• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur okuyun..

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
uzun bir aradan sonra merhaba eşimle en son tartıştığımızda baba evine gitmiştim. .2 ay yaklaşık orda kaldım . kısaca anlatayım s,zlere kayınpederim annemin ve eşimin yanında siz bo.k.... demişti . tartıştı ve bunun üzerine cocuğumla baba evine geldim . 1 ay sonra eşim aradı ve bana görüşelim dedi . konuştuk anlaştık aileleri araya sokmuyacaktık ve anne ve babalarımıza gitmeyecektik nezaman özür diler bana iyi davranırlar ozaman giderim demiştim eşime ... bide insan gelini olduğuı gbi kabul etmeli bence değiştirmeye çalışmamalı.. . bundan 1 sene sonra bayramda yine tartıştık ailemin elini öpüceksin dedi bana sonra senin ailene gideceğiz dedi. bende özür dilesin öperim dedim. ozaman öpmüyeceksen bana güle güle baban gelsin alsın dedi. arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? kafam durmuş durumda..

Kayın babanız durduk yere mi gelip size hakaret etti tartışma sebepleriniz ne ?kısaca bunlarında yazarsanız daha rahat yardımcı olunur diye dusunuyorum

Herseyi kabullenip donmussun elini opmekle bir sey olmaz opseydin vede bu konu bu kadar uzamasaydi tmm kayinpederinizin yaptigi hic hos degil esinizin sizin arkanizda durmasi gerekiyor vede bu kadar kolaymi cocuk oyuncagimi bu babamin elini opmedin git gelsin alsinlar seni ne kadar cabuk gozden cikariyor seni

eşiniz sizin ailenize gidecekmiş sizde onun ailesine eşiniz için gidebilirdiniz sonuçta barışmışsınız sonuçta kabulenmişsiniz eşiniz ailesini silemez kısaca kimse silemez eğer barıştıysanız eşiniz için kısaca bayramlaşa bilirdiniz yani aile olmasın sadece eşimle görüşeyim diye bişi yok oda size cevabını vermiş zaten

Bu evi kaçıncı terkedişin. Eski konularını okudum hep bir huzursuzluk hep kavga. Zaten mutlu bir evliliğin yokmuşki. Ben olsam gerçekten babamın evine dönerdim herhalde ve oradan taşınma şartını kabul edene kadarda dönmezdim. Kabul etmiyorsa boşanırdım.

Sizin sonunuz eninde sonunda ayrılık gibi duruyor çünkü hep aynı sorunlar devam ediyor kısır bir döngü gibi

Kayın babanız durduk yere mi gelip size hakaret etti tartışma sebepleriniz ne ?kısaca bunlarında yazarsanız daha rahat yardımcı olunur diye dusunuyorum
o zaman doğum yaptığım için annem yanımda kalıyordu. bebeğimin gaz problemleri vardı ve çok huysuz bir bebekti yardım ediyordu eşim güzelikle annemi istemdğini söylebilirdi . eşim hiç bir şey söylemedi annemde zaten kısa bir süre yadım etmek için kadı ama meğer eşim içten içe istemiyormuş. buda babasının gelmesi ve lafıyla son büyük ailecek atrtışma oldu.

Eski konularınızı okudum. Üzülerek söylüyorum ki eşiniz sizi sevmiyor ve değer vermiyor. Öylesine açık açık göstermiş ki bunu size.
Bütün bunlara rağmen tekrar geri dönmüşsünüz ama işiniz çok zor.

Bekleyin bekleyin, tehditkâr konuşmasına izin veren, ilerde dayak yediği zamanda sesi çıkmaz. Siz zaten boşanmak istemiyorsunuz, ne dememizi bekliyorsunuz anlamadım

Denenmisi denemek olmaz diolar ya cok dogru bi laf bende kac kere dondum kac kere gittim hep kapinin yolunu gosterior S***** G** (Defol) dior bide ben niyetlenince engellior bunlardan bi halt olmaz.

niye baban alacakmış orası senin evin. kendisi gitsin istemiyorsa seninle yaşamak eve girmesin. sen de git davanı aç.

ki bir taraftan da eşinizle normalde aranız iyiyse elini öper mesafeli soğuk bir şekilde gider gelirdiniz ama demek ki eşinizle de aranız iyi değilmiş. gerçi durumu çözmek yerine boşanma imasını söyleyen adamdan ne beklenir ki?

Hangimiz eşimizle huzurumuz bozulmasın, zor durumda kalmayalım diye idare etmiyoruz ki? Eşini düşünebilirdin. Kp yanlış yapmış doğru ama ille özür dilesin diye bekleme. Dilemeyecek. O kp sen gelinsin. O baba sen çocuksun ona göre. Bi el öpmekten affettim anlamı çıkmaz zaten. Bence eşiniz zor durumda kalmış. Kimse ailesini kendisi seçemiyo biliyorsunuz. İnsanlar neler neler yaşıyor evlilikte hemen boşanmak olur mı? Bence bi arayı bulmanız gerekiyor tabi siz bilirsiniz.

o zaman doğum yaptığım için annem yanımda kalıyordu. bebeğimin gaz problemleri vardı ve çok huysuz bir bebekti yardım ediyordu eşim güzelikle annemi istemdğini söylebilirdi . eşim hiç bir şey söylemedi annemde zaten kısa bir süre yadım etmek için kadı ama meğer eşim içten içe istemiyormuş. buda babasının gelmesi ve lafıyla son büyük ailecek atrtışma oldu.
Canım aileleri nekadar silebileceksin sen kendi ailenle ne kadar görüşmeye çeksin hiç bir suçu yokken ? Bence daha ciddi konuşmalar yapmanız lazım kendinizden odun vermeden

uzun bir aradan sonra merhaba eşimle en son tartıştığımızda baba evine gitmiştim. .2 ay yaklaşık orda kaldım . kısaca anlatayım s,zlere kayınpederim annemin ve eşimin yanında siz bo.k.... demişti . tartıştı ve bunun üzerine cocuğumla baba evine geldim . 1 ay sonra eşim aradı ve bana görüşelim dedi . konuştuk anlaştık aileleri araya sokmuyacaktık ve anne ve babalarımıza gitmeyecektik nezaman özür diler bana iyi davranırlar ozaman giderim demiştim eşime ... bide insan gelini olduğuı gbi kabul etmeli bence değiştirmeye çalışmamalı.. . bundan 1 sene sonra bayramda yine tartıştık ailemin elini öpüceksin dedi bana sonra senin ailene gideceğiz dedi. bende özür dilesin öperim dedim. ozaman öpmüyeceksen bana güle güle baban gelsin alsın dedi. arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız? kafam durmuş durumda..

sen kendini alınan verilen bir değer yerine koydurmuşsun daha ne olsun. bu adamla devamsa sana hayırlı olsun ama ben olsam adam olana kadar yüzümü dahi göstermezdim. babasının b.kunu yesin otursun.

Back
X