Ne olur yardim edin..kimseye derdimi anlatamiyorum..boguluyorum sanki..

Hiç mi hastaneye bakkala çakkala çıkmıyorsun bacım çoçukların okula gidiyorum diyerek çık işte
O goturup getiriyo cocuklari okula..gercekten bi yere yollamiyo beni

Kusura kalmayın acayip şüpheci olduğum bir dönemde rastladım açtınız konuyu birazdan üyeler gelir size daha doğru yol gosterirler herşeyi yazarlar sizde onlara niye olmayacağını yazarsınız
Yok ya birisi dalga geçiyor polise jandarmaya kim ne yapabilir Allah aşkına

çocuklar 10 yaşında diyorsun. vermem diyerek seni korkutup elinde tutmaya çalışıyor. sen gitsen bakamayacak bi süre sonra gönderecek yine sana. bence asıl sorun bu aileden kurtulabilecek misin. belli ki tüm aile üstüne gelecek başına bşy gelsin istemem. anlaşmalı boşanmaz çekişmeli boşanma süreci çok uzun bu aile seni baya yorar. iftira bile atarlar .

Dua edelim diye mi açtınız bu konuyu, başka hiçbir çözüm önerisini kabul etmemişsiniz. Arayın ailenizi, ne demek görüştürmüyorlar. Eve polis çağırın gelsinler, ne demek tanıdıkları var? Kim ki bu adamlar. Siz bu mağara adamlarını fazla büyütmüşsünüz kafanızda

Iste bnm korkum o..evet bi sure cocuklarimi goremicem..ama korkum cocuklarimi bana karsi doldurmalarim.iste anneniz birakti sizi..biz.naptik ona demeleri

Cikabilsem burdan gidicem de..kesinlikle yollamaz..oyle baskici bir es ki anlatamam
Nasıl böyle bunca zaman yaşayabildiniz dayandınız nasıl bir mücadele içine girdiniz böyle bir insana çocuk neden yaptınız derhal o evden kurtulun kaçın gerekirse kenarda paranız da varsa düşünmeyin

Iste bunun icin ilk hangi adimi atmaliyim..onu bilmiyorum..avukat mi...polis mi

Kadese basinca polisler gelip işlem yapmak zorunda. 5 dakikada geliyorlar. Siz yapmak istiyor musunuz istemiyor musunuz buna karar verin.
Yapicam..kesin kararliyim..bu hayat boyle devam etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…