Evet varmış.. 2. Oğlumda anladık. Zaten bebeklerin son haftalarda kilo aldıgını vaysayarsak 34 haftalık doğan bir bebek için 3260 oldukca yuksek bir kiloydu ama farkedemedik işte.Sizde gebelik şekeri varmıydı
Şuan oğlunuz sağlıklıdır inşallah bi sknti yaşadı mi şuan 4150 gözüküyo ve 38+2 günlüğümEvet varmış.. 2. Oğlumda anladık. Zaten bebeklerin son haftalarda kilo aldıgını vaysayarsak 34 haftalık doğan bir bebek için 3260 oldukca yuksek bir kiloydu ama farkedemedik işte.
Inşallah sagolunCanim ben 55 cm ve 4.5 kilo normal dogumla dunyaya gelmisim. Annemde de bende de seker hastaligi yok. Su an 56 kilo ve 1.77 boyundayim. Babam da uzun, annem de. Genetik yani. Bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.
Biri ilkokul 1 de 6 yasında digeri 4 yasında. İkiside turp gibiler maasallah canım hiç korkma.. İlk doğduğunda büyük oglum ayak tırnakları olusmamıştı büyük oğlumun cok aglamıstım nasıl büyüyecek diye ama iki ayda toparlandı akranlarını yakaladı. Bu tesimdeki büyük oğlumun iki yasındaki hali idi.Şuan oğlunuz sağlıklıdır inşallah bi sknti yaşadı mi şuan 4150 gözüküyo ve 38+2 günlüğüm
Inşallah benimde iyi olur sagolun desteğiniz içinBiri ilkokul 1 de 6 yasında digeri 4 yasında. İkiside turp gibiler maasallah canım hiç korkma.. İlk doğduğunda büyük oglum ayak tırnakları olusmamıştı büyük oğlumun cok aglamıstım nasıl büyüyecek diye ama iki ayda toparlandı akranlarını yakaladı. Bu tesimdeki büyük oğlumun iki yasındaki hali idi.
Saglıkla alın kucagınıza inşallah... Hersey güzel olacak rahat olun..Inşallah benimde iyi olur sagolun desteğiniz için
doktorlarin her dedigi dogru olacak diye bir sey yok korkmayin. Onlar da ihtimal doğrultusunda konusuyor neticede. Ben 1990 dogumluyum ve annem beni 4 kilo olarak dogurmus o donemde. Simdi tıp gelisti. Ayrica her iri bebek seker hastalığından degildir. Kisinin yapisiyla da alakali. Annem gibi mesela. 3 kardesiz ucumuzde 4 kilo dogmusuz :)Onu yaptirdim yok dediler ama şimdide ailende varsa gizli şeker olabilir o yüzden bebek irilesiyo dedikendi doktorum izindeydi başkasına gittim
Benim kizim 41 haftalik 3290 dogduEvet varmış.. 2. Oğlumda anladık. Zaten bebeklerin son haftalarda kilo aldıgını vaysayarsak 34 haftalık doğan bir bebek için 3260 oldukca yuksek bir kiloydu ama farkedemedik işte.
Canım bence korkma normal abartılacak bir durum yok.benim kızım 32 haftalık 3buçk kiloydu 37 de doktorumuz aldı 4buçuk kilo doğdu. Tabi normal Doğum yapmadım yapamazdım zaten ben kızım kilo aldıkça kendim hiç almamıştım 4.buçuk kilo aldım hamileliğimde o yüzden çok halsiZdim 9 ay kusmuştum. Ve çatı muhabbeti sonucuda normal Doğum a uygun değildi. Hem çoğunlukla ultrasondan daha zayıf doğuyorlar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir tanıdığımız 5 buçuk kilo doğurmuştuBebeği iri olupta normal doğum yapanlar var mi şuan 39 haftamdayım 4150 kiloda çok korkuyrm ve bebeğimin iriliği gizli şekerden olabilir mis bebeğime birşey olmaz demi bebeği iri olupta iyi olan anneler moralle ihtiyacım var
Bebeğim 3.850 gr doğdu ama bende çatı darlığı vardı . Gayette çıktı yani . Korkma . Zaten yanılma payı da var .Bebeği iri olupta normal doğum yapanlar var mi şuan 39 haftamdayım 4150 kiloda çok korkuyrm ve bebeğimin iriliği gizli şekerden olabilir mis bebeğime birşey olmaz demi bebeği iri olupta iyi olan anneler moralle ihtiyacım var
Oğlum 8 aylık 4.5 kilo doğdu sezeryan mecburi Zaten 3850 den sonra sıkıntı Olmaz daha kolay bakılıyorlar daha güçlüler sadece sık emzirmen gerekBebeği iri olupta normal doğum yapanlar var mi şuan 39 haftamdayım 4150 kiloda çok korkuyrm ve bebeğimin iriliği gizli şekerden olabilir mis bebeğime birşey olmaz demi bebeği iri olupta iyi olan anneler moralle ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?