Ne olur yardim edin..kimseye derdimi anlatamiyorum..boguluyorum sanki..

mnaz2021

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
38
-1
1
Ben 33 yasinda 15 senedir evli bir bayanim..tedavi gorerek tup bebekle olan 3 cocugum var..esimin kalabalik ailesiyle birlikte yasiyorum..her gun calismak zorunda oldugum bir isim var..is derken..esimin isi..ben calisiyorum..hic para vermezler..sigorta yapmazlar..ben biraz fazla satip her gun cebime ucyuz..dortyuz lira para alirim onlardan sakli..bu birikimlerimle su anda kendimi bir hayat kurabilirim..ben zaten burda calisiyorum..baska yerde de calisip hayatima devam edebilirim..esim cok anlayissiz biri..soyle ki..ayni evde bile kalmiyoruz..ne kocalikdan haberi var..ne babalikdan..ben kendine bunlari soyleyince de dayak yiyorum..annemle babamla konusmama izin vermiyor..gorusturmuyor onlarlar..bi bayan avukat buldum kendime..dava acalim kurtul bunlardan diyor..daha oncede basima geldi..ayrilmak istedim..cocuklarini vermem..bosayamazsin beni..sana kotu seyler yaparim diye tehdit etti..dun aksam da yoruldum artik calismak istemiyorum deyince yine dovdu beni..darp raporu almaya gidemem..burdan cikmama izin vermez..okula dahi yollamaz cocuklarimin yanina..surekli calismak ona ve ailesine para kazanmak zorundayim..hayatimi burda cocuklarim icin evli kalarak mi..yoksa gidip bosanip..kendi hayatima..cocuklarimin gelecegine duzen kurmak icin mi devam etmeliyim..nolur bana bir fikir verin..gunlerim gecelerim zehir oldu yillardir..

Neden böyle bir adama, böyle bir ortama zorla tedaviyle 3 çocuk yaptınız en başta?
Eğer evden çıkartmıyorlarsa şu an elinizde telefonunuz var, kades’i indirip basın. Şikayetçi olup darp raporu alın. Çocukların nerede kalacağını devlet onun keyfine göre belirlemiyor.

Esimin cocugu olmuyodu..tup bebekle ucuzlerim oldu..smdi 10 yasindalar..kadese basvuramam..cunku tanidiklari cok..polise de jandarmayada sozleri geciyo..anca yedigim dayakla kalirim

Polisi arayın kadese basin gelsinler gidip darp raporu alın eliniz güçlü olur

Evet biz yazıyoruz kades darp raporu polis savcı hiçbiri olmuyor deniliyor zaten .Avukat bulan aslında polise de gidebilir neyse geçmiş olsun iyi forumlar dilerim
Cikabilsem burdan gidicem de..kesinlikle yollamaz..oyle baskici bir es ki anlatamam

İstediği kadar tanıdık polis jandarma olsun bacım illaki biri çıkar yani yardım edecek

Hiçbir halt yapamaz çocukları sizden alamaz. Hem sigortasız beleşe sizi çalıştırıyor. Hem aynı evde yaşamıyorsunuz. Şiddet hakaret var. Ortada evlilik yokki zaten. Şikayet edin darp raporu alın lütfen kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın. Barodan ücretsiz avukat desteği alın.

Tanidiklari cok..ne polis ne jandarma kurtarir bunlardan beni
Savcının kanunun ustundeler demek merek etmeyin birazdan burayı dışardan okuyan bir savcı ihbar kabul eder yardımcı olur size kimmiş bu hukuk savcıdan üstün aile çıkar ortaya malesef diğer üyeler yazıp yardım eder belki size benim fikrim yok .

Cikabilsem burdan gidicem de..kesinlikle yollamaz..oyle baskici bir es ki anlatamam
Hanımefendi devletin polisine jandarmasina kim karşı gelebilir siz iyi misiniz çatışma çıkar orda kan dökülür
Yani eşiniz diyecek ki karım bir yere gidemez onlarda diyecek ki tamam abi özür dileriz biz gidelim o zaman

Allah sen büyüksün ya Rabbi

Ben dava acsam evden cikmadan avukatla..olur mu

Kadese basın. gelmek zorundalar zaten. gelmezlerse de elinizde kanıt olur polislerden de şikayetci olursunuz. burası bir hukuk devleti. maalesef bu şekilde suistimaller oluyor ama elinizde kanıt varken hiçbir mahkeme yok sayamaz polislerde suçlu olur. yaşadığınız şehirden başka yere gidersiniz.

Evden hiç mi çıkamıyorsunuz? O evde değilken gizlice çıkın. Polisi arayın ihbar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…