- 30 Mart 2023
- 11
- -13
- 1
- 34
- Konu Sahibi kendinedeli
-
İşte erkek çocukları çok iyi yetiştirmek gerekiyor biz anneler bu bilinçle çocuk büyütelimÇocukların bu durumda olmasının nedeni böyle iğrenç adamları baba yapan kadınlar
Anladığım kadarıyla işin gücün var maddi olarak tek başına çocuk bakmaya uygunsun da acaba bu şartları olmayanlar ne yapsın o zaman daha kötü olur ortada kalır ona buna yem olur öyle uzaktan konuşmak kolay demek ki şartlar el vermiyor ki üzerinde çok düşünmek zorunda kalmış
Bak çok haklısın ama ya anne babası da o çocuğu okutmadıysa ilk okula bile göndermediyse bütün suç sadece bir kişide miÇalışsın ozaman? Müge anlı’nın dediği gibi ‘ biz sınavlarda ter dökerken sen eltinle kısır yiyordun, kusura bakma ozaman aynı olamayız’
Bir kadın anne olmadan önce şunu demeli ‘ bu adam olmasa da ben bu çocuğa bakabilir miyim?’ Cevabı ‘hayır’ ise böyle kötü evliliklere Cocuk yapıp çocuğunda hayatını karartmamalı
İşte erkek çocukları çok iyi yetiştirmek gerekiyor biz anneler bu bilinçle çocuk büyütelim
Bak çok haklısın ama ya anne babası da o çocuğu okutmadıysa ilk okula bile göndermediyse bütün suç sadece bir kişide mi
Neyse ben pes ediyorum gerçekten cevap yetiştiremiyorum inşallah birgün böyle konuşanlar sınanmaz gerçekten insan kınadığının durumuna düşmeden ölmezmiş herkes doğru bildiğini yapsınO 1980 lerde falandı, Y kuşağında okumayan kendine okumadı
Tokattan nasıl anlayacak. Yara, iz, morluk vs..olacak. Doktor muayene ediyor. Hastane polisi de veriyor. Adli süreçler içinde özel hastaneden alınan kabul görmüyor. Devlet hastanesinden almanız gerekiyor.Darp raporuna dair bilgim yok. Sordum cevap gelmemiş sanırım. Neye göre veriyorlar raporu. Yüzümde iz yok kızarıklık da geçti zaten o kadar ağlayınca kendim kızardım. Anlarlar mi tokat atıldığını. Birde darp raporu alınca hastane polisi devreye girer mı acaba
Bence sen burda atıp tutanlara artık cevap bile verme, bazı üyeler çok güzel fikirler vermiş bence … eşini eve almaman gibi ..Bende bunu tecrübe ettim. Söylediğimdede beddua ediyor oldum. Ben yargılamadan karşımdaki insanı aciz görmeden dinler konuşurdum. Şimdi başıma gelince büyük konuşmamak lazımmış deyince tehdit ve beddua olarak algıladı burdakiler :)
Ya iyi de konu sahibi ilk sen dedin valiz hazırladım, taksi çağırdım, otobüs bileti aldım diye. Haliyle burdaki hanımlarda sana git dediler. Gitmeyeceksen de biraz süründür dediler. Gitmeye gönlün yok ki bi sürü bahane sıraladın. Yok şöyle yok böyle vs vs. Nasıl bir cevap istiyorsun onu da anlamadık ki. Her türden düşünceler var ve herkes kendine doğru geleni yazmış. Sense herrşeye kulp buluyorsun. Önceki yorumumda da dedim sen kocanın kendini affettirmeye çalışmasını istiyorsun da biz napalım buna?Evet hamilelik çok değişik bir duygu durumuymuş. İnsanı alt üst eden bir duygusallık. Bende oturayım burda demiyorum. Üzerime yıkıldılar bir sana müstehak demedikleri kaldı. Ben istiyorum ki kafamı toparlayayım. Elbet bişey olcak yani ama ne bilmiyorum. İllaki bişey de yapılacak. SSadecebana göre doğru olanı bulmam lazım. Şimdi çıkıp git diyenlere nazaran önünü arkasını düşünüp ne yaptığını bilir adımlar atmam lazım
Beğenmeyenler çok ta umurumda değil biliyor musunuz beğenip beğenmemeniz çünkü size değer vermiyorumNeyse ben pes ediyorum gerçekten cevap yetiştiremiyorum inşallah birgün böyle konuşanlar sınanmaz gerçekten insan kınadığının durumuna düşmeden ölmezmiş herkes doğru bildiğini yapsın
Umrunda olmadığı için mi tekrar bu kadar uzun bi mesaj yazdın xjdjzjssb Allah'tan umrunda değil haa. Bir de olsaydı destan yazmaya kadar yolu vardıBeğenmeyenler çok ta umurumda değil biliyor musunuz beğenip beğenmemeniz çünkü size değer vermiyorumöfke de duymuyorum çünkü nötr sünüz benim için o yüzden fazla yırtınmayın tabi ki de fikirlerimi özgürce söylicem ister beğenin ister beğenmeyinnn siz beğenince yazıları ne oluyor sanki marsta arsa mı vericek ler boş yapmayın o kadına da daha fazla yüklenmeyin saldırgan hemcinslerim insanlar linç yememek fikirlerini bile özgürce söyleyemez duruma gelmiş linç etmekten başka işiniz yok mu sizin
sizin başka işiniz yok ki hiçbir iletişimimiz olmadığını halde özelden bile aynı şeyleri yazıyorsunuzBeğenmeyenler çok ta umurumda değil biliyor musunuz beğenip beğenmemeniz çünkü size değer vermiyorumöfke de duymuyorum çünkü nötr sünüz benim için o yüzden fazla yırtınmayın tabi ki de fikirlerimi özgürce söylicem ister beğenin ister beğenmeyinnn siz beğenince yazıları ne oluyor sanki marsta arsa mı vericek ler boş yapmayın o kadına da daha fazla yüklenmeyin saldırgan hemcinslerim insanlar linç yememek fikirlerini bile özgürce söyleyemez duruma gelmiş linç etmekten başka işiniz yok mu sizin
Ne güzel işte bana dua et bak seni ne güzel güldürdüm ha bi de senin gibi işim gücüm yok öyle atıp tutuyorumUmrunda olmadığı için mi tekrar bu kadar uzun bi mesaj yazdın xjdjzjssb Allah'tan umrunda değil haa. Bir de olsaydı destan yazmaya kadar yolu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?