nisanlimla ayrilma noktasındayiz lutfen yardim edin

Nasil anlatsam nerden baslasam bilemiyorum. Yillar oldu birlikteyiz. 15 ay asker bekledim. Laf olmasin diye dışarı çıkmadım.nisanlisi askerde süsleniyor diyecekler diye saçımi yapmadım makyaj yapmadim. Bir yerde gidip cay icmedim. Laf olmasın diye. Ona laf gelmesin diye. Rabbimin taktiri bu demekki. Hayirlisi buymuş. Rabbim yardimcim olsun inşallah

Bu kadar ince dusunceli oldugunuz icin Rabbim sizi ondan kurtarmis olabilir mi? Gercekleri evlenmeden once gormenizin bir sebebi olmali...

Kadin isten baska bir nedenden kovuldu yazmistin ilk sayfada sonra watsaptaki iletisimi yakaladiginda nisanlin "benim yuzumden kovuldu" dedi

hangisi dogru?

Canım merhaba,
Başlıgın tamamını okuyamadım ama sanırım ayrılmışsınız.
Uzun süreli ilişkiden sonra ayrılmak çok zordur bilirim, hele bi de düğün yakınmış falan. bitirip yeni bi hayata başlamak falan, tecrübeyle sabit çok zordur.
Onun için normalde ben de ayrılmaya kışkırtmak istemem kimseyi ama. içinde bi acaba ayrılmasa mıydım diye şüphe kaldıysa onun için yazıyorum, hiç kalmasın.
burdaki kızlar yanlış noktaya takılmışlar, işten benim yüzümden atıldı demesi tutarsızlık olmayabilir, sonuçta kız yine senin nişanlının karıştıgı bi başka olay yuzunden de atılmış olabilir, tek o mevzudan değil.
ben başka bir şeye takıldım. tek bir kelime aslında, ama en önemli kelime o kelime dikkat etmemiş olabilirsin.
kadın mesaj attıgında "nasılsın musaitim" yazmış, dogru mu yazdın aceleyle kadın musait misin mi demiş yoksa musaitim mi demiş bilmiyorum ama her iki durumda da, müsaitlik kelimesi çok ince bi ayrıntı. müsait misin dediyse zaten şüphesiz bi zıkkım var ortada ki senden gizli konuştugunu bilip de yazıyo kadın. müsaitim dediyse de kendisi kocasından falan gizliyo olmak zorunda ki senin nişanlınla konuşmaları hep "naber şimdi müsaitim" le filan başlamış demektir.
ama beş dk sonra sen arayınca kadın sana kocam biliyor demiş. yalan yani. o müsaitlik kelimesi böyle gizli flörtleşmelerde o kadar çok geçer ki, tecrübeyle sabit yine.
ayrıca nişanlının davranışları da şüphe çekici, dedikodu çıktı benden duy diye gelip anlatmak da aslında şüphe çekici. hani önceden zemin hazırlamak gibi.
bir de kadının seni davet etmek istiyorum falan demesine de inanmamalıydın, çünkü kadın evli zaten, yani yasak aşk olaylarına çoktan alışmış o nedenle nişanlının da senden gizliyor olmasını destekler elinden geldiğince. senin ortada olmanı sorun etmez kıskanmaz. onun da kocası var sonuçta.
neyse ya işte neticede, iyi ki evlenmeden kurtulmuşsun.
ayrılık sürecinde ben sana bişi diyim mi, her şey yalan. anca çivi çiviyi söker başka da bişi demiyorum. sen anla. :) öptüm.

Nisanlim hic bir sekilde fatura dokumlerini vermeyi kabul etmedi. Iki gündür de ayrintiliyi faturaya hat sahibi olmadan ulasamayacagim söylendi. Ben gözümü acmaktan yanayim. Kendimi kandirmaktan sıkıldım. Bana diyor bana güvemiyormusun? Son kartta çekildi yani. Avea kullaniyor bu arada ve ben ne yaptiysam ulasamadim.korktugu ve sakladigi konuşmalar var belli. Ahh birde o faturalara ulasabilseydim ahhh.

8 yıldır beraber olduğum ve evlenmek üzere olduğum insanı kaybetmemek için o istemeden ben koyarım dökümleri önüne onun yerinde olsam.
Dökümleri alabilirdin ama artık alamazsın telefonu yanından ayırmaz artık.
Çok zor ama arkana bakma artık, seni kaybetmemek için o çabalamalıydı ama yapmadı, yapamadı anlaşılan.

o kadar kolay yalan söylerler ki sonradan siz şaşırır, utanırsınız...

"seni hiç aldatmadım" nasıl içten çıkar ağızlarından :)

"nereden çıkarıyorsun" diyip öyle de masumca gülüverirler ki...

erkeklere hiç güvenim yok hiç...

bence doğru karar verdiniz

Uzun suredir konuya yazmıyorum cunku olaylari tamamen ortaya cikarmam gerekiyordu. Sonunda Allahın izniyle cikardim. Kadinla iki bucuk aydir gorusuyorlarmis. Eski telefonunda gördüğüm mjlar konuyu aydınlatti. Askimlar canımlar. Abuk subuk ordayim askim burdayim askim mjlari. Herseyi doktum ortaya kiyamet koptu. Kapimda yatiyor intihar etmeye kalkti. Tabi ben dugunu iptal ettim. Haftaya düğünum vardi. Zor gunler gecirdim. Ayri oldugumuz donemde 3-4 gun mjlastik birdaha sana soylemekle tehdit etti mjlasmak zorunda kaldim felan dedi. Aramda cinsel anlamda bisey olmadi dedi. Ama inanmıyorum. Kadini biraz arastirdim. Surekli evli erkeklerle iliskiye giren bir kadin. Suanda iki çocuğu olan bir adamla birlikte bur suru abuk subuk sey. Bn kurtulmaya bakiyorum. Ama durmada ailesi kndi ustume gelip barisin diyorlar. Bir hata yapmis diyorlar.zaman verin dusuneyim dedim. Sıkıntılı zamanlarda verilen kararlar en yanlis kararlardir deniyor. Kafam karisik anlicaniz

Uzun suredir konuya yazmıyorum cunku olaylari tamamen ortaya cikarmam gerekiyordu. Sonunda Allahın izniyle cikardim. Kadinla iki bucuk aydir gorusuyorlarmis. Eski telefonunda gördüğüm mjlar konuyu aydınlatti. Askimlar canımlar. Abuk subuk ordayim askim burdayim askim mjlari. Herseyi doktum ortaya kiyamet koptu. Kapimda yatiyor intihar etmeye kalkti. Tabi ben dugunu iptal ettim. Haftaya düğünum vardi. Zor gunler gecirdim. Ayri oldugumuz donemde 3-4 gun mjlastik birdaha sana soylemekle tehdit etti mjlasmak zorunda kaldim felan dedi. Aramda cinsel anlamda bisey olmadi dedi. Ama inanmıyorum. Kadini biraz arastirdim. Surekli evli erkeklerle iliskiye giren bir kadin. Suanda iki çocuğu olan bir adamla birlikte bur suru abuk subuk sey. Bn kurtulmaya bakiyorum. Ama durmada ailesi kndi ustume gelip barisin diyorlar. Bir hata yapmis diyorlar.zaman verin dusuneyim dedim. Sıkıntılı zamanlarda verilen kararlar en yanlis kararlardir deniyor. Kafam karisik anlicaniz

Sakın ama sakın affetme!! :45::45::45:

Şu iki kavrama dikkat edelim:

HATA: İstenmeyen davranışın, istenmeden yapılması..
YANLIŞ: İstenmeyen davranışın, isteyerek yapılması.

İnsanlar birden çok hata yapabilir ve her seferinde affedilebilir, ama biri birine yanlış yapmışsa bu feci bir durumdur ve affı kesinlikle yeni yanlışlar doğurur.:

-Tek yanlış yapma hakkın vardı, onu da kullandın. Neyse uzatmaya gerek yok! Senin kantarın beni çekmez yavrum. Ne geçmişimde ne de geleceğimde X diye biri yok. Şimdi ister Y'lere git ister cehenneme. Bana gelme de nereye gidersen git!!! Senin için yapabileceğim bişey yok uzaaa.... *Erdal Demirkıran

Edit: Bu iş baştan beri kokusunu vermiş ama görmek istememişsin...

Son düzenleme:

Sen ailelerin ne dediğine bakma. Onlar evli ve çocukluyken bile hunharca aldatılan kadınları dahi barıştırmaya çalışırlar. Aman yuva yıkılmasın mış.
Bi hata yapmış affet cümlesindeki "bi hata" ne demek çok afedersin sinirden kötü konuşcam nerdeyse sanki bakkala gidip yanlış ekmek almış. Ne kadar kolay millet için affet demesi.
Gencecik insansın, dünyada başka erkek mi kalmadı da seni aldatan şerefsizle evleneceksin?
Daha evlenmeden aldatılmayla başlayan hayat mı olur allah aşkına?
Evlilik öyle birşey değil.
Ailelerin, milletin lafına bakma allah aşkına gencecik insansın ya. Çok şükür ki ortaya evlenmeden çıkmış da kurtulmuşsun.
Pişmanlıktan gebersin bırak.
O söyledikleri de yalan bu arada. Sakın inanma.
Siz ayrıyken mesajlaşmış da tehdit etti diye zorla msjlaşmaya devam etmiş lafa bak. O dediğin hayat kadınlarının başına bile gelmiyo kusura bakmasın.
Ne biçim erkekmiş de bi kadınla baş edememiş de kadının zoruyla konuşmuş filan. En basitinden tehdit görünce o da kariışık olarak kadını tehdit edebilirmiş, kadın da evli vs.
Ayrıca siz ayrıyken mesajlaştıysa, sana söylenmesinden niye korkuyo madem ayrıymışsınız.
Hadi trip atarsın diye korktuysa da bi kadının zorla kölesi olmak daha mı az şerefsizce bişeymiş? En azından onurlu kalırmış karşında.
Bunu düşünemicek kadar salakmışsa da zaten değmez.
Ya her türlü bırak kaçarak uzaklaş acı çekmesi için de elinden geleni yap.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yukardaki arkadas gibi düşünüyorum yada aynı hatayı sen yapmış olsan onun ailesi oğluna senin için bi hata yapmış affet dermiydi. İyiki tedbiri elden bırakmayıp olayın üstüne gitmişsin şimdi kaybetmeyi göze alan ilerde evlenince almazmı?

Son düzenleme:
Canım, müsaitim kelimeleri beni kıllandırdı. Aralarında bir mevzu olduğu açık ve net bana göre.

Ateş olmayan yerden duman çıkmıyormuş demek ki gerçekten... neyse ki evlenmeden ortaya çıktı kurtulduğunuza sevinin

hadi diyelimki abi kardeş konuşuyorlar peki neden bi insan adının çıktığı kişiye hala canımlı msj atarki?gerçekten anlayamıyorum bazı insanları

helal olsun nasıl çıkardın ortaya dökümleri vermemesinden belliydi zaten
sen böyle bişey yapsan ailesi ve kendisi sana ne derdi ????:20:

Merhaba
Nasil baslasam nerden anlatsam bilemiyorum.nisanlimla 8 yildir birlikteyiz. Bayadirda nişanlıyiz. Bir kac ay sonra dugunumuz var. Lakin cok buyuk bir sorunla karsi karsiyayim. Çalıştığı yerde evli yasca bizden kucuk bir kadinla dedikodusu çıktı. Dedikodu daha cok kiz üstüne kuruluydu.nisanlimdan hoşlandigi onu sevdiği peşinden ayrılmadigi nisanlimin ise ondan kactigi felan söylendi.bunu bana nisanlim anlatti baska yerden duyma boyle bir dedikodu cikti ve bu yalan diye.o an inandim.sonra ates olmayan yerden duman cikmaz dedim ve delirdim.tum ailesini arayip anlattım olay büyüdü. Nisanlim bana guvenemdin diye bana rest cekti.neyse zar zor baristik. Bu sirada calistigi yerdeki insanlarla konuştum. Hepsi nisanlimi savundu.kizi kötüledi ama kimse gozumle gordum demedi.ole dediler oyle duyduk oleymis hep mis mus. Nisanlimla baristik konuştuk. Keske bana gelseydi boyle birsey yoktu kizdada yoktu dedikodumuzu yaptilar.kizin bisey hissedip hissetmedigini bilemem hic o sekilde yaklasmadim dedi.kiz bu arada bu konudan degil ama baska bir mevzu yuzunden isten kovuldu.neyse bir kac ay o konu birdaha acilmamak uzere kapandi.taaki iki gün onceye kadar. Nisanlimla telefonlari degismistik. watsapi telefonda yönlendirilmis kalmis.tik mj nasilsin müsaitim yazan kim o evli kadin.bozmadim konuşmaya devam ettim. Kac kac calisiyorsun canim felan bir kac kez mjlarda canim kullanarak konustu.dayanamdim kizi aradim.evli barkli kadinsin utanmiyonmu dedim.
Bn bisey yapmıyorum o benim abim kardesim herkes arkamdan konusurken o bana sahip cikti burda yanlizim ondan Allah Razi olsun aramizda ole bisey yok. istersen yuz yuze konuşuruz dedi. Dedikoduları kocan biliyormu dedim.biliyor. sizi yemeğe davet etmek istiyorum.seninle arkadas olmak istiyorum dedi.tabi ben pes dedim.nisanlimla konuştum. Benim yuzumden isten atildi vicdanim rahatsiz numarasini isten aldim ayrildigi gun arayip nasil olduğunu sordum.numarami kaydetmis arada yaziyor bende kendimi suçlu hissettigim icin arada halini hatrini soruyorum. Evli bir kadina asla bakmam işim olmaz dedi. Aldatmasa bile bni ezip kizacagimi bile bile görüşmesine cok kizdim.ne yapmalıyım cok çaresiz kaldim lutfen yardim

Arkadasım yolıun basında ne olduğunu ögrendin
huylu huyundan vazgeçmez o adamın gözü dısarda.
Ardına bile bakmadan git uzaklas verilmiş sadakan varmıs...

Ortaya cikarmissinz tebrk ederim.. cinsel anlamda bisi olmadi desede aldatilmissiniz malesef, eger affederseniz bunu tekrar yapacagina şüphem yok erkekler klasiktr :ssz:
Hakkinizda hayırlısı olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Birde ilk basta aralarında sadece dedikodu çıktığını söylemişti herşeyi reddetmişti sonra gerçek ortaya çıktı. Arada cinsel anlamda bişeyler olmadiğini söylemesi olmadiği anlamına gelmiyor olabilir. Gerçek olma ihtimali de var, her ihtimali değerlendirmek lazım

canım sakın ama sakın barışma, ailelerin sözüne de kulak asma. sert tavrını ortaya koy lütfen. 8 yıllık ilişkiden sonra bunu yapan erkeğe erkek mi denir. su içer gibi de yalan söylüyor. demek ki o dedikodular boşa değilmiş...aşkımlar canımlar nedir ya.resmen ilişkileri varmış.kesinlikle cinsel anlamda birşeyler yaşadıklarını düşünüyorum. hatta eminim. ama yaşamasalar bile hiç önemli değil, nişanlınız sizi aldatmış zaten.lütfen kararlı olun, onunla evlenerek kendinize kötülük etmeyin...

Back
X