Ne olur okuyun

Benim yengemin ablası 5 kilo doğurmuş kızını. Hem de normal. Bir sorunla da karşılaşmamış. Kızı şu an 21 yaşında genç kız Maşallah.
Şimdi imkanlar daha iyi, hiç korkmayın. Sağlıcakla alırsınız umarım kucağınıza.

Ama bu anneyle alakalı,

Kimisi 4,5 kiloyu normal doğurur kimi 3,5 kiloyu doğuramaz.

Benim doktorum 3,800 den sonra sana sezeryan yolları gözüktü demişti.

İki oğlumu de iri bebek sebebiyle sezeryan doğum yaptım.

Aynı doktor başka arkadaşım sezeryan istiyorum diye yırtınırken normal olacak senin doğumun deyip sezeryanı onaylamamıştı, 4 küsür kiloluk bebeğini normal doğurmuştu.

Yoo çıkıyor bende şeker yüklemesi yapıldığında çıkmıştı bundan 10 yıl önce glikoz tolerans testi yani şeker yüklemesi.
Onu yaptirdim yok dediler ama şimdide ailende varsa gizli şeker olabilir o yüzden bebek irilesiyo dedi kendi doktorum izindeydi başkasına gittim

Sagolun teşekkür ederim

Anladım korktum bi an ilk gebeligim

Ben 3860 ile seZeryan yaptım ilk doğumumdu dr um ille normal dersen ben o bebeği bir şekilde ordan çıkarırım ama sana yazık olur dedi. Dr uma güveniyordum böyle söyleyincede sezeryan olmaya karar verdim. Dr unuzu dinleyin bence. Dr hasta uyumuna çok önem veririm ben.

Onu yaptirdim yok dediler ama şimdide ailende varsa gizli şeker olabilir o yüzden bebek irilesiyo dedi kendi doktorum izindeydi başkasına gittim
Sen mutlaka sürekli takip edildiğin doktora git eger öyle bir korkuları varsa tedbir alıp Doğumu öyle gerçekleştirir.Korkma Allah'a sığın.

Anladım teşekkür ederim tamam dinleyecem

Ben yasamadim fakat cevremden duydum 4 kilo ustu bebegi olup normal dogum yapanlari korkma olasi bi problemde sezeryana alirlar oda bir secenek. Kilolu diye illa bi skintisi olacagini zannetmiyorum bebisinin. Allah yardimcin olsun

Bu tamamen senin vucut yapın ile ilgili.. O yuzden hiç panik yapma ve evet 4 kilo ğzeri sorunsuz dogum yapanlar biliyorum. Doktorun doğru yönlendirmeyi yapacaktır içini ferah tut. Birde bebek kilolu diye ille seker olacak diye birsey yok. İlk oglumda 34.2 de 3260 küçükte ise 36+1 de 3520 olarak doğum yaptum. Evet gizli seker vardı ve bebek erken doğdu. Yüklemedede cıkmmıştı. Genelde seker hastalıklarında anlasılmayıp erken doğum oldugunu son haftaları göremediğini söylemişti doktorum.

Ultrason tam olcum vermiyor cogu zaman oldugundan fazla cikariyor korkma dr un normal onerdiyse guven ona sorun olursa sezeryana alirlar zaten allah yardimcin olsun

Benim oğlumda iri bebekti...doktorum hiç riske girmeyelim dedi sezeryanla alındı...üzmeyin kendinizi ille normal olsun diye diretmeyin derim...

Sizde gebelik şekeri varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…