Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlarrrr,
Veee bugün beni tehdit etti hemde ne tehdit. Hala atlatamadim o soku... Artik sira ondaymis. Ondan bana artik sadece kötülük gelirmis. Aci cektigim zaman onu aramayacakmisim sadece izleyecekmisim...Simdi basliyormus. Hayatta olmaktan yasamaktan nefret edecekmisim. Cok büyük acilar yasatacakmis.
(
merhaba kizlarrrr,
cok acillll yardiminiza ihtiyacim var. cok kötüyümmm elim ayagim titriyor kalbim sizliyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Bana yardim edin ne olur !!!
COk kisa anlatmaya calisacagim. Olaylar cok karisik.
Sevdigim adam ( eski sevgilim ) bana bir cok kez gel bana kac vs. gibi seyler söyledi. Ailem vermedi..bende kacamam kacmam dedim.
Geciyorum oralari.
Su siralar yazisiyorduk sadece, ve ona cok aci yasatmisim... ( bir kac olay oldu, yanlis anlasilmalarda var)
Veee bugün beni tehdit etti hemde ne tehdit. Hala atlatamadim o soku... Artik sira ondaymis. Ondan bana artik sadece kötülük gelirmis. Aci cektigim zaman onu aramayacakmisim sadece izleyecekmisim...Simdi basliyormus. Hayatta olmaktan yasamaktan nefret edecekmisim. Cok büyük acilar yasatacakmis.
Onu taniyorum, icindeki öfke cok cok cokkkk büyük. Korkuyorum cok..Öyle bi konustuki agladim. Aglamayacakmisim üzülmeyecekmisim bu söyledikleri daha neymiski, asil yasayinca görecekmisim.
Arkadaslar Aileme sevdiklerime bi sekilde zarar vermesinden cok korkuyorum. Hadi bana neyse inanin tüm acilari bana yasatsin yeterki Aileme sevdiklerime dokunmasin. Onlarin haberi olmasin. Ölürüm ben bir kere daha katlanamam benim yüzümden ailemin üzülmesine.
Cok caresiz hissediyorum kendimi...elimden hicbirsey gelmiyor.....(((((