Ne olur okuyun çok acil ne olur yardim

ben geldim dr.gittik kızlar çok şükür bişey demedi tel sorduğu kusma oldumu dedi bende sadece normal kusması vardı dedim ozaman bişeyyok dedi ALLAH ŞÜKÜR....
şimdi ise tahlil felan yapılacak bebeğime kontrolden geçecek usg kalça çıkıklığına bakılacak belki ozaman yine başına belki bakar...

bence bosa zaman kaybetmeden doktora git kardes. biz sonucda doktor degiliz ki sana birsey diyelim. ama panik yapma bunu bebegin hisseder daha cok aglar böyle durumlarda sakin ol. insallah bisi olmamisdir...

çok geçmiş olsun canım.böyle kazalar oluyor malesef.kim isteyerek evladını incitirki.bişey oldığına da ayrıca çok sevindim.rabbim bütün melekleri korusuna.s.

gecmis olsun canim gorunmez kazalarla ,duse kalka buyuyor cocuklarimiz ,melekler koruyor onlari

dur bakalım sakin ol işey olmaz benim bebeğim bebek arabasından düştü kafasını kaldırıma çarptı çapa beyin tarvmatolojiye götürdüm bişeyciği çıkmadı ama ben delirmiştim doktor öenmli değil kafaları korunaklı dedi sadece düüştüğü zaman takip edin uyuklama kusma varsa getirin dedi...

evet canım bende bilerek yaapmıyorum ki zaten benim kızda başını biryerlere vurmaya çok meraklı sürekli kafasını oynaıp duruyor zapetmek çok zor oluyor.
çok geçmiş olsun canım.böyle kazalar oluyor malesef.kim isteyerek evladını incitirki.bişey oldığına da ayrıca çok sevindim.rabbim bütün melekleri korusuna.s.

canım sanada çok geçmiş olsun ALLAH A EMANTLER BEBEKLERİMİZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…