ne olur yardım edin bana ne olur...

Ben hicbisey anlamadim dunde bi konu vardi degisik uyelikleri var diye.onlarda yazildi sonra baktim o uyeliklere konu yok .
Dun bu uyeligimi de silin dedi.konu kapandi uye griye dondu.
Bugun yine konu var.

Ben hicbisey anlamadim dunde bi konu vardi degisik uyelikleri var diye.onlarda yazildi sonra baktim o uyeliklere konu yok .
Bugun yine konu var.

Bu roseofgoldd la actigi konu. Uyelikler birlesince bu konu kuzeyyildizima gecmis. Konular hala mevcut ama bu uyelik altinda gorunmuyor.

Ayrica bu uye ogretminim demisti.
30 yasindayim esim ogretmen olunca benden bosandi.sonradan yeniden benle evlenmek istiyor demisti.
Bi erkek arkadasi vardi kendinden kucuk.
Cuzdan ve parfum almisti.hatta sevgili cuzdan icin asil bi cuzdan olsun demisti.
Sudamlasi uyesi bu konulari acmisti.
Yanlis hatirlamiyosam.
Ama burda 35 yas ve hemsire diyor.

Bu roseofgoldd la actigi konu. Uyelikler birlesince bu konu kuzeyyildizima gecmis. Konular hala mevcut ama bu uyelik altinda gorunmuyor.
Dun bi konu acilmisti.
Altta kazenin notu yorum yapmadan okuyun diye orda zaten uyelikleri alt alta yaziyodu .
Tikladim ama yoktur diye uyari cikti.konular silinmis galiba.

Dun bi konu acilmisti.
Altta kazenin notu yorum yapmadan okuyun diye orda zaten uyelikleri alt alta yaziyodu .
Tikladim ama yoktur diye uyari cikti.konular silinmis galiba.

Oteki uyelikler bu uyelik altinda birlestigi icin konu bulunamadi diyor . Konular hala var ama sadece gorunmuyor suan. Bu KK nin duzeltmesi gereken teknik bir sorun.

Bugun yine konu var.
bu konusu açık.
diğer 3 üyeliğini bu üyelik adı altında birleştirmişler.
kendisi sudamlası imiş.
bu oyuna da nasıl geldiysek artık.
kızıyorum ama hasta kendisi hem de çok ciddi.
bu sebeple susuyorum.
ayıptır diye de ekliyorum tabi en son

Merhaba
Konular silinmez sistemde çalışan bir iş sonrasında yeniden o mesajlar profiline işlenir(bu işlemi ayda bir kez yapıyoruz). Buna ek olarak aynı şekilde cezaları da yeni profiline atanır.

Merhaba
Konular silinmez sistemde çalışan bir iş sonrasında yeniden o mesajlar profiline işlenir(bu işlemi ayda bir kez yapıyoruz). Buna ek olarak aynı şekilde cezaları da yeni profiline atanır.

Açıklama için çok teşekkür ederim, merakım giderilmiş oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…