Ne olur yardim edin :( sevdigim adam ve tehditleri..

cansin90

gülümse inadina =)
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
747
123
123
merhaba kizlarrrr,

cok acillll yardiminiza ihtiyacim var. cok kötüyümmm elim ayagim titriyor kalbim sizliyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Bana yardim edin ne olur !!!

COk kisa anlatmaya calisacagim. Olaylar cok karisik.
Sevdigim adam ( eski sevgilim ) bana bir cok kez gel bana kac vs. gibi seyler söyledi. Ailem vermedi..bende kacamam kacmam dedim.
Geciyorum oralari.
Su siralar yazisiyorduk sadece, ve ona cok aci yasatmisim... ( bir kac olay oldu, yanlis anlasilmalarda var)

Veee bugün beni tehdit etti hemde ne tehdit. Hala atlatamadim o soku... Artik sira ondaymis. Ondan bana artik sadece kötülük gelirmis. Aci cektigim zaman onu aramayacakmisim sadece izleyecekmisim...Simdi basliyormus. Hayatta olmaktan yasamaktan nefret edecekmisim. Cok büyük acilar yasatacakmis.

Onu taniyorum, icindeki öfke cok cok cokkkk büyük. Korkuyorum cok..Öyle bi konustuki agladim. Aglamayacakmisim üzülmeyecekmisim bu söyledikleri daha neymiski, asil yasayinca görecekmisim.

Arkadaslar Aileme sevdiklerime bi sekilde zarar vermesinden cok korkuyorum. Hadi bana neyse inanin tüm acilari bana yasatsin yeterki Aileme sevdiklerime dokunmasin. Onlarin haberi olmasin. Ölürüm ben bir kere daha katlanamam benim yüzümden ailemin üzülmesine.

Cok caresiz hissediyorum kendimi...elimden hicbirsey gelmiyor.....:((((((

savcılığa ver gitsin nette falan kayıtlıdır konuşmalarınız bu tehtidlerde ne böyle dağdamı yaşıyoruz..

havlayan köpek ısırmaz.sakın korktuğunu belli etme.savcılığa suç duyurunda bulundum benim veya ailemden birnin başına bişey gelirse senden bilecekler de.benim de başıma geldi.yok babamın ayağına sıktıracakmışta adam hazırmışta vs.ama ben gerçekten savcılığa verdim babam verdi daha doğrusu hakim bı kızın burnı kanasa senden bilirim dedi beni gördümü yolunu değiştiryordu.korkma arkadaşım gerekirse ailene anlat,yardım iste ama seni üzmesine asla izin verme...

Havlayan köpek ısırmaz mış . sende yani adamı gram tanımadın mı ? ben olsam görüşmem hiç bir şekilde telefon mesaj vs ...
uzak dur canını sıkar sadece başka bir şey yapamaz ...

al işte bir tane daha. asıcaksın böyle herifleri. ne korkular yaşatıyorlar bize. lanet olsun ya. canım hiç korkma ver savcılığa.

havlayan köpek ısırmaz.sakın korktuğunu belli etme.savcılığa suç duyurunda bulundum benim veya ailemden birnin başına bişey gelirse senden bilecekler de.benim de başıma geldi.yok babamın ayağına sıktıracakmışta adam hazırmışta vs.ama ben gerçekten savcılığa verdim babam verdi daha doğrusu hakim bı kızın burnı kanasa senden bilirim dedi beni gördümü yolunu değiştiryordu.korkma arkadaşım gerekirse ailene anlat,yardım iste ama seni üzmesine asla izin verme...

en güzeli. karşılarında ağlayıp korkunca iyice gaza geliyolar kendilerini alçak dağların yaratıcısı sanıyolar. ama azıcık diş gösterince kuyruklarını toplayıp kaçıyolar. savcıya vermek en mantıklısı böyle tehdit durumlarında. korktukça üstüne geliyolar çünkü.

Böyle kaba dayı tiplemelerine anca Kadir İnanır :ssz:

Amacı seni korkutmak.E görülen o ki bunda başarılı da olmuş .:19:

Ağlaman onun amacına ulaştığını gösterir.:20:

Aradığı zaman neden açıyorsun telefonlarını..?

Hadi düştün bir gaflete açtın neden tehditlerini dinliyorsun ?:19:

Kapa gitsin yüzüne telefonu.:41:

Birdaha seni rahatsız etmesi durumunda sen de onu tehdit et .Savcılığa vericem telefon kayıtlarımla de.

Neden bu kadar korkuyorsunuz şöyle ufak maçolardan ya ...:19:

Bence bu konuda ailenizi bilgilendirin.
Sizi korkutmaya çalışmış orası çok belli,insan acı çekerken hep karşısındakine de acı çektireceğini düşünür ve karşısındakine söyler,kendini güçlü hisseder.Hani denir ya sen benim sinirli halimi görmedin bak benim gözüm döner diye,o hesap.
Ama tabi kişiliğine de bağlı, böyle şeyler yapacak bir tip mi?

Bir daha bişi yazarsa savcılığa başvuracağınızı yazın ve aynen uygulayın.

Ve lütfen size böyle çirkin tehditler savuran birine "sevdiğim adam" demekten vazgeçin.. :19:

Sen ona korktugunu belli ettiğin için gözdagının dozajını arttırmış...

Korkmadıgını göstermen gerek...

yiyorsa babanın karışısına veya abin, kuzenınin karşısına çıkıp erkeklik yapsın
böyle tipler çok korkak tiplerdir, anca bir bayanı tehdit ederler
kanma, ne hali varsa görsün
nasıl olsa amacı seni korkutmak. polise git diyecegım ama, kesin ailen duymasın diye gitmezsin
çok korkuyorsam eğer, yerınde olsam bir arkadaşımdan yardım isterdim
bak o zaman nasıl dötüne baka baka ikiliyor.:ssz:

Ateş olsa cürmü kadar yer yakar korkma.
Yapacak adam hiç ses etmez ne yapacaksa yapar.Seni bulmuş dişine göre oh salla babam salla.Sen sahipsizmisin öyle kolay değil şunu yaparım deyip yapmak.Ohooo her aklına esen istediğini yapsaydı..

Sen de ona papuç bırakma,öyle ağlayıp yalvarma böyle yaptıkça onu dahada havalandırıyorsun.Çok gördük böyle asıp kesenleri.

Hiiç kafana takma.Ailenden bür büyüğüne durumu anlat ki haberleri olsun.Bişey de yapamaz.

merhaba kizlarrrr,

cok acillll yardiminiza ihtiyacim var. cok kötüyümmm elim ayagim titriyor kalbim sizliyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Bana yardim edin ne olur !!!

COk kisa anlatmaya calisacagim. Olaylar cok karisik.
Sevdigim adam ( eski sevgilim ) bana bir cok kez gel bana kac vs. gibi seyler söyledi. Ailem vermedi..bende kacamam kacmam dedim.
Geciyorum oralari.
Su siralar yazisiyorduk sadece, ve ona cok aci yasatmisim... ( bir kac olay oldu, yanlis anlasilmalarda var)

Veee bugün beni tehdit etti hemde ne tehdit. Hala atlatamadim o soku... Artik sira ondaymis. Ondan bana artik sadece kötülük gelirmis. Aci cektigim zaman onu aramayacakmisim sadece izleyecekmisim...Simdi basliyormus. Hayatta olmaktan yasamaktan nefret edecekmisim. Cok büyük acilar yasatacakmis.

Onu taniyorum, icindeki öfke cok cok cokkkk büyük. Korkuyorum cok..Öyle bi konustuki agladim. Aglamayacakmisim üzülmeyecekmisim bu söyledikleri daha neymiski, asil yasayinca görecekmisim.

Arkadaslar Aileme sevdiklerime bi sekilde zarar vermesinden cok korkuyorum. Hadi bana neyse inanin tüm acilari bana yasatsin yeterki Aileme sevdiklerime dokunmasin. Onlarin haberi olmasin. Ölürüm ben bir kere daha katlanamam benim yüzümden ailemin üzülmesine.

Cok caresiz hissediyorum kendimi...elimden hicbirsey gelmiyor.....:((((((

korktuğunu belli etme canım. numaranı değiştir. ve savcılığa şikayette bulun. ben bi tabir var ya kaba olcak ama havlayan köpek ıssırmaz çok takılma

Savcılığa git, gidemem dersen de gitmiş gibi söyle ona. Bundan sonra aileme ve benim başıma taş düşse senden bilecekler, ayağını denk al de. Bu korku o şerefsize yeter:ssz:

gül geç ya, ateş olsa cürmün kadar yer yakar..sen hiç ısıran köpek gördün mü..belli ki komplekse girmiş ne yapacağını şaşırmış o da böyle yaparak bir b..k olduğunu sanıyor..:19: korkma yapacak olan insan çoktan yapardı, sana da söylemezdi..:D insanlar ne kadar salak ya, korma tatlım güçlü olduğunu belli et sakın korktugunu hissettirme daha çok korkutur :S

Son düzenleme:
sen onu tehdit et .korktuğunu belli edip ağlama bir daha aradığında seni savcılığa veriyorum en ufak bir hatanda yanacaksın de sert bir şekilde inan korkar.

Böyle kaba dayı tiplemelerine anca Kadir İnanır :ssz:

Amacı seni korkutmak.E görülen o ki bunda başarılı da olmuş .:19:

Ağlaman onun amacına ulaştığını gösterir.:20:

Aradığı zaman neden açıyorsun telefonlarını..?

Hadi düştün bir gaflete açtın neden tehditlerini dinliyorsun ?:19:

Kapa gitsin yüzüne telefonu.:41:

Birdaha seni rahatsız etmesi durumunda sen de onu tehdit et .Savcılığa vericem telefon kayıtlarımla de.

Neden bu kadar korkuyorsunuz şöyle ufak maçolardan ya ...:19:

Iste bu.
Altina imzami atiyorum.aynen katiliyorum.
Hicbirsey yapamaz.birdaha karsisinda da aglamayin lutfen.

Back
X