Ne Olur Yardim Edin..😭😭😭

Merhaba, eğer teşhisiniz panik ataksa bunun genelde ilacı olmuyo, sürekli terapiyle süreci ilerletmeniz gerek. Fakat ben başka psikologlarla görüşmenizi tavsiye ederim. Her zaman ilk seferde bizi anladığını hissettiğimiz psikoloğu bulamayabiliyoruz. Gün içinde de bebeğinizle dışarı çıkın, kısa yürüyüşler yapın tavsiye ederim. İnşallah kısa zamanda çözülür sorununuz

Yeni hastaneden geldim, akciğer filmi, kan, ekg, eko hepside çekildi bugün. Tertemiz.. duş aldim, bisiler yedim, sıcak su yaptım oturdum sürekli içimde acaba hatamı oldu doktor yanlismi baktı dusncesi var. Ama yok hatta doktor ekomun çıktısını verdi. Çarpıntı agri olunca aç bak dedi. Geçen ay çok ağır bı grip oldum ilaç alamadım. Ondan dolayı kaslar zorlanmış ağrı yapar kalbin iyi dedi. Ama benim kafamdan ölüm korkusu geçmiyor. Online terapi alabilirsin bütçen müsait ise. Dusunurmusun?

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bebeğin kaç aylık?

Belli ki gittiğin uzman senin için iyi gelmiyor.

Sana iyi gelen birisini bulman lazım. Gerekirse online destek al. Bir başka önerim de güvendiğin psikologların videoları olabilir, yeni bir bakış açısı uyandırabilirler senden.

Esim göndermiyor gidemezsin diyor hatta evde kal kafayı ye umrumds değil sık kafana kurtul dedi bana

Bu nasıl bir adamış böyle. Bencil ya! çok istiyorsa kendisi sıksın kafasına.
Konu sahibi gördüğünüz gibi kimse sizi düşünmüyor ve ruh sağlığınız da iyi değil bu yüzden ilaç tedavisi gerekiyor. Tedavi için bebeğinizi emzirmeyi bırakmanız lazım.

Bende bu tarz bişey yasadim doktor panik atak dedi ama ben emin olamadım ilk oldugunda tansiyonum düşüktü, sonra kalbim hızlı atmaya başlıyor basım dönüyor gibi oluyor uzanıyorum hemen tansiyonuma bakıldığında bu sefer yüksek çıkıyor

Gerçekten haklisiniz psikiyatriye gittim diye çocuğumu benden alır mj
Hayır ya olur mu öyle şey. Asıl gıtmezde kendinizi kaybederseniz alırlar. Bende hamileyim ve terapi görüyorum bunda hiçbi sakınca yok kendinizi kurtarıb o adamdan.

Panik atakta zaten önce kalbin hizli atmaya başlar sonra soguk terleme korku endişe bayilcak miş gibi oluyorsun o an kendini nere atsam da durur diyorsun nefes de alamiyor gibi oluyorsun nefes darligi bunlar varsa eger bana göre panik atak ama en iyisini doktor bilir

Doktora gittim diyor zaten kadın iyi oku aynı durumu yaşayanlar varmi diye soruyor sayın çok bilmiş
sen akıl ver de iyileşsin. bu tip durumlarda hangi yöntem yardımcı olabilir? farklı bir ilaç verebilir başka bir doktora gidecek sayın az bilmiş

Düşünürüm tabiki iyi geldikten sonra

Kuzum eşim göndermiyor keşke gönderse psikologa da götürmüyo
başlarım göndermemesine onun!

doktora gittin ilaç tedavisine başladın sanırım Allah ım acil şifalar versin inşallah

düzenli al ilaçlarını biran önce toparlanmaya bak sonra ne gerekirse yaparsın

psikoloğa gitmeye devam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…