allah sana sabır versn.. herkesın ımtıhanı baskadır. senınde ımtıhanın buymus. oncelıkle kpssye calıs yukselmeye bak.. huzurlu bı ortamda yaşa ve annenıde yaşat. babanda babandır merhamet et oda yaslıdır ona da bakabilirsn. allah iyiliklerinin mukafatını mutlaka verıcektır
şunu yapabilirsiniz
anneniz bağlı olduğunuz muhtarlığa kimliği ve evlilik cüzdanıyla birlikte gidip eve "aile konutu şerhi" koyduracak.
babanız o evi bu şekilde oğluna bile satamaz.
annenizin rızası olmadan hiçbir halt edemez.
geçmiş olsun.
Tapu sadece annenin adina ise kolayi var canim hic kafani yorma noterden satisini yapar kardesine oda 1 ay sonra sana satis yapar ev senin olurZaten ev herşey annemin üzerinde babam oğlunu torunlarını getirip bizden zorla döverek alacağını söylüyor.Ayrıca babam iki yabancı kızıda kendi nüfusuna evlatlık olarak geçirmiş. Eğer babam alırsa evleri o kızlar ortaya çıkıp onlarda alır ve biz yine ortada kalırız. Hani diyorum nasıl olurda herşeyi düzlüğe çıkarırız. Öyle birşey ki annemden ve benden ve annemin ailesinden nefret eder. Babamın Ailesi bize selam vermez annemin ailesi bize gelir gider. Ben onların çocuğunu öpüyorum diye bana etmediği küfürü bırakmaz. Anneme yine öyle. İnsanın sığınacak bir kapısı olmadığı için yapabilecek hiçbirşeyide olmuyor. Verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
Merhaba , Ben 21 yaşında ailemle oturan bir kızım . Sorunlarımız babamla ilgili. Ben babamın küfürleriyle beni herkesin içinde rezil etmesiyle ve dayaklarıyla büyüdüm. kendisi şuan 85 yaşında annem ise ondan 20 yaş küçük. Annemle 2. evliliği oğlu var ilk evliliğinden ve oğlu annemden büyük. Babamdan utanmadım hiçbir zaman ama o beni yerden yere vurdu. Şimdi de evimizi oğluna vermek istiyor. Eğer kabul etmezsek bizim kovacağını söylüyor. Oğluda eğer evimizi alırsa 1 dk bizi evde tutmaz zaten ne yaptıysak anlamadı. Annem haplarla ayakta duruyor. Gidebilecek bir kapımız bile yok onun eline bakıyoruz . Bende üniversitemi bitirdim kpss hazırlanıyorum. Onun için kızların bi değeri olmadığı için pek önemi yok.Atandıktan sonra bir yanım ona bakmak istiyor babadır diyorumsırf ALLAH RIZASI İÇİN yıllardır hiç huzur görmedik hep zülm ama ben bakmazsam oğlu parasını aldıktan sonra dışarı atar diye sahip çıkmak istiyorum. Bir yandanda annemi bu zulümden bu hayattan kurtarıp çok temiz huzurlu bir hayat kurmak istiyorum. Zaten şuan için susmaktan başka bir çarem olmadığını biliyorum. LÜTFEN bir akıl verin.. Ne yapabilirimn? ne yapmalıyım ? NAsıl yapsam daha iyi olur ?
85 yaşında hık dese ölecek adamın yaptıklarına bak. hiç mi utanmıyor acaba. erkek evlat, evlatta siz necisiniz. bak bide diyosun evi alırsa kapıda kalırız ama ben yine ona bakarım diye. ah ah ibretler çokta alacak yürek yok
Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın sınavını, umarım ataman kolaydır
Zaten ev herşey annemin üzerinde babam oğlunu torunlarını getirip bizden zorla döverek alacağını söylüyor.Ayrıca babam iki yabancı kızıda kendi nüfusuna evlatlık olarak geçirmiş. Eğer babam alırsa evleri o kızlar ortaya çıkıp onlarda alır ve biz yine ortada kalırız. Hani diyorum nasıl olurda herşeyi düzlüğe çıkarırız. Öyle birşey ki annemden ve benden ve annemin ailesinden nefret eder. Babamın Ailesi bize selam vermez annemin ailesi bize gelir gider. Ben onların çocuğunu öpüyorum diye bana etmediği küfürü bırakmaz. Anneme yine öyle. İnsanın sığınacak bir kapısı olmadığı için yapabilecek hiçbirşeyide olmuyor. Verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?