Ne Olur Yardim Edin..😭😭😭

benzer durumda birisi olarak size tavsiyem iyi bir kardiyoloji doktorundan randevu alın, sizden eko ister. gerek görürse holter takar.
onun test sonucunda cıkan olumlu seyler sizi daha ck motive edebilir.
acilde cekilen ekg ve kan bu durumlarda yeterli değil.
içiniz rahatlasın diye diyorum.
namazlarınıza devam edin. ama sürekli kuran yada dini seyler sizi daha cok dibe cekebilir.
atak geldiği anda televizyonda guldugunuz bir program acın, yuksek seslı muzık. temizlik yapmaya baslayın gibi.
bir dost edinin, hacamat yaptırın ( bunu bnde bugun deneyeceğim insallah )
ve online terapi alabilirsiniz evden ckmanız gerekmez, görüntülü olur.

Nasıl geçiyor mesela? Anlatirmisiniz ne kadar sürede
Ben sizin durumunuzu Gülseren budayicıoglunun en son kitabında okudum. İlaç almasa sizin gibi oluyordu ve hasta yukarılarda bir Hanımefendinin dediği gibi kendini sakinlestirerek iyilesiyordu.bilmiyorum nasıl birşey ama oldürmuyor süründürüyor galiba bu illet. Dediği gibi kendinize bunun geçeceğine dair telkinlerde bulunun. Rahatlamaya,derin derin nefesler almaya çalışın...Allah yardimciniz olsun.bir de esinizden ayrilsaniz aileniz sahip çıkmaz mı. Verdiği akılları kendi yapsa keşke

Esim göndermiyor gidemezsin diyor hatta evde kal kafayı ye umrumds değil sık kafana kurtul dedi bana
Bu adam sizin iyiliğinizi istemiyor ki. Kardeşim gelebilir demiştiniz en son. Durum bu kadar ciddiyken hala neyi bekliyosunuz ki? Ya siz gidin bi süre kalın ya da biri gelsin.

Canım kardiyolojiye gittim zaten kalbimi inceledi ultrason ile birşey yok dedi troidlerime baktı EKG çekti holter takılacak Aralık'ta

Hastalığınız hakkında çok bilgim yok çevrende de görmedim o konu da birşey diyemiyorum. Beni endişelendiren atak geldiğin de bebeğinize zarar verme ihtimaliniz var mı? Eşiniz bunu nasıl göz ardı edebiliyor?
Ölüm korkusu yaşıyorken Kur'an okumayın, maneviyata yöneldikçe daha çok ölüm korkusu yaşarsınız. Bir süre kafanızı dağıtacak eğlendirecek meşgale bulun kendinize.
Sizi bu kadar kötü yapan eşinizin ilgisizliği ve sevgisizligi ben öyle hissettim.

Sizin eşinizle ilgili problemleriniz var .Bunları da anlattinizmi doktora.Altinda yatan sebepleri söylediniz mi.Durduk yere olmamış bu.Benim geçmiş travmaları min yan etkisi olarak çıktı mesela anksiyete panik atak Her insan sadece ilac yetmiyor.Yani herkesin nöbet süresi tetikleyici faktörleri farklı .Kişiye özel bir tedavi uygulanmasi gerekir.Bana bu şekilde söylendi .Ayrıca 7 ayda gecmeyebilir ne kadar sık tekrarladigina uzunluk süresine göre değişir Doktora gidin tekrar Allah şifa versin

Özür dilerim hatalı yazdım yani doğrusu eşinizle problemleriniz nedeniyle olmuş hissi aldım yazdıklarınızdan yanılıyor olabilirim

Acaba doğum sonrası depresyon olabilir mi paniğe mi dönüştü bende bir süre böyle oldum daha önce bôyle şeyler oluyor muydu doğum sonrası mi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…