- 29 Mart 2023
- 70
- -35
- 3
- 30
- Konu Sahibi kendinedeli
-
Bu ilkti çünkü sessiz kalamam. Kesin dönerim gibi bişey değil. İnanın çok kızardım bu komu başlıklarına. İnsan büyük konuşmamalı. Şuan bütün tehditlere gözüm kapalı istediği kadar çıkmaz yola girebilir diyorum. Ama aile kısmını düşünüyorum. Fevri hareket mı ediyorum onlara yansıtmalı mıyım bilmiyorumGitseniz de geri doneceksiniz siz belli ki boşanmayacaksiniz gece gece boşuna yorulmayin oturun.
Tam olarak bu yüzden valizlerimle kapıda bekliyorum taksiyi. Ona da dedim bileti iptal et dediğinde "şimdi bir tokattı bidahakine iki olsun diye mi iptal edeceğim ". Ama çıkmazda hissediyorumBu tokadı affederseniz eğer öbür yanağınızı da çevirmiş olacaksınız kendisine.
Bunuda düşündüm ama önceliğim gitmek olduUzaklastirma karari alin polisi arayip, o gitsin evden neden siz
Kadına siddetin tek seferi olmaz.Tam olarak bu yüzden valizlerimle kapıda bekliyorum taksiyi. Ona da dedim bileti iptal et dediğinde "şimdi bir tokattı bidahakine iki olsun diye mi iptal edeceğim ". Ama çıkmazda hissediyorum
Bu ilkti çünkü sessiz kalamam. Kesin dönerim gibi bişey değil. İnanın çok kızardım bu komu başlıklarına. İnsan büyük konuşmamalı. Şuan bütün tehditlere gözüm kapalı istediği kadar çıkmaz yola girebilir diyorum. Ama aile kısmını düşünüyorum. Fevri hareket mı ediyorum onlara yansıtmalı mıyım bilmiyorum
İnanır mısınız sabahına da poşet taşıtmıyordu. Ne haldeyim bilseniz. Nasıl şaşkınım anlatamam.İnsan hamile karısına poşet tasitmaz, sizin ayı yüzünüze tokat atmış. Bunun affı , düşünmesi var mı? Kendi düşünsün
Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz.
Polise git ve tehdit ettiğini söyle uzaklaştırma kararı al. Ablanızın adresini biliyor mu eşiniz? Hemen numaranızı değiştirin. Böyle durumlarda iletişimi tamamen kesmek ve kalan her türlü işi avukata bırakmak gerek anlıyorsunuz dimi?İyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
İş daha kötüye gidecek derken ? Tokat atarken kötüye gitmemis mi is ? Bana sorarsaniz hic degilse özür dilemeliydi. Ofkeyle oldu demeliydi ki bunun affi olmaz. En azindan cabaliyor olurdu sadece.İyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?