Ne olur okuyun

Uqalaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
836
351
23
Bebeği iri olupta normal doğum yapanlar var mi şuan 39 haftamdayım 4150 kiloda çok korkuyrm ve bebeğimin iriliği gizli şekerden olabilir mis bebeğime birşey olmaz demi bebeği iri olupta iyi olan anneler moralle ihtiyacım var

canım dr un normal doğum için ne diyor?
benim erkek kardeşim 4.300 dogdu maşallah sorun olmadı
en dogru kararı doktorun verecektir
ve merak etme artık herşey daha rahat ve kolay
velevki normal dogumda bir sorun çıktı anında sezeryana alıyolar sorunsuz geçer Allahın izni ile

Sonradan sknti yaşadı mi bebek

Allah yardımcınız olsun.Şeker yüklemesi yapıldıysa gizli şeker olup olmadığı çıkardı korkmayın.

Kendim yaşamadım.
Ama bu şekilde olup da normal doğuran arkadaşlarım vardı.
Nette de okudum.

Strese sokma kendini hiç.
Nasibi nasılsa öyle gelir kuzu :)

Evet 4.650 kilo ve 4 kilo normal doğum yapanları tanıyorum. Korkmayın. Şeker falan da değildir belki.

Benim kızım 4050 grdı 39+4 te sezeryanla doğurdum,ufak tefek bi kadınım. Doktor normal doğum yapabilirsin ama dikişin fazla olur ve cinsel hayatının kalitesi düşebilir dedi. Evliliğimi korumak adına isteğe bağlı sezeryan oldum. Doktorunuzun yönlendirmesi önemli,ben doktorumu tanıyordum çok az sezeryan yapıyordu o uüzden bana tavsiye ettiğinde gözüm kapalı güvendim

Isterseniz ve doktorunuz izin verirsse dogum yaparsiniz.Bebeginize birsey olmaz korkmayin.

3 günde bir kontrole gel bakacaz sezeryanla olablre dedi

Bu arada bebeğe sıkıntı olmaz onu her şekilde dünyaya getirirler siz kendinizi düşünün,o çocuk bi şekilde çıkacak ordan ya alttan ya üstten. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…