ne olur yardım edin kararsızlıktan düşünmekten mideme kramp giriyor

ricaya rağmen bi insan azaltmıyorsa,evlenecek kadar ciddi düşündüğü sevgilisini kaybetme pahasına içkiye sarılıyorsa,bu alkolizmin başıdır bu sizin bizim gibi arada bi bira çakmak yada bi kadeh şarap içmek gibi değildir.bu ciddi bi sorundur.

floke bende senin gibi düşünüyorum ve bu beni çok korkotuyor eski sevgililerimle bu yüzden bitti diyor onlar beni terketti diyor. aslında tam öyle değil o içkiyi sevgililerine ve bana tercih etmiş oluyor demek ben bunu anlıyorum daha çok. sonucta içmese ben onu bırakmıcam . ne yapıyor haftada 3-4 kez aksamları arkadasının evine gidiyor orda içiyor ya da dısarda barda maçta filan içiyor. bi kere yanımda 2.000 tl ye içki almaktan bahsetti arkadaslarımla toplayıp alcaz dedi bu nasıl bi mantık yani anlayamıyorum aklım almıyor. markete giriyoruz gidiyor içki standına bakıyor yani vazgeçilmezi onun . ben böyle bir hayat istemiyorum. cünkü ilerde mutsuz olcam diye cok korkuyorum o beni ikna etmeye bile çalısmıyor

söyledğim gibi haftanın 3-4 günü içiyor ve buna azalttım diyor onceden sen butun gün alkolik geziyordun o zaman diyince de bir şey demiyor. bilmiyorum bana yanlışı da olmadı tv seyrederken müzik dinlerken evlenince içerim diyor evde içki bulundururum diyor yani . geçen istanbul ünivversitesi tıp fakültesi dekanı konustu eşleri ve bayanlar hamile kalmadan 100 gün evvel içkiyi bırakmalı cocugun sağlıklı olması acısından dedi bunu pona soyledim ne 100 günü saçmalama dedi bana yoktur oyle bişey dedi

şimdi ben bu paragrafı okuduğumda burada NE ZAMAN İSTERSEM İÇERİM ARKADAŞLARIMLA GEZER TOZAR İÇERİM. İÇER İÇER EVE SARHOŞ GELİRİM i göremiyorum. Belki benim algılayışta var sorun bilemicem.

Evet mutlaka ki bağımlıların çoğu bağımlı olduğu kabul etmez. Ben de diyorum ki eğer bu kişi evlenince evimde alkol bulundururm, canım çektiği zaman bir iki kadeh içerim diyorsa, BENCE bunda yok bir sorun.

Şu anda nasıl olduğunu da bilmemiz gerek tabi... her akşam arkdaşlarıyla içip içip sarhoş olarak mı dönüyor evine, yoksa arada çıkıp çakırkeyif mi oluyor. Arkadaş ortamı çok önemli. Ben evlenince yavaş yavaş o ortamdan çıkarılabileceğine inanıyorum.

Tekrar ediyorum bu benim düşüncem ve sizinkine de saygı duyarım....

floke bende senin gibi düşünüyorum ve bu beni çok korkotuyor eski sevgililerimle bu yüzden bitti diyor onlar beni terketti diyor. aslında tam öyle değil o içkiyi sevgililerine ve bana tercih etmiş oluyor demek ben bunu anlıyorum daha çok. sonucta içmese ben onu bırakmıcam . ne yapıyor haftada 3-4 kez aksamları arkadasının evine gidiyor orda içiyor ya da dısarda barda maçta filan içiyor. bi kere yanımda 2.000 tl ye içki almaktan bahsetti arkadaslarımla toplayıp alcaz dedi bu nasıl bi mantık yani anlayamıyorum aklım almıyor. markete giriyoruz gidiyor içki standına bakıyor yani vazgeçilmezi onun . ben böyle bir hayat istemiyorum. cünkü ilerde mutsuz olcam diye cok korkuyorum o beni ikna etmeye bile çalısmıyor

2.000 TL'ye içki almak mı?
Bİr dakika bu olay başka yönlere gidiyor.
Bu haftada 3-4 gün olayı değil ki o zaman.
Bir insan 2.000 TL'ye içki almayı düşünüyorsa ya ayda 20.000 TL kazanıyordur, ya da yarın öbür gün kendi karısının rızkını içkiye yatırmakta bir zarar görmeyecek demektir.
Kafam karıştı.....

Aman tatlım kusura bakma ama kuş beyinli senin bu sevgilin beyni sulanmış alkolden şimdi şöle bi işe yaramayan böyle adamlar marifet sanır içmeyi başka bi marifeti olmadığı için yok arkadaşım bu adamdan ne köy olur ne kasaba çalıştığı paraları içkiye yatırıyor demekki o ve arkadaş çevresi

A_L_A - tamam haklısın kendi de oyle oldugunu soylüüyor ben bunu bu vakte kadar çok sorun etmedim yine kızıodum düşünüodum ama bu kadar değil. ama baktım kesin vazgecmem azaltmam ben tekirdağlıyım içerim arkadaslarım gelir gider dedi o zaman sorun etmeye basladım . ilerde ben sana demiştim dicek bu şekilde beni kabul ettin dicek.
iyi bir şey mi bu bırakmam diyorsun sana faydası ne içince ne oluyor neden içiyorsun bıraksan ne olcak dedim cevap veremiyor. kendi de korkuyor cok hasta olmaktan ama bu durumu daha cok korkutucu bağımlı olmasından korkuorum asla bırakamam demek bu akdar zararlı bişeyi bence bir hastalıktır yanlış mıyım bilmiyorum :(

A_L_A - tamam haklısın kendi de oyle oldugunu soylüüyor ben bunu bu vakte kadar çok sorun etmedim yine kızıodum düşünüodum ama bu kadar değil. ama baktım kesin vazgecmem azaltmam ben tekirdağlıyım içerim arkadaslarım gelir gider dedi o zaman sorun etmeye basladım . ilerde ben sana demiştim dicek bu şekilde beni kabul ettin dicek.
iyi bir şey mi bu bırakmam diyorsun sana faydası ne içince ne oluyor neden içiyorsun bıraksan ne olcak dedim cevap veremiyor. kendi de korkuyor cok hasta olmaktan ama bu durumu daha cok korkutucu bağımlı olmasından korkuorum asla bırakamam demek bu akdar zararlı bişeyi bence bir hastalıktır yanlış mıyım bilmiyorum :(

Canım işine öle geliyor ipleri şimdiden eline alıyor aklınca bence ileride hiç söz geçmez ona şimdiden ben böyleyim diyorsa bilmiyorum ya bana çok ters benim eşim hiç alkol kullanmıyor arkadaşları evimize asla gelemez ne o getirir ne ben gelsin isterim ailece başka ama öle sap gibi olmaz bide getiricek eve evde içicekler nasıl erkeklik bu ya insan karısının yanına arkadaşını getiripte içer mi

6'ya bölüp 2.000 TL'lik içkiyi niye alıyorlar anlamadım ben? memlekette içki kıtlığı başladı da stok mu yapıyorlar???
biraz düşündürücü bi davranış tabi.

Canım işine öle geliyor ipleri şimdiden eline alıyor aklınca bence ileride hiç söz geçmez ona şimdiden ben böyleyim diyorsa bilmiyorum ya bana çok ters benim eşim hiç alkol kullanmıyor arkadaşları evimize asla gelemez ne o getirir ne ben gelsin isterim ailece başka ama öle sap gibi olmaz bide getiricek eve evde içicekler nasıl erkeklik bu ya insan karısının yanına arkadaşını getiripte içer mi

işte bunu bende anlayamıyorum:(ben yapamam benim yanıma erkek arkadaslarını alıp getirip evde içecekler bu kadar genişlik kaldıraramam ben. unutursun diyor 23 yasındasın sen ama ben seni unutmam diyor dün kaparken ne alakası var . madem istemiorsun unutmak ayrılmayalım o zaman içme ben de onu unutamıcam evlenicez diye bunca zaman çıktık her hafta bulustuk ama evlenince azap çekiceksem hiç evlenmiyeyim daha iyi . o benim ilk sevgilimdi olcağına da inanmıştım o daha kolay unutucak ki demekki içkiyi tercih ediyor ama bu içki arkadas düşkünlüğü hayatımızı mmahvetcek kesin

işte bir içkinin fiyatı o kadarmış bölüşüp alcaklarmıs cok önemli birşey ya onun hayalini kurmuş hepsi heralde kalkıp bana anlatıyor . içkinin üstündeki resmi kalktı koluna dövme yaptı filan falan d

işte bir içkinin fiyatı o kadarmış bölüşüp alcaklarmıs cok önemli birşey ya onun hayalini kurmuş hepsi heralde kalkıp bana anlatıyor . içkinin üstündeki resmi kalktı koluna dövme yaptı filan falan d

Offfffffffff offffffff!
Lütfen lütfen!!
Hayatınıza yazık edeceksiniz...

hala karekterini oturtamamış,kusana kadar ya da zom olana kadar içmeyi marifet sanıyo.2000tl ile içki alma olayı yalan.ama aralarında bu muhabbet geçmiştir:abi parayı toplayıp içki almak lazım...gibilerinden.bunun imkansız olduğunu bildikleri için vazgeçilmiştir o da sana ne kadar 'ÇILGIN' ya da serseri olduğunu göstermek için bunu yapacaklarmış gibi sana lanse etmiş.bırak boşver gitsin,arkadaşın dediği gibi bundan ne köy olur ne kasaba.

Bütün dediklerimi unut bu konuyla ilgili...
2.000 TL lik içki almak için arkadaşlarıyla para toplayan, o içkinin amblemini koluna dövme yaptıran erkek mümknse alsın o içki şişesini sarılsın onunla yatsın.

Dedim ya unut bütün dediklerimi.... Kaç ve kurtul... Bırak ne yaparsa yapsın...

aboooo.
durum vahimmiş anladığım kadarıyla.
bu çocukta zaten evlenip yuva kurma fikri de pek yok gibi.

tatlım sakın haa aman kolay kolay bırakamaz bence 30 yaşında bide arkadaş çevresi de içiomuş o daha fena bence evlenme yol yakınken dön :14:

Kendisine de okuttum demin bu forumu .o bu hayatı seviyor vazgeçmiyor. bu hayatında bana çok uzak oldugunu düşünüyor ve mutlu olcağıma inanmıyorum. O da inandırmadı bunu bana, ikna edemedi.içkinin kesinlikle kötü bir şey oldugunu biliyorum bile bile yaşayıp öğrenicek kadar da değersiz bir hayatım yok.haftada 1 içmek onun için azaltmak demekmiş buymuş yani. konuyu kapatabiliriz ilginiz için bu kadar okuyup cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim kk

yazıda dıkkatımı ceken cumle '' ben içmeden yapamam '' cumlesı oldu .. ne demek bu ya ?

bu kadar kesın net konusması : yanı hıc aralık bır kapı bırakmaması can sıkıcı .

aslına yapacagın cok sey bellı : madem senı cok sevıyormus ya .. ılkkez evlenmeyı dusunuyormusya

sende cok net bır tavırla '' ya alkol , ya ben '' dıyceksın . senı seçiyorsa sevıyordur zaten doğrudur
seçmıyorsa sevgısınde ne kadar samımı oldugunu zaten gorebılırsın ..

sevmek söz işi değil , yürek işi demiş bir şair ..

bırak canım o çocuğu inan kendin için en iyisini yaparsın...
bizde tekirdağlıyız ama babam sağolsun içkiye düşkün değil..içse bile yazın yazlığımız var oranın şarabı meşhur ondan içer oda çok şükür her gün değil...ama seninkisi iyice içkiyle kafayı bozmuş..
sen en iyisi ne kadar sevsende onun sana sana ulaşabilceği ne varsa hepsini iptal et...
iki gün ağlarsın sonra acısını hafifler zamanlada alışırsın...
ama devam edersen ömrün boyunca acı çekersin...
hakkında hayırlısı neyse o olsun...

alkolik olmak için 6 hafta üst üste alkol almak yeterlidir. arkadaşınız 20 yaşından 30 yaşına kadar içtiğine göre ciddi alkol problemi olabilir. ciddi bir sorun.

Back
X