Ne olur yardım eder misiniz? Lütfen yargılamadan fikir verin 3 saatim kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunu bekliyor olsa bile kendi secimi aslinda, burada bize soylemesinde bir sakinca yok. Cunku sekmeyi kapattigimiz anda aklimiza gelmeyecek, kendi hayatiyla kendi basbasa kalacak.

Ama konu sahibi asil istediginin bu oldugunu kabul edemiyor, o yuzden evden gidemedigini ve esinin hicbir sey yapmiyor olusunu gururuna yediremiyor, ve bebegi ya da yasadigi soku (!) bahane ediyor.

Yorum yapanlar da bunu fark edince kendi guclu gorunumunu kaybetmeyi kendine yediremedigi icin ofkeyle 'hala dusunuyorum, siz de basiniza gelse sok olur kalirsiniz' diye uste cikmaya calisiyor. Ofkesi bize degil aslinda, hicbir sey yapamayan kendisine.

"Git" Denilmesi için gaz almaya gelmişsiniz, buradakiler "git" Deyince de odaya geçtim diyorsunuz xhdxjdjz
Bence ne taksi çağırdınız ne otobüs bileti aldınız. Siz ne boşanmak istiyorsunuz ne de uzaklaştırma kararı almak istiyorsunuz.
Siz kocanızın köpek gibi pişman olup kendini affetirmeye çalışmasını istiyorsunuz ama bunun yeri burası değil

Yaşadığınız şey zor ve yıpratıcı. Kendi hayatımdan pratik bı örnek vereyim, zaman aldı benim için bazı şeyleri öğrenmek, eşimle tartıştık, beni sinir etti. Dışardan eve girmeye çalışırken, hemen atladım kapıyı kilitledim. Giremezsin bu eve dedim. Adam özür diledi. Kapıyı açmayacaktim aslında. Konu ciddi bir konu değildi. İlkokula giden oğlum var. O şahit oluyordu. Psikolojisi bozulmasın diye uzatmadim. Size gelirsem

Eğer adamda kişilik bozukluğu seviyesinde değilse durum, balyozla kapıyı kırma, sonra size saldırma gibi tehlikeli bı tip değilse, zaten yeltenirse ararsınız polisi. Kapıyı arkadan kilitleyin anahtarı almayın açamasın.en az bı hafta defolsun gitsin.kendine gelmezsen sonu daha kötü olacak deyin. Gönlünüze ferahliklar dilerim

Evliliğin ilk zamanları fena kavga ettik, valizi topladım gidiyorum, dur sabah ben götürürüm sen Esenler otogarında akşam adama napıyolar bilmiyon heralde dediydi.
Valla o kadar sene oldu bi kere evden çikamadım bende çünkü gidersem bu eve bidaha girmicemi bilir blöf yapmam bilirsin burçdaşım

Bunları mesajla yazıp eve kesinlikle gelme, kapıyı açmayacagim. O tokatin hesabını ver gibi. Uyarıp gelmesini engelleyin

Bence adam sizi ilk tokatla yola getirdi o yüzden ikinciye gerek kalmadı.

sizin zaten gitmek gibi planınız yokmuş zaten onu anladım. çünkü kararlı gitmek isteyen insan. buraya yazmaya bile gerek duymaz. onu mu yapsa şöyle mi yapsam böyle mi yapsam filan demez. direkt hastaneye gider raporu alır ve ailesine haber verir ya onlar alır yada siz gidersiniz duruma göre nerden mi biliyorum. çünkü ben de yaşadım. daha kötüsünü. hastaneye gidince zaten direkt darp raporu verdiler. benimde öyle yüzümde bişey yoktu. kolumda morluk filan vardı o da azdı çok değil ona rağmen verildi rapor. karakola gittim şikayetçi oldum. aileme haber verdim beni gelin alın diye. aldılar avukata gittim boşancam dedim. uzaklaştırma aldım. buraya da yazmadım veya birisini arayıp böyle yapayım mı diye de sormadım. kendim karar verdim ve yaptım. neden çünkü gururluyum. özür dilenecek bir konu değildi. geri dönüşü yoktu. geri dönsem yine yaşardım.bende beklemezdim kendisinden hiç öyle bir insan değil dedim. ama öyleymiş maalesef. sizinki zaten pişkin anladığım kadarıyla. özür hiç beklemeyin. yapılacak şey belli zaten. ben hamile değildim ama hamile olsam da aynısını yine yapardım bu sefer çocuğum için yapardım. dik durun. bir duruşunuz olsun. sizden cesaret alıp daha da ileriye götürecek durumu. nasıl olsa gitmedi. blöf yaptı. sindirdim ben bunu diyecek. şimdi nasılda böbürleniyordur o. bak gitmedi tehdidime boyun eğdi diyordur. siz daha bekleyin böyle. herkesin hayatı kendine nasıl yaşayacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. umarım doğru yolu bulursunuz.

Bunları mesajla yazıp eve kesinlikle gelme, kapıyı açmayacagim. O tokatin hesabını ver gibi. Uyarıp gelmesini engelleyin
Bunu yapabilirsin konu sahibi. Kapıyı kilitle mesaj at kendine kalacak yer ayarla kapıyı kilitledim eve gelemezsin diye. Evliliğini bitirmek istemiyorsan bile hatasını anlaması lazım. Yine de gelip kapıyı çalacaktır muhtemelen. Bi süre düşünmek istiyorum de beni yalnız bırak de. Bırak biraz sağda solda kalsın hatasını anlasın kıymetini anlasın. Kaybetme ihtimalini görsün. Başka zaman Tekrar öfkelendiğinde kendime hakim olmalıyım geçen direkten döndük diyebilsin. Sonra özür dileyince bakarsın samimiyetine göre açarsın kapıyı. He dilemezse çıkar gider gelmezse o zaman zaten bitmesi gereklidir.

Bence y

Bence adam sizi ilk tokatla yola getirdi o yüzden ikinciye gerek kalmadı.
Hadsiz bu hakkı sana kim verdi böyle terbiyesiz konuşuyorsun senin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar hep ortada kalıyor

Ben kimseyi uzaktan yargılamam. Hayat çok zor şartlar zor , iyi bir meslek yoksa insanın, çocuklu yada hamile haliyle eşinden ayrılması çok zor. Aile destek olmalı şartlar iyi olmalı. Hayat günden güne zorlasiyor. İnsan başına gelmeden atıp tutmamali, klavye arkasından yazmak kolay, insan başına gelince öyle kolay olmuyor . Büyük konuşmamak lazım.

Öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm hamile halinizle yaşadıklarınıza. Hamilelik ve lohusalık çok çok hassas bi dönem, hamileliğimde direkt şiddet değilse de yüzüme tükürüp hakaret edip evdeki bikaç eşyayı kırmıştı şu anda boşanma aşamasında olduğum eşim. Bu olay o kadar ağır geldi ki bana sonrasında toparlayamadım ve dediğim gibi şu anda boşanıyoruz bebeğim dokuz aylık. O da tıpkı sizin eşiniz gibi özür bile dilemedi bi çaba göstermedi ve maalesef ki güya o da benim gözlerimin içine bakıyordu. Şiddetin bahanesi, nedeni olamaz ama işte sinir anında yaptım dese ,gerçekten çookk pişman olduğunu, utandığını söylese belki de durum farklı olur. Çünkü hamilesiniz ve insan çok zayıf da olsa tutunacak bi dal arıyor. Sizin eşiniz gayet olağan bir gün gibi işine gitmiş, siz o odada sabaha kadar ne haldesiniz umursamamış, sizi geçtim bebeğinizi bile düşünmemiş. Hâlâ bir arama mesaj vs yok. Diyeceğim o ki kendinize bunu yapmayın, sizi bu kadar değersiz hissettiren birinn yanında kalmayın. Gidemediniz tamam anlıyorum ama bu gitme olayı havada kalmamalı. Lütfen çok ciddi bi şey yapın ve deli gibi pişman olduğunu görmeden onunla barışmayın. Daha fazla da üzülmeyin ağlamayın bebişe yazık kıyamam. Her şeyi hissediyolar, kalkıp bi duşa girin bi şeyler yiyin ve ne yapacağınıza karar verin.

Gideceğiniz yer kaç saat mesafede?

Bende bunu tecrübe ettim. Söylediğimdede beddua ediyor oldum. Ben yargılamadan karşımdaki insanı aciz görmeden dinler konuşurdum. Şimdi başıma gelince büyük konuşmamak lazımmış deyince tehdit ve beddua olarak algıladı burdakiler :)

Valla o kadar sene oldu bi kere evden çikamadım bende çünkü gidersem bu eve bidaha girmicemi bilir blöf yapmam bilirsin burçdaşım
Sürekli blöf yaparsak ciddiye alan olmaz, he he der geçerler, kâle alınmayız, kendimizi o duruma sokmaktan çekiniyoruz belki de.

Bence y

Hadsiz bu hakkı sana kim verdi böyle terbiyesiz konuşuyorsun senin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar hep ortada kalıyor
Anladığım kadarıyla işin gücün var maddi olarak tek başına çocuk bakmaya uygunsun da acaba bu şartları olmayanlar ne yapsın o zaman daha kötü olur ortada kalır ona buna yem olur öyle uzaktan konuşmak kolay demek ki şartlar el vermiyor ki üzerinde çok düşünmek zorunda kalmış

Bence y

Çocukların bu durumda olmasının nedeni böyle iğrenç adamları baba yapan kadınlar

Evet hamilelik çok değişik bir duygu durumuymuş. İnsanı alt üst eden bir duygusallık. Bende oturayım burda demiyorum. Üzerime yıkıldılar bir sana müstehak demedikleri kaldı. Ben istiyorum ki kafamı toparlayayım. Elbet bişey olcak yani ama ne bilmiyorum. İllaki bişey de yapılacak. SSadecebana göre doğru olanı bulmam lazım. Şimdi çıkıp git diyenlere nazaran önünü arkasını düşünüp ne yaptığını bilir adımlar atmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…