Belli ki siz çok baglanmişsiniz adama belki de kesin olarak bitsin dönüşü olmasın diye öyle agir konuşmuştur.29 yaşındayım .ayrıldığımıza üzülemedim bile .o lafları sevdiğimden işitmek acıttı canımı ,acizliğime üzüldüm
ooo adam dürüst daha ne yapsın.tedavi olması lazım yoksa daha çoookkk kırar seni evlenince de döver o kesin.sen yalvarmışssın ya olay bitmiş bir dahaki tartışmanızda daha beteri senüi bekliyo üzgünüm ama durum bu.birde neden o kadar ağır hakaret anlatsana ne olduda böle oldu gerçi ne olursa olsun yaptıgı yanlış.daha önce de bi kere öyle yapmıştı ama bu kadar ağır değildi ,aradan iki gün geçmişti sonra mesaj atmıştı özür dilemişti o an sinir haliyle söylemiştim dedi , sinir haliyle kendimi tutamayıp kıdım seni demişti sinirim geçince pişman oluyorum demişti.
bakin yasiniz 19 olsaydi hadi tecrubesizlik der gecerdim 29 yaşındasınız adam size kufur ediyor en agir hakaretleri salliyor o arada yalvariyor musun sahiden nolur ayrilma benden hic onur gurur yok mu hiccc seviyorum falan demeyin bana 6 yilkik evliyim 2 cocugum var esim bana hakaret edicek kufur edicek agzina carparim kapinin onunde bulur kendini yaparimda yani bilir eee sen san deger bicmeyen adama ne icin yalvariyorsun yapmayin Allah askina totolarini kaldirmayin şunlarındaha önce de bi kere öyle yapmıştı ama bu kadar ağır değildi ,aradan iki gün geçmişti sonra mesaj atmıştı özür dilemişti o an sinir haliyle söylemiştim dedi , sinir haliyle kendimi tutamayıp kıdım seni demişti sinirim geçince pişman oluyorum demişti.
sürekli yalvardım ona çok yalvardım kızlar
Size hakaret eden,
Üzen,
Erkekliği saçma sapan ergen hareketleri sanan adamcığa!!!
Gözünüzü seveyim gururunuzu ve aklınızı yanınıza alın ve silin gitsin şu adamı
sakın sakın mesaj atma. O seni engellediyse sen de engelle, seni hiç yerine koymuş, sana hiç değer vermemiş, seni bi gram bile önemsememiş. Bir de kalkıp ona mesaj mı atacaksın? Sana söyliim, değerini daha da düşürürsün.kızlar lütfen bir şeyler söyleyin.acıdan hiçbir yere sığamıyorum.Canımı bu kadar acıtan şey ayrılık mı yoksa işttiğim laflar mı bilmiyorum.sanki geçmeyecek gibi
sakın sakın mesaj atma. O seni engellediyse sen de engelle, seni hiç yerine koymuş, sana hiç değer vermemiş, seni bi gram bile önemsememiş. Bir de kalkıp ona mesaj mı atacaksın? Sana söyliim, değerini daha da düşürürsün.
Merak etme zamanla geçiyor, hepimiz bu yoldan geçtik. Ben de aynısını yaşadım... Antidepresanlarla ayağa kalkmıştım. At gibi giden it gibi geliyor. Sakın sana ulaşmasına izin verme. Sen de sil onu her yerden, ileride nasıl pişman olacak görürsün. Sakın affetme!![/QU
canım psikiyatri işe yaradımı ,bende gitmeyi düşünüyorum bugün anlatmak istiyorum zamana bırakmak istemiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum
canım psikiyatri işe yaradımı ,bende gitmeyi düşünüyorum bugün anlatmak istiyorum zamana bırakmak istemiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorumsakın sakın mesaj atma. O seni engellediyse sen de engelle, seni hiç yerine koymuş, sana hiç değer vermemiş, seni bi gram bile önemsememiş. Bir de kalkıp ona mesaj mı atacaksın? Sana söyliim, değerini daha da düşürürsün.
Merak etme zamanla geçiyor, hepimiz bu yoldan geçtik. Ben de aynısını yaşadım... Antidepresanlarla ayağa kalkmıştım. At gibi giden it gibi geliyor. Sakın sana ulaşmasına izin verme. Sen de sil onu her yerden, ileride nasıl pişman olacak görürsün. Sakın affetme!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?