- 11 Eylül 2023
- 1.075
- 147
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Hangi doktor size ilaç kullanma dedi? Panik atak hastalarına hamileyken bile her ilacı olmasa da ilaç kullandırıyorlar bırakın emzirmeyi. Hatta burda bir topik var panik atak hastası hamileler diye. Hem tedavilerini olup hem hamileliklerini yaşayan bir sürü kadın tecrübelerini yazmış oraya. Başka doktora gidinArkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyorpsikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun
Bebeğiniz kac aylık.Kağıt imzalatiyor eğer emzirirsem ve çocuğum da bı sıkıntı olursa diyebebeğim emmeyi birakmiyor
Ne zaman başladın psikologa
Ben sana çok üzülüyorum,feryat ediyorsun, Allah yardımcın olsun. Senin yanına gelebilecek biri yok mu? Ya da sen ailenin yanına gitsen bir süre. Belki iyi gelir.
Görmüyor mu bu halini,ailen gelsin yanınaKuzum eşim göndermiyorkeşke gönderse psikologa da götürmüyo
Bana diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun diyor ben atak yasarken oflayip pufluyorGörmüyor mu bu halini,ailen gelsin yanına
geçmiş olsunBana diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun diyor ben atak yasarken oflayip pufluyorailem köyde yaşıyor hayvanlarımız var dogumumda bile gelmediler ilk torun olmasına rağmen
Allah yardımcın olsun. Sen psikologa devam et. Kendini sakın tutmaya çalış.Bana diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun diyor ben atak yasarken oflayip pufluyorailem köyde yaşıyor hayvanlarımız var dogumumda bile gelmediler ilk torun olmasına rağmen
Allah onu bildiği gibi yapsın. Vicdansız herifBana diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun diyor ben atak yasarken oflayip pufluyorailem köyde yaşıyor hayvanlarımız var dogumumda bile gelmediler ilk torun olmasına rağmen
geçmiş olsun
siz gidemez misiniz bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?