ne olur yardım edin bana ne olur...

gerçekte güçlü olursam bana saygı duyacak tipleri çekebilir miyim hayatıma?
Ayrilmadin degil miii?
Senin adina uzuldum cidden.
Maddi olarak bari kullandirma kendini.
Ya adami sevmiyorsun bile.
Sevsen bugun bu depresif modda olmazdin.bir umudun olurdu gelecege dair.
Bilemiyorum sadece anladigim zor bir insansin.

gerçekte güçlü olursam bana saygı duyacak tipleri çekebilir miyim hayatıma?
Evet. Ezik durursan ya da senin deyiminle sana sahip cikicak birini beklersen seni hep ezen tipleri cekersin hayatina. Aslinda sen guclusun. Hersey beyinde biter..sen nasil dusunursen kendini oyle de olursun. Guclu oldugunu tek basina da yapabilecegini gor artik.

özetim bu işte...teşekkürler

Sen yinede o adama sarılma canım.Sana zarar verdiğini evlendiğinde daha çok verebileceğini sende biliyorsun.Dediğim gibi ev arkadaşı ayarlamaya çalış.Ya da mekan değiştir başka ilçeye git belki daha kafa dengi insanlarla tanışırsın.

O adamın derdi seni sömürmek.Zaten ortada sevgi diyede birşey yok.Seni her türlü maddi manevi sömürecek.Kullanacak biri olarak görüyor.Senin arabanı sana vermiyordu güç bela alabilmiştin.

Elinde fazla para kalmamamasından şikayetçiydi.Senden alıp kendine ve yanlış hatırlamıyorsam eski karısı vardı ona harcayacak.

Son düzenleme:
Konuşabileceğin anneannen babaannen teyzen falan yok mu canım.O konularda hiç açıklama yapmıyorsun ama gerçekten merak ediyorum
yok canım inan ki yok.öyle böyle bir yalnızlık değil.ama biliyor musun bugünlerde kendimi çok daha güçlü hissediyorum cidden.burdaki yorumlar bana çok iyi geliyor.ben kendi duruşumu belirlemeliyim.geçmişte ne yaşadıysam yaşadım aklımı başıma alıp ve kendimi affedip dimdik e güvenli bir duruşla devam etmek istiyorum.o gücü kendimde buluyorum .
kendimi güçlü ve umutlu hissediyorum.

bir de kadınalra acayip kini var.

Ayrilmadin degil miii?
Senin adina uzuldum cidden.
Maddi olarak bari kullandirma kendini.
Ya adami sevmiyorsun bile.
Sevsen bugun bu depresif modda olmazdin.bir umudun olurdu gelecege dair.
Bilemiyorum sadece anladigim zor bir insansin.
canım iyi olmak istiyorum sadece

Okadar kendini erkekle mutlu olacağım diye inandirmisin ki yanlış dahi olsa bu evliliği yapicaksin yani
Yazık gerçekten üzüldüm adınıza
Oysa şu an mümkün değilse bir aşk sevgi evliliği insan biraz daha bekler yada artık Bu doğru kişiyi bulana kadar başka şeylere odaklanir farklı düşünmeye başlar hemen intihar nedir ya bukadar kolay mı allahın bize emanet verdiği cana kiymak.allaha güveniyorum inanıyorum diyosun ama inancına ters şeyler düşünüyorsun
Şunu unutma insan ne konuşur ne düşünürse allah onu çıkarır karşına onu yaşattirir.

dönmedim çok yalnız hissettiğimden kouşuyorum
terapi önerenler olmuştu.
özellikle C caninfistigi nın yaptığı öneriler çok önemli.
@roseofgoldd sen mutlu ve huzurlu olmazssan emin ol iki işilik hayatta da mutlu olamazssın.
iç huzurunu bulman çok önemli.
bu da bir erkeğe endeksli değil.
bak ben evliyim 3 çocukluyum.
yeri geliyor taşınmaz bir yük oluyor bu omuzlarımda.
herşeyin bir bedeli var.
her yaşantının da @roseofgoldd .
benimkinin de bedeli bana çok ağır.
anlatabiliyormuyum.
hiçbir yaşam şekli sonsuz salt mutluluk getirmiyor.
mutluluklarıyla,ağır sorumluluklarıyla,yükleriyle,azaplarıyla geliyor her yaşantı.
bilemiyorum bu tür izahlar sende birşey ifade ediyor mu tam emin değilim.
havada kalıyor gibi bazı izahlar.
lütfen hayat algını değiştir ve geliştir.
bunun için de yardım almaktan çekinme.
bir de ev arkadaşı fikrini sunmuşlardı bunu da değerlendir.
o adamdan da Allah aşkına uzak dur ya.

Ya kıymam...
Nişanlınla evlenmen gerekmiyor acele de etme. Nerede yaşıyorsun, çalışıyor musun?

Uzak duruyorum a
Uzak duruyorum ama yalnizliktan konusuyorum sadece amasanirim bu tur bir bagi da koparmaliyim.bir de yuzugu kalmıştı bende onu da. Vermem lazim

Uzak duruyorum a

Uzak duruyorum ama yalnizliktan konusuyorum sadece amasanirim bu tur bir bagi da koparmaliyim.bir de yuzugu kalmıştı bende onu da. Vermem lazim
koparmaman büyük hata.
o adamın senin yalnızlığına ne gibi bir faydası var?
geziyormusunuz eğleniyormusunuz?
sohbet edip dertleşiyormusunuz?

çevrende annen baban var mı kız kardeşin erkek kardeşin ? yeğenin vs..
BENİM KİMSEM YOK.

Allahıma şükürler olsun tek güvcim dayanağım Rabbim hamd olsum çevre akraba olsa ne yazar kimseden hiçbirşey bekleme benim varken kimsenin umurunda değildim 2 çocukla gurbetde kimsenin 1 hayrını görmedim saydığın çevremdeki insanlar sadece herhangi biri olduğunu gösterdiler herkes yerinde sağolsun düşe kalka öğrenmiş oluyor insan Rabbim yar ve yardımcımız olsun amin

Kazen merhaba, bir şey merak ettim de konuyu görünce. Tüm üyeliklerini bir hesap altında birleştirince diğer üyeliklerle açtığı konular silinmiş mi oluyor? @prayforlosers'da da aynı şeyi farketmiştim. E bu fake ya da çoklu üyelik yapanların lehine bir şey. Adaletli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…