimizin bebislerini korusun aminn
cnm geçmiş olsun doktora götürdümü eşin eve gelince gidicez demiştin...nasıl bebeğin..
bende emzirirken uyumuşum yataktan düşürmüştüm oğluşumu..hemen doktoru aradım...12 saat gözlemle aşırı kusma bayılma havale ateş bilinç kaybı..aşırı huzursuzluk..sürekli uyku hali bayılma varsa hemen benimle irtibat kurun dedi...çok şükür rabbim korudu bişey olmadı bunlar yoksa endişelenme onlar melek rabbim korur inşallah onları..ALLAH a emanetler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?