O zaman sen polis çağırYollamaz ki bi yere..surekli burdayim
Hiç mi hastaneye bakkala çakkala çıkmıyorsun bacım çoçukların okula gidiyorum diyerek çık işteYollamaz ki bi yere..surekli burdayim
Her şeye bir bahanesi var arkadaşın. Gökten zembille mucize inmesini bekliyor sanırımEvet biz yazıyoruz kades darp raporu polis savcı hiçbiri olmuyor deniliyor zaten .Avukat bulan aslında polise de gidebilir neyse geçmiş olsun iyi forumlar dilerim
O goturup getiriyo cocuklari okula..gercekten bi yere yollamiyo beniHiç mi hastaneye bakkala çakkala çıkmıyorsun bacım çoçukların okula gidiyorum diyerek çık işte
E çalışıyorum dediniz yaO goturup getiriyo cocuklari okula..gercekten bi yere yollamiyo beni
Nasıl bi adammış bu yaaa Allah AllahO goturup getiriyo cocuklari okula..gercekten bi yere yollamiyo beni
Kusura kalmayın acayip şüpheci olduğum bir dönemde rastladım açtınız konuyu birazdan üyeler gelir size daha doğru yol gosterirler herşeyi yazarlar sizde onlara niye olmayacağını yazarsınızBen dava acsam evden cikmadan avukatla..olur mu
Evet calisiyorum..aile dukkani..ben calisiyorum..parayi alan onlar..sadece musteriden odemeyi alip..ellerine veriyorumE çalışıyorum dediniz ya
Yok ya birisi dalga geçiyor polise jandarmaya kim ne yapabilir Allah aşkınaKusura kalmayın acayip şüpheci olduğum bir dönemde rastladım açtınız konuyu birazdan üyeler gelir size daha doğru yol gosterirler herşeyi yazarlar sizde onlara niye olmayacağını yazarsınız
Mağaradan çıkmış herif. Yorumda bir arkadaşın yazdığı gibi Kades uygulamasını indirin ve yardım isteyin adresinize polis gelir.O goturup getiriyo cocuklari okula..gercekten bi yere yollamiyo beni
çocuklar 10 yaşında diyorsun. vermem diyerek seni korkutup elinde tutmaya çalışıyor. sen gitsen bakamayacak bi süre sonra gönderecek yine sana. bence asıl sorun bu aileden kurtulabilecek misin. belli ki tüm aile üstüne gelecek başına bşy gelsin istemem. anlaşmalı boşanmaz çekişmeli boşanma süreci çok uzun bu aile seni baya yorar. iftira bile atarlar .Ben 33 yasinda 15 senedir evli bir bayanim..tedavi gorerek tup bebekle olan 3 cocugum var..esimin kalabalik ailesiyle birlikte yasiyorum..her gun calismak zorunda oldugum bir isim var..is derken..esimin isi..ben calisiyorum..hic para vermezler..sigorta yapmazlar..ben biraz fazla satip her gun cebime ucyuz..dortyuz lira para alirim onlardan sakli..bu birikimlerimle su anda kendimi bir hayat kurabilirim..ben zaten burda calisiyorum..baska yerde de calisip hayatima devam edebilirim..esim cok anlayissiz biri..soyle ki..ayni evde bile kalmiyoruz..ne kocalikdan haberi var..ne babalikdan..ben kendine bunlari soyleyince de dayak yiyorum..annemle babamla konusmama izin vermiyor..gorusturmuyor onlarlar..bi bayan avukat buldum kendime..dava acalim kurtul bunlardan diyor..daha oncede basima geldi..ayrilmak istedim..cocuklarini vermem..bosayamazsin beni..sana kotu seyler yaparim diye tehdit etti..dun aksam da yoruldum artik calismak istemiyorum deyince yine dovdu beni..darp raporu almaya gidemem..burdan cikmama izin vermez..okula dahi yollamaz cocuklarimin yanina..surekli calismak ona ve ailesine para kazanmak zorundayim..hayatimi burda cocuklarim icin evli kalarak mi..yoksa gidip bosanip..kendi hayatima..cocuklarimin gelecegine duzen kurmak icin mi devam etmeliyim..nolur bana bir fikir verin..gunlerim gecelerim zehir oldu yillardir..
Iste bnm korkum o..evet bi sure cocuklarimi goremicem..ama korkum cocuklarimi bana karsi doldurmalarim.iste anneniz birakti sizi..biz.naptik ona demeleriçocuklar 10 yaşında diyorsun. vermem diyerek seni korkutup elinde tutmaya çalışıyor. sen gitsen bakamayacak bi süre sonra gönderecek yine sana. bence asıl sorun bu aileden kurtulabilecek misin. belli ki tüm aile üstüne gelecek başına bşy gelsin istemem. anlaşmalı boşanmaz çekişmeli boşanma süreci çok uzun bu aile seni baya yorar. iftira bile atarlar .
Nasıl böyle bunca zaman yaşayabildiniz dayandınız nasıl bir mücadele içine girdiniz böyle bir insana çocuk neden yaptınız derhal o evden kurtulun kaçın gerekirse kenarda paranız da varsa düşünmeyinCikabilsem burdan gidicem de..kesinlikle yollamaz..oyle baskici bir es ki anlatamam
Belkide..o kdr cok sey yasadim.ki bu evde..ben cok korkuyorumYok ya birisi dalga geçiyor polise jandarmaya kim ne yapabilir Allah aşkına
Iste bunun icin ilk hangi adimi atmaliyim..onu bilmiyorum..avukat mi...polis miNasıl böyle bunca zaman yaşayabildiniz dayandınız nasıl bir mücadele içine girdiniz böyle bir insana çocuk neden yaptınız derhal o evden kurtulun kaçın gerekirse kenarda paranız da varsa düşünmeyin
Yapicam..kesin kararliyim..bu hayat boyle devam etmiyoKadese basinca polisler gelip işlem yapmak zorunda. 5 dakikada geliyorlar. Siz yapmak istiyor musunuz istemiyor musunuz buna karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?