- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.407
- 208
- Konu Sahibi kendinedeli
-
birkaç mesaj öncede yazmıştım bari kendinize dürüst olun.
ne yapacağınıza karar veremediniz değil akşam gelsin özür dilesin pişman olsun diye bekliyorsunuz. adamın tavrına göre şekillenecek yapacağınız şey.
Valla o kadar sene oldu bi kere evden çikamadım bendeEvliliğin ilk zamanları fena kavga ettik, valizi topladım gidiyorum, dur sabah ben götürürüm sen Esenler otogarında akşam adama napıyolar bilmiyon heralde dediydi.
Bunları mesajla yazıp eve kesinlikle gelme, kapıyı açmayacagim. O tokatin hesabını ver gibi. Uyarıp gelmesini engelleyinYaşadığınız şey zor ve yıpratıcı. Kendi hayatımdan pratik bı örnek vereyim, zaman aldı benim için bazı şeyleri öğrenmek, eşimle tartıştık, beni sinir etti. Dışardan eve girmeye çalışırken, hemen atladım kapıyı kilitledim. Giremezsin bu eve dedim. Adam özür diledi. Kapıyı açmayacaktim aslında. Konu ciddi bir konu değildi. İlkokula giden oğlum var. O şahit oluyordu. Psikolojisi bozulmasın diye uzatmadim. Size gelirsem
Eğer adamda kişilik bozukluğu seviyesinde değilse durum, balyozla kapıyı kırma, sonra size saldırma gibi tehlikeli bı tip değilse, zaten yeltenirse ararsınız polisi. Kapıyı arkadan kilitleyin anahtarı almayın açamasın.en az bı hafta defolsun gitsin.kendine gelmezsen sonu daha kötü olacak deyin. Gönlünüze ferahliklar dilerim
Bence adam sizi ilk tokatla yola getirdi o yüzden ikinciye gerek kalmadı.İnan aynı şeyleri taa ilk senemizde ben de yaşamıştım 12 yıldır evliyiz daha ikinci tokat olmadı bazen olabilir öyle şeyler belki siz de biraz zorlamış olabilirsiniz o yüzden bebeğinizin hatırına bence gitmeyin eğer ikinci defa böyle bir şeye yeltenirse artık siz bilirsiniz ama o zaman gidersiniz
Bunu yapabilirsin konu sahibi. Kapıyı kilitle mesaj at kendine kalacak yer ayarla kapıyı kilitledim eve gelemezsin diye. Evliliğini bitirmek istemiyorsan bile hatasını anlaması lazım. Yine de gelip kapıyı çalacaktır muhtemelen. Bi süre düşünmek istiyorum de beni yalnız bırak de. Bırak biraz sağda solda kalsın hatasını anlasın kıymetini anlasın. Kaybetme ihtimalini görsün. Başka zaman Tekrar öfkelendiğinde kendime hakim olmalıyım geçen direkten döndük diyebilsin. Sonra özür dileyince bakarsın samimiyetine göre açarsın kapıyı. He dilemezse çıkar gider gelmezse o zaman zaten bitmesi gereklidir.Bunları mesajla yazıp eve kesinlikle gelme, kapıyı açmayacagim. O tokatin hesabını ver gibi. Uyarıp gelmesini engelleyin
Bence adam sizi ilk tokatla yola getirdi o yüzden ikinciye gerek kalmadı.
İyi akşamlar. Direk konuya girmem lazım vaktim kısıtlı. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. 6 aylık hamileyim ve bana tokat attı. Tartışma konusunda ikimizinde haksız yanları var biliyorum. Ama tokat kısmını kaldıramıyorum. Ablamı aradım şehir dışında yaşıyor. Yanına gitmek için haber verdim. Valizimi hazırladım. Biletimi aldım. Eşimin dediği tek şey olaylar daha çok büyür bileti iptal et dönülmez yollara gireriz. Bu ilk oldu bende çok şaşkın ve üzgünüm. Biletim 12de. Oturdum otobüs saatini bekliyorum valizlerimle. Hava çok soğuk çünkü çıkamam. Sizce valizi alıp çıkmalı miyim yoksa hiç çaba sarf etmemesine rağmen oturduğum yerde oturmalı mıyımburdaki
Hadsiz bu hakkı sana kim verdi böyle terbiyesiz konuşuyorsun senin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar hep ortada kalıyorBence adam sizi ilk tokatla yola getirdi o yüzden ikinciye gerek kalmadı.
Ben kimseyi uzaktan yargılamam. Hayat çok zor şartlar zor , iyi bir meslek yoksa insanın, çocuklu yada hamile haliyle eşinden ayrılması çok zor. Aile destek olmalı şartlar iyi olmalı. Hayat günden güne zorlasiyor. İnsan başına gelmeden atıp tutmamali, klavye arkasından yazmak kolay, insan başına gelince öyle kolay olmuyor . Büyük konuşmamak lazım.ben evdeyim kendisi işte. İyi miyim değilim. Buraya yazdığıma çok pişmanım daha çok yoruldum. Ne yapacağıma karar veremedim hala düşünüyorum. Ama umarım ki kendim ve bebeğim için en doğrusunu yapacağım
Üslubunuzda düşünceleriniz kadar çirkin. Asıl sizin gibiler yüzünden çocuklar bırakın ortada kalmayı anneleri hayatlarından oluyor.Bence y
Hadsiz bu hakkı sana kim verdi böyle terbiyesiz konuşuyorsun senin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar hep ortada kalıyor
Gideceğiniz yer kaç saat mesafede?Ama ben gerçekten çok kötüyüm bakın. Sevgimden aşkımdan kalmadım ki. Evet keşke valiz hazırlamak bilet almak yerine direk onu kovsaydım evden. Gidemezdim gerçekten evlâdım için gidemezdim. Öyle ağrım oldu ki. Miniğim de hissetti canımın nasıl yandığını. Biletimi askıya aldırdım valizim hala kapıda. Şu dakika aktif edip gidebilirim ama bakın korkuyorum. O kadar saat yol ve ben uyurken ağlıyordum uyanınca ağlıyorum. Sizde haklısınız olması gerekeni söylüyorsunuz biliyorum bir kadını düşündüğünüzden. Ama inanın çok yorgunum
Bende bunu tecrübe ettim. Söylediğimdede beddua ediyor oldum. Ben yargılamadan karşımdaki insanı aciz görmeden dinler konuşurdum. Şimdi başıma gelince büyük konuşmamak lazımmış deyince tehdit ve beddua olarak algıladı burdakiler :)Ben kimseyi uzaktan yargılamam. Hayat çok zor şartlar zor , iyi bir meslek yoksa insanın, çocuklu yada hamile haliyle eşinden ayrılması çok zor. Aile destek olmalı şartlar iyi olmalı. Hayat günden güne zorlasiyor. İnsan başına gelmeden atıp tutmamali, klavye arkasından yazmak kolay, insan başına gelince öyle kolay olmuyor . Büyük konuşmamak lazım.
Sürekli blöf yaparsak ciddiye alan olmaz, he he der geçerler, kâle alınmayız, kendimizi o duruma sokmaktan çekiniyoruz belki de.Valla o kadar sene oldu bi kere evden çikamadım bendeçünkü gidersem bu eve bidaha girmicemi bilir blöf yapmam bilirsin burçdaşım
Anladığım kadarıyla işin gücün var maddi olarak tek başına çocuk bakmaya uygunsun da acaba bu şartları olmayanlar ne yapsın o zaman daha kötü olur ortada kalır ona buna yem olur öyle uzaktan konuşmak kolay demek ki şartlar el vermiyor ki üzerinde çok düşünmek zorunda kalmışBence y
Hadsiz bu hakkı sana kim verdi böyle terbiyesiz konuşuyorsun senin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar hep ortada kalıyor
Bence y
Evet hamilelik çok değişik bir duygu durumuymuş. İnsanı alt üst eden bir duygusallık. Bende oturayım burda demiyorum. Üzerime yıkıldılar bir sana müstehak demedikleri kaldı. Ben istiyorum ki kafamı toparlayayım. Elbet bişey olcak yani ama ne bilmiyorum. İllaki bişey de yapılacak. SSadecebana göre doğru olanı bulmam lazım. Şimdi çıkıp git diyenlere nazaran önünü arkasını düşünüp ne yaptığını bilir adımlar atmam lazımÖncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm hamile halinizle yaşadıklarınıza. Hamilelik ve lohusalık çok çok hassas bi dönem, hamileliğimde direkt şiddet değilse de yüzüme tükürüp hakaret edip evdeki bikaç eşyayı kırmıştı şu anda boşanma aşamasında olduğum eşim. Bu olay o kadar ağır geldi ki bana sonrasında toparlayamadım ve dediğim gibi şu anda boşanıyoruz bebeğim dokuz aylık. O da tıpkı sizin eşiniz gibi özür bile dilemedi bi çaba göstermedi ve maalesef ki güya o da benim gözlerimin içine bakıyordu. Şiddetin bahanesi, nedeni olamaz ama işte sinir anında yaptım dese ,gerçekten çookk pişman olduğunu, utandığını söylese belki de durum farklı olur. Çünkü hamilesiniz ve insan çok zayıf da olsa tutunacak bi dal arıyor. Sizin eşiniz gayet olağan bir gün gibi işine gitmiş, siz o odada sabaha kadar ne haldesiniz umursamamış, sizi geçtim bebeğinizi bile düşünmemiş. Hâlâ bir arama mesaj vs yok. Diyeceğim o ki kendinize bunu yapmayın, sizi bu kadar değersiz hissettiren birinn yanında kalmayın. Gidemediniz tamam anlıyorum ama bu gitme olayı havada kalmamalı. Lütfen çok ciddi bi şey yapın ve deli gibi pişman olduğunu görmeden onunla barışmayın. Daha fazla da üzülmeyin ağlamayın bebişe yazık kıyamam. Her şeyi hissediyolar, kalkıp bi duşa girin bi şeyler yiyin ve ne yapacağınıza karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?