Uzun suredir konuya yazmıyorum cunku olaylari tamamen ortaya cikarmam gerekiyordu. Sonunda Allahın izniyle cikardim. Kadinla iki bucuk aydir gorusuyorlarmis. Eski telefonunda gördüğüm mjlar konuyu aydınlatti. Askimlar canımlar. Abuk subuk ordayim askim burdayim askim mjlari. Herseyi doktum ortaya kiyamet koptu. Kapimda yatiyor intihar etmeye kalkti. Tabi ben dugunu iptal ettim. Haftaya düğünum vardi. Zor gunler gecirdim. Ayri oldugumuz donemde 3-4 gun mjlastik birdaha sana soylemekle tehdit etti mjlasmak zorunda kaldim felan dedi. Aramda cinsel anlamda bisey olmadi dedi. Ama inanmıyorum. Kadini biraz arastirdim. Surekli evli erkeklerle iliskiye giren bir kadin. Suanda iki çocuğu olan bir adamla birlikte bur suru abuk subuk sey. Bn kurtulmaya bakiyorum. Ama durmada ailesi kndi ustume gelip barisin diyorlar. Bir hata yapmis diyorlar.zaman verin dusuneyim dedim. Sıkıntılı zamanlarda verilen kararlar en yanlis kararlardir deniyor. Kafam karisik anlicaniz
Sen ailelerin ne dediğine bakma. Onlar evli ve çocukluyken bile hunharca aldatılan kadınları dahi barıştırmaya çalışırlar. Aman yuva yıkılmasın mış.
Bi hata yapmış affet cümlesindeki "bi hata" ne demek çok afedersin sinirden kötü konuşcam nerdeyse sanki bakkala gidip yanlış ekmek almış. Ne kadar kolay millet için affet demesi.
Gencecik insansın, dünyada başka erkek mi kalmadı da seni aldatan şerefsizle evleneceksin?
Daha evlenmeden aldatılmayla başlayan hayat mı olur allah aşkına?
Evlilik öyle birşey değil.
Ailelerin, milletin lafına bakma allah aşkına gencecik insansın ya. Çok şükür ki ortaya evlenmeden çıkmış da kurtulmuşsun.
Pişmanlıktan gebersin bırak.
O söyledikleri de yalan bu arada. Sakın inanma.
Siz ayrıyken mesajlaşmış da tehdit etti diye zorla msjlaşmaya devam etmiş lafa bak. O dediğin hayat kadınlarının başına bile gelmiyo kusura bakmasın.
Ne biçim erkekmiş de bi kadınla baş edememiş de kadının zoruyla konuşmuş filan. En basitinden tehdit görünce o da kariışık olarak kadını tehdit edebilirmiş, kadın da evli vs.
Ayrıca siz ayrıyken mesajlaştıysa, sana söylenmesinden niye korkuyo madem ayrıymışsınız.
Hadi trip atarsın diye korktuysa da bi kadının zorla kölesi olmak daha mı az şerefsizce bişeymiş? En azından onurlu kalırmış karşında.
Bunu düşünemicek kadar salakmışsa da zaten değmez.
Ya her türlü bırak kaçarak uzaklaş acı çekmesi için de elinden geleni yap.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi