Ne Olur Yardim Edin..😭😭😭

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.075
147
43
Arkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyor psikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun

Hangi doktor size ilaç kullanma dedi? Panik atak hastalarına hamileyken bile her ilacı olmasa da ilaç kullandırıyorlar bırakın emzirmeyi. Hatta burda bir topik var panik atak hastası hamileler diye. Hem tedavilerini olup hem hamileliklerini yaşayan bir sürü kadın tecrübelerini yazmış oraya. Başka doktora gidin

Kağıt imzalatiyor eğer emzirirsem ve çocuğum da bı sıkıntı olursa diye bebeğim emmeyi birakmiyor

size burda kim nasıl bir çare olabilir? doktora gitmelisiniz

Ben bebegim 3 aylıkken kullanmıştım. Benim sağlıgım daha önemliydi bebeğim için. Egerki doktor emzir birşey olmaz demeseydi emzirmeyi bıraktırıp hemen başlardım. Çünkü bebeğimi bile gözüm görmez hale gelmiştim. Lütfen ihmal etme sen önemlisin şuan o bebegin sağlıklı bir anneye ihticayı var herşeyden önce.

İyi hissetmiyorsunuz tedaviye olumlu yanıt vermiyorsanız.Başka bir doktora gidin, değerlerinize baktırın bazen vücuttaki mineral eksikleride bu tür durumları tetikler.Eve kapanmayın ,havalar güzel gidiyorken dışarı çıkın ,eve farklı kokular alın,güzel bir koku insanı mutlu eder........

Bebeğin memeyi bırakması için emzirme danışmanlığı alabilirsin. Sende rahat rahat kullanırsın ilaçlarını. Alllah şifa versin. Önce sen iyi olacaksın sonra bebeğin

Ben sana çok üzülüyorum,feryat ediyorsun, Allah yardımcın olsun. Senin yanına gelebilecek biri yok mu? Ya da sen ailenin yanına gitsen bir süre. Belki iyi gelir.

Bana diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun diyor ben atak yasarken oflayip pufluyor ailem köyde yaşıyor hayvanlarımız var dogumumda bile gelmediler ilk torun olmasına rağmen
Allah yardımcın olsun. Sen psikologa devam et. Kendini sakın tutmaya çalış.

Bana diyorki dikkat çekmek için yapıyorsun diyor ben atak yasarken oflayip pufluyor ailem köyde yaşıyor hayvanlarımız var dogumumda bile gelmediler ilk torun olmasına rağmen
Allah onu bildiği gibi yapsın. Vicdansız herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…