ayrıca canım benden sana tavsiye fiyatlar yüzünden sakın hastaneden ayrılma ALLAH korusun bi erken doğum olur benim yaşadıklarımı yaşarsın bence bursa da çekirge doruk yenidoğğan yoğunbakımda en iyi hastane işte bende sırf fiyatlar yüzünden bıraktım jimeri çok memnundum sonuç bebklerimin ameliyatları masrafları bi dünya borç zaten yenidoğan yoğum bakım ücretsizki özel hastane bile olsa bu hataya düşme lütfennnn...ben medikalpark a gitmeme rağmen özel hast.olmasına rağmen hiç yardımcı olmadılar bütün bursadak hastaneler şehir dışı hastaneleri arandı küvez için çok zor bi dönemdi ŞİMDİ ALLAH a şükür iyiz bu günleri göreceğim aklıma gelmezdi hiç.
doruk yılbaşından önce sezeryana 1350 demişti ikiz olunca değişirmi yada şimdi zam geldimi bilmiyorum. sen hastaneyemi sordun değişik fiyatlar verdiler? medikali tvsiye etmem gitmedim ama hep olumsuz şeyler duydum..jimer iyi ama doruğun 2 katı fiyatları belki daha bile fazla...melike hanımı iyi diye duymuştum bu arada....Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
arkadaşlar 29 haftalık ikiz hamileyim.çekirge doruk hastanesinde melike hanıma gidiyorum ancak galiba o hastaneyide fiyatları yüzünden bırakıcam.net bir rakakm vermiyorlar. herkes farklı birşey sölüyor. yakın tarihte çekirge doruk hastanesinde doğum yapan arkadaşlar fiyat bilgisi ve tecrübelerinizi anlatırmısınız çok bunaldım. hamileliğim boyunca bir türlü doktor ve hastane seçemedim. sigorta hastanelerinden korkuyorum. erkek doktor istemiyorum. özel hastanelerin fiyatları malum. deliricem ya.ne yapacağımı şaşırdım. bu haftadan sonra beni hangi doktor alır kontrolune bilmem. ne yapsam bilemedim
merhaba
ben 22 mart 2012 tarihinde çekirge doruk hastanesinde 23 haftalık ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. keşke yaşasalardı da dünya kadar para ödeseydim. malesef benim bebeklerim daha doğmadan 21 haftalıkken ölmüşler. bende o hastanenin pahalı olduğundan şikayetçiydim şimdi o kadar pişmanım ki. allah'a dua et bol bol dua et ki kucağına almayı nasip etsin onların o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin para yerine maddiyat bi şekilde sağlanır ama evlatlar yerine gelmiyor. benim bebeklerim minicik bedenleriyle şimdi toprağın altındalar. allah kimsenin başına vermesin böyle bir felaketi. neyse ben uzatmadan sana fiyatları vereyim. normal doğum yaptım 1200 tl epidural istedim 250 tl ayrıca normal doğumda sadece bir gecelik oda ücreti dahil bana suni sancı verildi ve bir günde doğuramadım ikinci güne sarktı o nedenle bir gecelik ücret daha istediler o da 350 tl
tavsiye edermisin diye sorarsan doğumhane kesinlikle rezalet ameliyathanesini bilemem. kuzenim de oraya gidiyordu onun hamileliği hala devam ediyor ama artık o hastaneye gitmiyor. allah nasip eder ve bir hamilelik daha yaşarsam kesinlikle o hastaneye gitmem. allah sana ve evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür verir inşallah...
merhaba
ben 22 mart 2012 tarihinde çekirge doruk hastanesinde 23 haftalık ikiz bebeklerimi dünyaya getirdim. keşke yaşasalardı da dünya kadar para ödeseydim. malesef benim bebeklerim daha doğmadan 21 haftalıkken ölmüşler. bende o hastanenin pahalı olduğundan şikayetçiydim şimdi o kadar pişmanım ki. allah'a dua et bol bol dua et ki kucağına almayı nasip etsin onların o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin para yerine maddiyat bi şekilde sağlanır ama evlatlar yerine gelmiyor. benim bebeklerim minicik bedenleriyle şimdi toprağın altındalar. allah kimsenin başına vermesin böyle bir felaketi. neyse ben uzatmadan sana fiyatları vereyim. normal doğum yaptım 1200 tl epidural istedim 250 tl ayrıca normal doğumda sadece bir gecelik oda ücreti dahil bana suni sancı verildi ve bir günde doğuramadım ikinci güne sarktı o nedenle bir gecelik ücret daha istediler o da 350 tl
tavsiye edermisin diye sorarsan doğumhane kesinlikle rezalet ameliyathanesini bilemem. kuzenim de oraya gidiyordu onun hamileliği hala devam ediyor ama artık o hastaneye gitmiyor. allah nasip eder ve bir hamilelik daha yaşarsam kesinlikle o hastaneye gitmem. allah sana ve evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür verir inşallah...
Yakın tarihte ikiz bebek dünyaya getiren var mı? Biz 13. haftadayız ama hala doktor ve hastaneye karar veremedik. Lütfen doktor tavsiyesi istiyorum. Bir de ikiz gebeliklerde ikili test yapılıyor mu?
Yakın tarihte ikiz bebek dünyaya getiren var mı? Biz 13. haftadayız ama hala doktor ve hastaneye karar veremedik. Lütfen doktor tavsiyesi istiyorum. Bir de ikiz gebeliklerde ikili test yapılıyor mu?
İkiz gebeligim devam ediyor ama sanirim gelecek hafta dogumum planlanacak. 35. Haftam bitiyor yarin. Bu vakte kadar istanbul ve bursada pek cok doktora gittim. Genel takipte ahmet yilmazi sectim cunku cok fazla vaka goruyor. Konuskan, neseli bir doktor degil ama benim icin bu onemli degildi. Onemli olan genel takipte risk olusturan bir sey varsa farketmesi ve dogru yonlendirmesi bence. Bu acidan onerebilirim kendisini. Kendisi medikal park ile anlasmali oldugu icin hastane secenegi baska yok zaten. Ozel oda, iki gece, anestezili sezeryan, bebeklerin testleri icin 2500 lira fiyat verildi. Hastane odasini gordum guzeldi ancak hemsireler ve ilgi konusunda hicbir fikrim yok. Onemli olan sorunsuz dogum ve umarim kimseye gerekmez ama gerekirse yenidogan yogun bakim servisinin olmasi. Bunlar konusunda da doktor olumlu konustu. Artik yasayip gorecegiz :)
benide bu doktor ortada bıraktı ikiz gebeliğimin 30.haftasında suyum geldi rahim ağzım açıldı medikalpark ssk dan cezalı old. için beni kabul etmedi ayrıca çok vaka görmüş olabilir çokta yardımcı olabilirdi başka doktora hastaneye yönlendirmede yapabilirdi ama yapabileceğim bişey yok demiş eşime ben şevket yılmazın doğumhanesinde beklerken acilen gitmiştim çünkü sonra tanıdıklar sayesinde bahar hast. doğum yaptım o yüzden herkese göre göreceli bi kavram bu doktorlar..........
Ben Bursa'yı hiç bilmiyorum ama rahim ağzıyla ilgili problem yaşayan arkadaşların yazdığı topikte Sinem diye bı arkadas var Bursa'dan, jinemed diye bı yerde dogurdu ikizlerini, 26. Haftasında yaklaşık 800 gr falandi bebekleri, yogun bakımda hala bebekleri ama hayatı tehlikeyi atlattılar cok sukur, kilo almalarını bekliyorlar...
Merhaba. Ben Jinemedi ilk kez duydum, şimdi netten baktım. Tüp bebek merkezi sanırım. Benimki doğal oldu ama farketmez sanırım. Peki bebekleri aynı hastanenin yoğun bakımında mı acaba biliyomusunuz, bir de memnun kalmış mı hastaneden? Hastanenin yoğun bakımı ve ücretleri hakkında bi araştırma yapayım bakalım. 26. hafta çok erken, Allah yardımcıları olsun. Bunları duydukça ben de çok korkuyorum(
Öncelikle sağlıklı bı hamilelik geçirmeni dilerim canım...jinemed tüp bebek merkezi olabilir çünkü uzun yıllar sonra kavuşmus bebeklerine, orada tedavi gormuş olabilir...sinemin rahim ağzıyla ilgili problemi vardı, sende aynı problemleri taşıyacaksın diye bisey yok, şimdiden böyle seyler düşünüp moralini bozma lütfen, moral cok önemli çünkü, mucize bebek sineminkiler cok güçlü çıktılar maşallah. Sanırım o merkezin SGK ile anlaşması var dolayısıyla yogun bakım Ünitesi'ne ücret ödemiyorlar diye biliyorum ama uzman dr'lar dışarıdan geliyormuş onların farklarını ödüyorlar diye hatırlıyorum, sen bı araştır bakalım olmazsa bende sineme sorarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?