- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.471
- 358
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
"Ayrışma" deniyor buna bildiğim kadarıyla (disassociation) ve ciddi bir durum. Yerinizde olsam bebeğimi formül mamaya geçirip tedavime başlardım, sonra da bir an önce bir işe girip "sık kafana umrumda değil" diyen o o.ç'yi boşardım.Evet o ortama ait değilmişim gibi hissediyorum
Merhaba, eğer teşhisiniz panik ataksa bunun genelde ilacı olmuyo, sürekli terapiyle süreci ilerletmeniz gerek. Fakat ben başka psikologlarla görüşmenizi tavsiye ederim. Her zaman ilk seferde bizi anladığını hissettiğimiz psikoloğu bulamayabiliyoruz. Gün içinde de bebeğinizle dışarı çıkın, kısa yürüyüşler yapın tavsiye ederim. İnşallah kısa zamanda çözülür sorununuzArkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyorpsikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun
Esim göndermiyor gidemezsin diyorhatta evde kal kafayı ye umrumds değil sık kafana kurtul dedi bana
Esim göndermiyor gidemezsin diyorhatta evde kal kafayı ye umrumds değil sık kafana kurtul dedi bana
"Panik atakta" kitabın adı bukitabin adi ne acaba
Tamam merak ettim bakicam cok saolDavid burns- panik atakta
Bende bu tarz bişey yasadim doktor panik atak dedi ama ben emin olamadım ilk oldugunda tansiyonum düşüktü, sonra kalbim hızlı atmaya başlıyor basım dönüyor gibi oluyor uzanıyorum hemen tansiyonuma bakıldığında bu sefer yüksek çıkıyorEvet ölctüler pandemenin ilk zamanlarinda oldu pandemiden öncede oluyordu ara ara pandemi zamaninda hastaneye gidilmiyordu pek korkudan saglik ocagina gitmiştim birgün
Panik atak tansiyon düşüklügü ve kalp rihtiminide bozuyir benim bozmuştu 2 sene sonra kalp rihtimi bozdu kalp ilaci kullandim
Sonra hastaneye gittim bütün herseyime bakildi hic birsey cikmadi
Panik atak dediler psikatriye gönderdiler
Hayır ya olur mu öyle şey. Asıl gıtmezde kendinizi kaybederseniz alırlar. Bende hamileyim ve terapi görüyorum bunda hiçbi sakınca yok kendinizi kurtarıb o adamdan.Gerçekten haklisiniz psikiyatriye gittim diye çocuğumu benden alır mj
Panik atakta zaten önce kalbin hizli atmaya başlar sonra soguk terleme korku endişe bayilcak miş gibi oluyorsun o an kendini nere atsam da durur diyorsun nefes de alamiyor gibi oluyorsun nefes darligi bunlar varsa eger bana göre panik atak ama en iyisini doktor bilirBende bu tarz bişey yasadim doktor panik atak dedi ama ben emin olamadım ilk oldugunda tansiyonum düşüktü, sonra kalbim hızlı atmaya başlıyor basım dönüyor gibi oluyor uzanıyorum hemen tansiyonuma bakıldığında bu sefer yüksek çıkıyor
sen akıl ver de iyileşsin. bu tip durumlarda hangi yöntem yardımcı olabilir? farklı bir ilaç verebilir başka bir doktora gidecek sayın az bilmişDoktora gittim diyor zaten kadın iyi oku aynı durumu yaşayanlar varmi diye soruyor sayın çok bilmiş
Yeni hastaneden geldim, akciğer filmi, kan, ekg, eko hepside çekildi bugün. Tertemiz.. duş aldim, bisiler yedim, sıcak su yaptım oturdum sürekli içimde acaba hatamı oldu doktor yanlismi baktı dusncesi var. Ama yok hatta doktor ekomun çıktısını verdi. Çarpıntı agri olunca aç bak dedi. Geçen ay çok ağır bı grip oldum ilaç alamadım. Ondan dolayı kaslar zorlanmış ağrı yapar kalbin iyi dedi. Ama benim kafamdan ölüm korkusu geçmiyor. Online terapi alabilirsin bütçen müsait ise. Dusunurmusun?
Anksiyete Panik Bozukluk yaşıyorumMerhaba, panik atak mi yaşıyor musunuz? Tam olarak ne hissediyorsunuz. Psikiyatrist ne dedi
Anksiyete Panik Bozukluk yaşıyorumMerhaba, panik atak mi yaşıyor musunuz? Tam olarak ne hissediyorsunuz. Psikiyatrist ne dedi
Kendimi iyilestiricem elimden geleni yapacağımHayır ya olur mu öyle şey. Asıl gıtmezde kendinizi kaybederseniz alırlar. Bende hamileyim ve terapi görüyorum bunda hiçbi sakınca yok kendinizi kurtarıb o adamdan.
başlarım göndermemesine onun!Kuzum eşim göndermiyorkeşke gönderse psikologa da götürmüyo
psikoloğa gitmeye devam canımArkadaşlar Çok kötüyüm sürekli atak yaşıyorm sürekli bedenimde birşeyler oluyorpsikolog çare etmedi 7. Seansa gittim gene birşey fayda etmiyor psikiyatriye gittim ilaç yazdı kullanamıyorum bebeğim emmeyi birakmiyor doktorda bunu kullanamazsin diyor bebeğim emerken namazlarımı kilarken bile atak yaşıyorum kuran okurken de ortamda yabancılaşma yaşıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum her an öleceğim korkusu ile yaşıyorm başka çözümü yokmu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?