- 4 Ocak 2018
- 253
- 123
- 53
- Konu Sahibi Anne civciv
-
Emziriuormusun? Canım yanılmıyorsam aptamilin kabız yapmayan maması varmış istersen bi araştırArkadaşlar lütfen yardım edin bebeğim 8 aylık ve tüm mamalar kabız yapıyor İnanın hepsini denedik hatta raporlu neocate, alimentum da dahilartık yeter yazık yavruma keçi sütü vermek istiyorum birde onu deneyeceğim. Ama keçi sütünü nasıl vermeliyim ? Sulandırarak mı pirinç unuyla mama yapıp mı ? Kilosu 9 kg civarında günde ben kadar vermeliyim ? Çok çaresizim artık ne sokol ne duphalac ne de fitiller fayda etmiyor aşırı kabız yavrum
Hayır hiç emmedi beni onu da denemiştik faydası olmamıştıEmziriuormusun? Canım yanılmıyorsam aptamilin kabız yapmayan maması varmış istersen bi araştır
Denedik malesef oda kabız yaptıkabız dediniz pirinç unu kabız yapar , keçi sütü zaten 1 yaşından önce verilmez , siizn aptamil conformil vermeniz lazım
Keçi sütlü mama denediniz. Mi devam sutuArkadaşlar lütfen yardım edin bebeğim 8 aylık ve tüm mamalar kabız yapıyor İnanın hepsini denedik hatta raporlu neocate, alimentum da dahilartık yeter yazık yavruma keçi sütü vermek istiyorum birde onu deneyeceğim. Ama keçi sütünü nasıl vermeliyim ? Sulandırarak mı pirinç unuyla mama yapıp mı ? Kilosu 9 kg civarında günde ben kadar vermeliyim ? Çok çaresizim artık ne sokol ne duphalac ne de fitiller fayda etmiyor aşırı kabız yavrum
Evet malesef öyle haklısınızÖnceden annem sütü olmadığında inek sütünü gayet dıcak verirmiş bişey olmadı derdi. Sonra suyu doğduğu andan itibaren saat başı 1 2 çay kaşığı verirdim diyor.. Ve eskiler genelde bu şekilde yapmışlar. Belki laktoz alerjisi bu kadar yaygın değildi belki ineklere verilen besinler yüzünden bu hale geldi bilmiyorum ama biz sütü yumurtayı doğada en doğal nasılsa o şekilde yedik. Tüm meyve ve sebzeleri de. Annem hiç hastalanmadınız bile der. Ama şu an ben 1 bardak süt içsem midem yanar. Demekki şimdiki sütlerde ya da inek yemlerinde bi sorun var.. Bilemiyorum napcaz
Hayır ama o da mama diye güvenim kalmadı hiç birineKeçi sütlü mama denediniz. Mi devam sutu
Golden goat tavsiye ederim.Hayır ama o da mama diye güvenim kalmadı hiç birinesizin deneyip memnun kaldığınız varmı ?
Deneyeceğim Onuda inş fayda ederGolden goat tavsiye ederim.
İlk oğlum onunla büyüdü.
Mama anne sütü yerine kullanılır ve emzirme dönemi bitene kadar aslında ana besin mamadır.Cocugunuza kefir verdiniz mi hiç. Vermediyseniz sabah uyandığında kahvalti öncesi alerjik durumuna göre laktozlu ve ya laktozsuz kefirler var onlardan cay bardaginin yarisi kadar verin. Sonra da yulaf ezmesini haslayip icine kayısı koyup yedirin. Ve birazda su icirin bagirsaklardaki kalan dışkıyı bosaltsin. Sonrasinda da düzenli kefir verin. Kefir bağırsak florasi icin cok yararli..Ama meyveli falan degil sade kefir. Ben kizima iciriyorum. Ek gidaya basladik cok şükür hic kabiz da olmadi. Birde bebeginiz 9 aylik illa mama kullanmak gerekiyor mu ek gidayla halletseniz beslenmesini. Biz hic mama kullanmadik o yüzden illa kullanmak gereklimi ek gida sonrası bilmiyorum.
İnanın bende şaştım kaldım şöyle oldu alimentumu yaklaşık 8 ay kullandık yanlış hatırlamıyorsam. Sonra ishal yapmaya başladı . Dr neocate yazdı , neocate ilk gün ishali kesti 3. Günde iyice kabız yaptı . Başka alerjik hiçbişe vermiyordum dikkat ediyorum hep ama mamalara karşı bu kadar hızlı reaksiyon göstermesine bende şaşıyorum üzülüyorumBu arada kabızlığın mama kaynaklı olduğuna emin misiniz?
İnek sütüne alerji tarzı bir şeyi olabilir mi?
Damlalar kullandınız ve şuan artık ek gıda döneminde, probiyotik kullanıyor musunuz yoğurduna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?