nisanlimla ayrilma noktasındayiz lutfen yardim edin

İşyerinde o kadar erkek varken neden nişanlınız ? Bu bir.
Evli barklı kadın işyerinde dedikodusunun çıktığı erkekle canımlı cicimli konuşuyor kocası gık demiyor ? Bu iki."
Canım kelimesini geçtim MÜSAİTİM kelimesi birçok şeyi anlatmaya yetiyor da artıyor bile. Bu üç.
Kadın yakalandığını farkedince panik yapıp ayaküstü binbir yalan söylemiş yemeğe gelin işi palavra. Bu beş.

Madem öyle kadının kocasının da evde olduğu bir vakit onlara yemeğe gidin bu meseleleri açın. Kadına yemeğe geliyoruz dediğinde tutuşacaktır ve gerisi çorap söküğü gibi gelir :ssz: Ama gittiğiniz vakit mutlaka bu meseleleri açmanız gerekir bence kadının kocasının hiçbirşeyden haberi yok. Kocası evde yokken yada uyuduğunda yani "MÜSAİT" olduğunda nişanlınızla konuştuğu apaçık ortada.

Benimde 8 yıllık bir birlikteliğim var, bende nişanlıyım. İnan bana bu şüpheyle yaşanmaz.

İşyerinde o kadar erkek varken neden nişanlınız ? Bu bir.
Evli barklı kadın işyerinde dedikodusunun çıktığı erkekle canımlı cicimli konuşuyor kocası gık demiyor ? Bu iki."
Canım kelimesini geçtim MÜSAİTİM kelimesi birçok şeyi anlatmaya yetiyor da artıyor bile. Bu üç.
Kadın yakalandığını farkedince panik yapıp ayaküstü binbir yalan söylemiş yemeğe gelin işi palavra. Bu beş.

Madem öyle kadının kocasının da evde olduğu bir vakit onlara yemeğe gidin bu meseleleri açın. Kadına yemeğe geliyoruz dediğinde tutuşacaktır ve gerisi çorap söküğü gibi gelir :ssz: Ama gittiğiniz vakit mutlaka bu meseleleri açmanız gerekir bence kadının kocasının hiçbirşeyden haberi yok. Kocası evde yokken yada uyuduğunda yani "MÜSAİT" olduğunda nişanlınızla konuştuğu apaçık ortada.

Benimde 8 yıllık bir birlikteliğim var, bende nişanlıyım. İnan bana bu şüpheyle yaşanmaz.

tam bunları yazacaktım arkadaş sıralayınca vazgeçtim.
Dedikodusu çıkan bi adam yakayı bu olaydan nasıl kurtarırım diye düşünür o kadınla değil muhabbet kurmak aynı cümle içinde anılmamaya bil çalışır. Ben nişanlınızı hiç samimi bulmadım. Kadının kocası da g.doş galiba dedikosunun çıktığı bi adamla konuştuğunu biliyor ve hala o kadınla evli.... Çirkin bi sürü şey var. Allahın sevgili kulusun da erkenden gün yüzüne çıkmış.

Ah ne dusunecegimi sasirdim. Kiz tam bir mal dun beni bahane bulup yazdı. Tersledim.aptal mi uyanik mi bilemiyirum.

Senin kızla işin yok ki..
Yapman gereken fatura dökümanına ulaşmak.
Hangi operatörü kullanıyor nişanlın?
Ona göre bilgi verelim.

Nisanlim hic bir sekilde fatura dokumlerini vermeyi kabul etmedi. Iki gündür de ayrintiliyi faturaya hat sahibi olmadan ulasamayacagim söylendi. Ben gözümü acmaktan yanayim. Kendimi kandirmaktan sıkıldım. Bana diyor bana güvemiyormusun? Son kartta çekildi yani. Avea kullaniyor bu arada ve ben ne yaptiysam ulasamadim.korktugu ve sakladigi konuşmalar var belli. Ahh birde o faturalara ulasabilseydim ahhh.

Nisanlim hic bir sekilde fatura dokumlerini vermeyi kabul etmedi. Iki gündür de ayrintiliyi faturaya hat sahibi olmadan ulasamayacagim söylendi. Ben gözümü acmaktan yanayim. Kendimi kandirmaktan sıkıldım. Bana diyor bana güvemiyormusun? Son kartta çekildi yani. Avea kullaniyor bu arada ve ben ne yaptiysam ulasamadim.korktugu ve sakladigi konuşmalar var belli. Ahh birde o faturalara ulasabilseydim ahhh.

Bu durumda güvenmek için bir sebep yok.
Temiz olsaydı çekinmezdi buyur bak diye gözüne sokardı.
Ver yol gitsin ver.
Güvenmiş..Şöyle bir durumda Güven sadece bir erkek ismi benim için:ssz:

ne yapmayı düşünüyorsun
son kozunuda kullanmış klasik bana güvenmiyormusun
acaba aynı durumu kendisi yaşasa ne yapardı
ya şu erkekler insanı aptal yerine koymaya çalışmıyorlar mı
sinir oluyorum:47::47::47:

Ayrılıcam tabiki. Bunum baska bir yolu kalmadı artık. Iyic köşeye sıkıştı zaten. Evlenince bosanacagima hic evlenmem. Bu bile bile lades olur

Bu saatten sonra döküme bakmışsın bakmamışsın önemli mi? Evlenmeden önce gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin. Zaten dökümleri vermiyorum demek evet senden gizlediğim ve öğrenince sonu kötü bitecek bir şey var demek...

Nasil anlatsam nerden baslasam bilemiyorum. Yillar oldu birlikteyiz. 15 ay asker bekledim. Laf olmasin diye dışarı çıkmadım.nisanlisi askerde süsleniyor diyecekler diye saçımi yapmadım makyaj yapmadim. Bir yerde gidip cay icmedim. Laf olmasın diye. Ona laf gelmesin diye. Rabbimin taktiri bu demekki. Hayirlisi buymuş. Rabbim yardimcim olsun inşallah

Nasil anlatsam nerden baslasam bilemiyorum. Yillar oldu birlikteyiz. 15 ay asker bekledim. Laf olmasin diye dışarı çıkmadım.nisanlisi askerde süsleniyor diyecekler diye saçımi yapmadım makyaj yapmadim. Bir yerde gidip cay icmedim. Laf olmasın diye. Ona laf gelmesin diye. Rabbimin taktiri bu demekki. Hayirlisi buymuş. Rabbim yardimcim olsun inşallah

allah yardıncın olsun bu arada kaç yaşındasınız ikinizde

Canim ben bi tanidikta bu hikayeyi gordum canli canli. O abim kardesim palavra bence inanmamalisin. Nisanlin bence yanlis biseyler yapiyor yada o kadin yapiyor nisanlin izin veriyor. Ben bu muhabbettem hic hoslanmadim!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinize ayri ayri cok teşekkür ederim. Bu ayrıntılı faturayi nasil cikarabilirim bilgi verebilecek.
Bu arada evet nasilsin yazmis.bir kac dakika cvp alamayinca musaitim yazmis

insanlara cok cabuk inan biriyim. fakat son bir senedir acayip yalanci insanlar tanidim.
sezilerim kuvvetlendi ve ben hemen inanmayin derim. özellikle müsaitim meselesi cok aklima takildi

Canım şu saatten sonra fatura dökümanına ulaşmayı düşünme bence zaten. Herşey açık. Zamanında ben de benzer bir olay yaşadım. Erkek arkadaşım en masum haliyle bir de çok üzgün bir şekilde neden bana güvenmiyorsun bıdı bıdı dedi. Ve sonra o güvenmediğim konuda haklı olduğum ortaya çıktı. İnsanın gocunduğu bir şey yoksa çekinmez. Şüphen olmasın. Bitirince kafan rahat olacak emin ol

Back
X