- 19 Eylül 2025
- 35
- 29
- 3
- 37
10 yaşında çocuk dolabilir haklısın. ama büyüyünce anlayacaklar neden gittiğini. belli yaşa gelene kadar sana da düşman olabilirler. zor bir aile zor bir süreç.Iste bnm korkum o..evet bi sure cocuklarimi goremicem..ama korkum cocuklarimi bana karsi doldurmalarim.iste anneniz birakti sizi..biz.naptik ona demeleri
Gecmiyor zaten..artik dayancak gucum.kalmadiKadesi kullan. Hemen bas polisler gelsin durumu izah et. Kadın sığınma evine git. Üç tane çocukta varmış yazık yani. Demedi kolay tabi bize ama tek kurtulunuz boşanmak. Böyle yobaz biriyle ömür geçmez.
PolisIste bunun icin ilk hangi adimi atmaliyim..onu bilmiyorum..avukat mi...polis mi
Ailenizle ciddi şekilde konuşun. Hayati tehlikem var beni tehdit ediyor ben boşanmak istiyorum diyin. Yardımcı olmazlarsa eğitim durumunuz nedir bilmiyorum ama işe girip çalışın çekişmeli boşanırsınız yüksek ihtimalle.Gecmiyor zaten..artik dayancak gucum.kalmadi
Arada açtığınız konuyu dönüp okuyun orada ne yazıyor hergun 300 400 lirayı onlardan saklı alıyorum cebime gerisinide okuyun unutmayın yaniEvet calisiyorum..aile dukkani..ben calisiyorum..parayi alan onlar..sadece musteriden odemeyi alip..ellerine veriyorum
Sanki o şehrin fabrikatörü .Küçük dükkanda gelin çalıştırıp parasını yiyen uyuz tembel insanlar bunlar.Tanısa tanısa kaç polis jandarma tanıyacak? Ara avukatını polis le gelsin kapına, kades yükle diyoruz hep bir bahane.Çocukları kim bilir neyi bahane edip zorla yaptı???Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde mi herkesi taniyolar ? Kim bu nerenin lideri ? Alt tarafi farkli elemana para vermemek icin karisini calistiracak kadar ucuz insanlar ne abarttiniz. Gidin darp raporu alin kadese basin ihbar edin , ne bu sekilde ezdiriyosunuz kendinizi. Beyninize oyle bi yerleştirmişsiniz ki her seyi olmaz diye atin adimi kacin kurtarin kendinizi .
Böyle birine, üstelik de tedavi görerek çocuk vermek neyin kafası bilmiyorum. KADES uygulamasına bastığında polise jandarmaya sözü geçmez kimsenin, zaten dayak yiyorsun, en kötü bir kere de KADES' e bastım diye yersin ne olacak. Pes!!!!!Esimin cocugu olmuyodu..tup bebekle ucuzlerim oldu..smdi 10 yasindalar..kadese basvuramam..cunku tanidiklari cok..polise de jandarmayada sozleri geciyo..anca yedigim dayakla kalirim
Ben 33 yasinda 15 senedir evli bir bayanim..tedavi gorerek tup bebekle olan 3 cocugum var..esimin kalabalik ailesiyle birlikte yasiyorum..her gun calismak zorunda oldugum bir isim var..is derken..esimin isi..ben calisiyorum..hic para vermezler..sigorta yapmazlar..ben biraz fazla satip her gun cebime ucyuz..dortyuz lira para alirim onlardan sakli..bu birikimlerimle su anda kendimi bir hayat kurabilirim..ben zaten burda calisiyorum..baska yerde de calisip hayatima devam edebilirim..esim cok anlayissiz biri..soyle ki..ayni evde bile kalmiyoruz..ne kocalikdan haberi var..ne babalikdan..ben kendine bunlari soyleyince de dayak yiyorum..annemle babamla konusmama izin vermiyor..gorusturmuyor onlarlar..bi bayan avukat buldum kendime..dava acalim kurtul bunlardan diyor..daha oncede basima geldi..ayrilmak istedim..cocuklarini vermem..bosayamazsin beni..sana kotu seyler yaparim diye tehdit etti..dun aksam da yoruldum artik calismak istemiyorum deyince yine dovdu beni..darp raporu almaya gidemem..burdan cikmama izin vermez..okula dahi yollamaz cocuklarimin yanina..surekli calismak ona ve ailesine para kazanmak zorundayim..hayatimi burda cocuklarim icin evli kalarak mi..yoksa gidip bosanip..kendi hayatima..cocuklarimin gelecegine duzen kurmak icin mi devam etmeliyim..nolur bana bir fikir verin..gunlerim gecelerim zehir oldu yillardir..
KADES' e basmaya korkuyor, onlardan gizli para çalmaya, dava açmaya korkmuyor, olaya bak.Ben dava acsam..evden cikmadan avukatla..olur mu
Ya tatlım 300 400 lira cebime indiriyorum istersem bir hayat kurabilirim yazmış anladinmi yani ? Birde bir üyeye parayı onların eline veriyorum yazmış sence anladinmi ?Sanki o şehrin fabrikatörü .Küçük dükkanda gelin çalıştırıp parasını yiyen uyuz tembel insanlar bunlar.Tanısa tanısa kaç polis jandarma tanıyacak? Ara avukatını polis le gelsin kapına, kades yükle diyoruz hep bir bahane.Çocukları kim bilir neyi bahane edip zorla yaptı???
O aldigim para bnm fazla satarak kazandigim paraYa tatlım 300 400 lira cebime indiriyorum istersem bir hayat kurabilirim yazmış anladinmi yani ? Birde bir üyeye parayı onların eline veriyorum yazmış sence anladinmi ?
İyide istersem hayat kurarım yazmışsınız üyeye niye ben gizli para biriktirdim yazmayip tüm parayı ellerine sayıyorum dediniz ki ?O aldigim para bnm fazla satarak kazandigim para
Ayni burda calistigim gbi calisarak hayat kurarimİyide istersem hayat kurarım yazmışsınız üyeye niye ben gizli para biriktirdim yazmayip tüm parayı ellerine sayıyorum dediniz ki ?
Yani böyle tir tir korktuğu yerde güzel indire gandi yapabiliyor.Yani isteseydi "biriktirdiği "paralarla başka yerde hayatını kurardı ,buraya gelip ağlamak yerine.İki gündür fake konulardan gerim gerim gerildim Kim bizimle eğlenmek için böyle konular açıyorsa yazdıkları aynen başlarına gelsin amin.....Ya tatlım 300 400 lira cebime indiriyorum istersem bir hayat kurabilirim yazmış anladinmi yani ? Birde bir üyeye parayı onların eline veriyorum yazmış sence anladinmi ?
En azindan baska yerde calistigimda bi maasim.olur..sigortam olurAyni burda calistigim gbi calisarak hayat kurarim
Evden cikmadan nasil vekalet vermeyi dusunuyorsunuz?Ben dava acsam evden cikmadan avukatla..olur mu
Iste bilmiyorum..ondan soruyorum zatenEvden cikmadan nasil vekalet vermeyi dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?