Merhaba , Ben 21 yaşında ailemle oturan bir kızım . Sorunlarımız babamla ilgili. Ben babamın küfürleriyle beni herkesin içinde rezil etmesiyle ve dayaklarıyla büyüdüm. kendisi şuan 85 yaşında annem ise ondan 20 yaş küçük. Annemle 2. evliliği oğlu var ilk evliliğinden ve oğlu annemden büyük. Babamdan utanmadım hiçbir zaman ama o beni yerden yere vurdu. Şimdi de evimizi oğluna vermek istiyor. Eğer kabul etmezsek bizim kovacağını söylüyor. Oğluda eğer evimizi alırsa 1 dk bizi evde tutmaz zaten ne yaptıysak anlamadı. Annem haplarla ayakta duruyor. Gidebilecek bir kapımız bile yok onun eline bakıyoruz . Bende üniversitemi bitirdim kpss hazırlanıyorum. Onun için kızların bi değeri olmadığı için pek önemi yok.Atandıktan sonra bir yanım ona bakmak istiyor babadır diyorumsırf ALLAH RIZASI İÇİN yıllardır hiç huzur görmedik hep zülm ama ben bakmazsam oğlu parasını aldıktan sonra dışarı atar diye sahip çıkmak istiyorum. Bir yandanda annemi bu zulümden bu hayattan kurtarıp çok temiz huzurlu bir hayat kurmak istiyorum. Zaten şuan için susmaktan başka bir çarem olmadığını biliyorum. LÜTFEN bir akıl verin.. Ne yapabilirimn? ne yapmalıyım ? NAsıl yapsam daha iyi olur ?