Ne olur yardim edin..kimseye derdimi anlatamiyorum..boguluyorum sanki..

Iste bnm korkum o..evet bi sure cocuklarimi goremicem..ama korkum cocuklarimi bana karsi doldurmalarim.iste anneniz birakti sizi..biz.naptik ona demeleri
10 yaşında çocuk dolabilir haklısın. ama büyüyünce anlayacaklar neden gittiğini. belli yaşa gelene kadar sana da düşman olabilirler. zor bir aile zor bir süreç.

Kadesi kullan. Hemen bas polisler gelsin durumu izah et. Kadın sığınma evine git. Üç tane çocukta varmış yazık yani. Demedi kolay tabi bize ama tek kurtulunuz boşanmak. Böyle yobaz biriyle ömür geçmez.
Gecmiyor zaten..artik dayancak gucum.kalmadi

Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde mi herkesi taniyolar ? Kim bu nerenin lideri ? Alt tarafi farkli elemana para vermemek icin karisini calistiracak kadar ucuz insanlar ne abarttiniz. Gidin darp raporu alin kadese basin ihbar edin , ne bu sekilde ezdiriyosunuz kendinizi. Beyninize oyle bi yerleştirmişsiniz ki her seyi olmaz diye atin adimi kacin kurtarin kendinizi .

Sanki o şehrin fabrikatörü .Küçük dükkanda gelin çalıştırıp parasını yiyen uyuz tembel insanlar bunlar.Tanısa tanısa kaç polis jandarma tanıyacak? Ara avukatını polis le gelsin kapına, kades yükle diyoruz hep bir bahane.Çocukları kim bilir neyi bahane edip zorla yaptı???

Esimin cocugu olmuyodu..tup bebekle ucuzlerim oldu..smdi 10 yasindalar..kadese basvuramam..cunku tanidiklari cok..polise de jandarmayada sozleri geciyo..anca yedigim dayakla kalirim
Böyle birine, üstelik de tedavi görerek çocuk vermek neyin kafası bilmiyorum. KADES uygulamasına bastığında polise jandarmaya sözü geçmez kimsenin, zaten dayak yiyorsun, en kötü bir kere de KADES' e bastım diye yersin ne olacak. Pes!!!!!

Ya tatlım 300 400 lira cebime indiriyorum istersem bir hayat kurabilirim yazmış anladinmi yani ? Birde bir üyeye parayı onların eline veriyorum yazmış sence anladinmi ?

Ya tatlım 300 400 lira cebime indiriyorum istersem bir hayat kurabilirim yazmış anladinmi yani ? Birde bir üyeye parayı onların eline veriyorum yazmış sence anladinmi ?
O aldigim para bnm fazla satarak kazandigim para

Yani böyle tir tir korktuğu yerde güzel indire gandi yapabiliyor.Yani isteseydi "biriktirdiği "paralarla başka yerde hayatını kurardı ,buraya gelip ağlamak yerine.İki gündür fake konulardan gerim gerim gerildim Kim bizimle eğlenmek için böyle konular açıyorsa yazdıkları aynen başlarına gelsin amin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…