ne olur yardım edin bana ne olur...

harikasınız.yazdıklarınızı çok beğendim aynen öyle yapıcam 2.dediğinizi.1.si için hiçbir fikrim yok ama 2. dediğinizi şu andan itibaren yapıcam.
O adamla birliktemisin hala?
Nisani atmamismiydin?
Cevrendeki insanlarla diyalogun nasildir sence nasil goruyorlar seni?
Nasil bir insansin sence onlarin gozunde?

İller arası olmaz ama aynı il sınırları içindeki ilçeye tayin yaptırmayı araştırsan

Birde kafa dengi iyi anlaşabileceğin ev arkadaşın olsa süper olur.

Şu durumda evlilik yapacağın en son şey olmalı.Görüştüğün adam sana mutluluk getirmez.

Sen o kadar mı değersizsin tiksindiğin bir adamla aynı yatağa gireceksin.

memurum 35 yaşındayım.
keske bende senin gibi memur olsam kim tutar be beni..
offf gezerim tozarim..
alirim ya hayatin tadini cikar coluk yok cocuk yok..
gez toz ya..
daha ne deyim sana..
keske bende senin gibi memur olabilseydim...
kimseye eyvallahim olmazdi..
istersen 40 yasinda ol ..
nasip hersey sunu unutma ecelle nikah sasmaz..
bu ikisinin vakti sasmaz anladin mi acele etme...

Evlilik sitelerinden bul diycem ama böbreğinden olma ihtimalin de var..Kaldı ki oralarda Abaza bi hayli fazla.ama evlenenler de var.hayretrengiz bir durum .

çocuk sahibi olmak için evlenmek zorunda değilsin kimsesizler yurdundan evlat edinip yeni bir hayata başlayabilirsin hem o çocuğun hayatı kurtulur hem sana dost lur cidden intihar çözüm değil benim alımdan kaç kere geçti kaç kere intiharın eşiğine geldim ama olmuyor yapamıyorsun olmasında zaten bence sen önerimi dikkate al Allah'a emanet ol

İnşallah karşına iyi biri çıkar ve evlenirsin.seni anlıyorum bir yuva kurmak istiyorsun ama bunu istiyorsun diye de sakin yanlış birine kapılma.inan yalnız kalmak yanlış bir evlilikte yipranmaktan daha kolay.sakin intiharı falan dusunme.l utfen çekinme zor durumda kaldığında bana da yazabilirsin zamanım olursa hiç sikilmam dinlerim yardımcı olmak da isterim.

o nişanı derhal hemen anında at
hiç ummadığın bir anda hayatına en az senin kadar özel birisi girecek
sen sadece sabretmesini bil
evlenme o adamla

Bak hayatım Yanlış bir insanla olmaktansa yanlız ol daha iyi..Hayatını yakma !
35 yaşımda olabilirsin bu karşına iyi bir adam çıkmayacağı anlamına gelmez..
İşine git,Paranı harca,Gez,Hoşuna giden aktiviteler yap..

Su an ki ruh halinden dolayi her sey sana kotu gorunuyor. Kendini biraz sakinlestirmen lazim. Tanidigim 70 yaslarinda evli bir hanim var ve hala talip cikiyor, 40 yasinda evlenip ikizleri olan bir hanim da taniyorum. Nasipse hepsi oluyor, kimse mani olamiyor. Bu kadar pesimist olma.
ne kadar zaman? 35 yaşındayım.daha ne kadar zaman zannetmiyorum artık.

aslında demek istediğim aidiyet hissi.kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum..anlatamıyorum sanırım
Aidiyet degil de sanirim yalniz olmak istemiyorsun. Kisi isterse ve kendinde o gucu gorurse yalniz da yapabilir. Ama sanirim sen hayatini birlikte gecirebilecegin bir hayat arkadasi istiyorsun. Anlasabilecegin sevebilecegin onun da seni sevecegi. Guclu ol. Sen sana yetersin aslinda. Ne kadar zayif gorunursen o kadar seni ezecek tipleri cekersin etrafina. Guclu oldugunda da zaten kimseyi istemeyeceksin ama o zaman asil sana saygi gosterecek kisileri cekersin.

tekrar soracağım sana:))
ayrılmadın mı sen o adamdan ya???
gerçekte güçlü olursam bana saygı duyacak tipleri çekebilir miyim hayatıma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…