Ne olur okuyun çok acil ne olur yardim

arkadasım bi dr götürüp en azından bi film çektirseydin kaç gun geçmiş dr bile götürmemişssin demeekki bi problem yok

olduğu an zaten mma yediriyorduk sütüm yeterli gelmemişti olduktan sonrada baya bi ağladı sonra susturdum gezdire gezdire ve yarım kalan mamasını yedirdim ve uyudu 5dk.kalktı kucağıma aldım yatırdım baktı biraz oyunlar yaptı laf felan attım güldü biraz ve acaba ir sorun var mı diye elimle gözlerinin dikkatini çekecek şeyler aldım onları takipetti kulaklarında duyuyormu diye sesli şeyler denedim onlara normal tepki verdi bukadar yani ama o gündür ağlaması çoğaldı galiba bana huysuzluk ediyor...onun haricinde evet epey bir zaman geçti ve hareketleri normal bıngıldağı çökük şişlik olmadı kafasını kontrolettim ve şişlik yoktu herhangi bir yerinde ve ogünden itaberen çoğu kez kafasının heryerine dokundum ağlamıyor dokuunca...

göteremedim elimden bişey gelemedi...... eşim yanımda değil ve söyledim ama bişey olmaz dedi kayınvalidem götüeme taraftarı omadı..ama artık evime geldim eşime dedim inşşallah bu gün götüreceğiz ...süprizzzzz
psst karamsarişko, naptın, götürdün mü doktora, daha iyisindir inşallah....

bi sorun olmadığına çok sevindim bi ohh dedim okurkenn..
herşeye normal tepki veriyorsa huysuz davranmasıda normal belkide size kızdı tirp yapıodurr :uhm:sırnaşık şey oda geçer bikaç güne sevgilera.s.

aşırı sıkcak ve sıkkn bir hava var evler çok sıkkın oluyor.gaz problemide var kaka ypmakta zorlanıyor senin mink kaç günde kakasını yapıyor ve kaç kere yapıyor.u sıcaklardan olabilir eskişehir sıcak mı çok?[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[/QUOTE]

canım benim genelde maaşalalh hergün yapıyor ama bugünlerde karamsarcım iki günde bir oluyor bizde mamaya geçtik sütüm yetersiz oldugu için dün bay bir yapmıştı bazen benimkide yaparken ıkınıyor diyorum ki kzı bens nei dogurrken bile bu kadar kınmadım :))

evet canım ya içim parçalanıyor çok ıkınıyor kızım ...

canım benim genelde maaşalalh hergün yapıyor ama bugünlerde karamsarcım iki günde bir oluyor bizde mamaya geçtik sütüm yetersiz oldugu için dün bay bir yapmıştı bazen benimkide yaparken ıkınıyor diyorum ki kzı bens nei dogurrken bile bu kadar kınmadım :))[/QUOTE]

günde 5-6 defa bazen daha da fazla yapıyor.emdiği an dolduruyor bezini.kilo alımı normal ama sanki süt içinde durmuyor hiç.

cnm geçmiş olsun doktora götürdümü eşin eve gelince gidicez demiştin...nasıl bebeğin..
bende emzirirken uyumuşum yataktan düşürmüştüm oğluşumu..hemen doktoru aradım...12 saat gözlemle aşırı kusma bayılma havale ateş bilinç kaybı..aşırı huzursuzluk..sürekli uyku hali bayılma varsa hemen benimle irtibat kurun dedi...çok şükür rabbim korudu bişey olmadı bunlar yoksa endişelenme onlar melek rabbim korur inşallah onları..ALLAH a emanetler..

dr.dün aradık yokmuş bugün tekrar arayacxağız inşallah gelir gelmezsede dr.muz başkasına gideceğim başka çare yok.ogün hiç kusma olmadı ama o gün bu gündür daha huysuz oldu doğrusu bayılma felanda olmadı başında şişlikte yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…