Ne olur yardim edin :( sevdigim adam ve tehditleri..

neden bu kadar korkuyorsun ki
o senin korkmani istiyor zaten ve sen suan onun istedigini yapiyorsun
telefonu acma aciyorsanda bu söylediklerini dinleme kapat bu kadar basit

Karsindaki sahis hasta oldugu icin ilimli ol. Ne soylediklerini kabul et, ne de bir b** yapamazsin de. Ikisini de yapma. Ona ters konusman sadece onu sinirlendirir.

1. Polise git.
  2. Numarani degistir.
  3. Evini bilmiyordur umarim, bilsede bir sure evden uzaklas.

Bunlarin sagi solu belli olmaz, ayik ol.

Konu sahibi hem acil demiş hem de gitmiş :37:

Genele katılıyorum havlayan köpek ısırmaz.. En büyük hatan bu korkakla konuşuyor olman,muhatap olman. ikincisi seni korkutup sindirmesine izin vermen..

Bir daha bir şey yazarsa gülerek, yaz yaz savcılığa dilekçe verdim ne kadar yazarsan o kadar işime gelir de.. önce tehditlerini arttırır,savcılığa gitmediğini ispatlama derdine düşer sonra baktı ciddisin,korkmuyorsun kuyruğunu kıstırıp gider.. :41:

En güzeli hiç ama hiç kesinlikle muhatap olmamak.. hiç bir şekilde seni duymayacak görmeyecek.. o zaman kurtulursun.

Böyle bi mahlukat bendede vardi banada dur dedi otun yeni basliyor yasadigina pisman olacaksin dedi :) ama simdi nerde yooook :) korkma sakin cevap verme havlasun

Ağlayarak ,korktuğunu belli ederek o'na büyük bir haz yaşattığının farkındasındır umarım . Amacı seni korkutmakmış ve amacına da ulaşmış . Bir şey yapacağını sanmıyorum . Şayet yapacak olan adam , boş boş tehtitler savurup önlem almanı istemezdi . Boşuna Atalarımız dememiş ; "Havlayan köpek ısırmaz " diye .

Ama yine de önlem al , polise git ve numaranı değiştir .

Son düzenleme:
merhaba kizlarrrr,

Veee bugün beni tehdit etti hemde ne tehdit. Hala atlatamadim o soku... Artik sira ondaymis. Ondan bana artik sadece kötülük gelirmis. Aci cektigim zaman onu aramayacakmisim sadece izleyecekmisim...Simdi basliyormus. Hayatta olmaktan yasamaktan nefret edecekmisim. Cok büyük acilar yasatacakmis.

(

iyi sallamis :))) havlayan köpek isirmaz canim korkma

Benim eski sevgilim (2yıl sürdü ) Ne tehditler etti. Neler neler yapmaya çalıştı. Polis e şikayet et diyenler varya, Ha söyleyeyim polis 1 gün nezarette tutar 2. gün daha beter halde karşına çıkar. (Tecrübedir.)
Bir şey de yapamadı :D

Havlayan köpek ısırmıyormuş gerçekten. Kendisi mahalle serserilerindendi.

merhaba kizlarrrr,

cok acillll yardiminiza ihtiyacim var. cok kötüyümmm elim ayagim titriyor kalbim sizliyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Bana yardim edin ne olur !!!

COk kisa anlatmaya calisacagim. Olaylar cok karisik.
Sevdigim adam ( eski sevgilim ) bana bir cok kez gel bana kac vs. gibi seyler söyledi. Ailem vermedi..bende kacamam kacmam dedim.
Geciyorum oralari.
Su siralar yazisiyorduk sadece, ve ona cok aci yasatmisim... ( bir kac olay oldu, yanlis anlasilmalarda var)

Veee bugün beni tehdit etti hemde ne tehdit. Hala atlatamadim o soku... Artik sira ondaymis. Ondan bana artik sadece kötülük gelirmis. Aci cektigim zaman onu aramayacakmisim sadece izleyecekmisim...Simdi basliyormus. Hayatta olmaktan yasamaktan nefret edecekmisim. Cok büyük acilar yasatacakmis.

Onu taniyorum, icindeki öfke cok cok cokkkk büyük. Korkuyorum cok..Öyle bi konustuki agladim. Aglamayacakmisim üzülmeyecekmisim bu söyledikleri daha neymiski, asil yasayinca görecekmisim.

Arkadaslar Aileme sevdiklerime bi sekilde zarar vermesinden cok korkuyorum. Hadi bana neyse inanin tüm acilari bana yasatsin yeterki Aileme sevdiklerime dokunmasin. Onlarin haberi olmasin. Ölürüm ben bir kere daha katlanamam benim yüzümden ailemin üzülmesine.

Cok caresiz hissediyorum kendimi...elimden hicbirsey gelmiyor.....:((((((

Havlayan köpek ısırmaz...:19:

kizlarrrrr zaman ayirip yorum attiginiz ve baana yardimci oldugunuz icin cok cok tesekkür ederim. Dün maalesef nete giremedigim icin bugün yaziyorum...

Amaci baskaymisssss o tehditleri etti ama 3 saat sonra mesaj atti.

Olayi kisaca anlatayim. O bana bir defa kötü bir söz söyledi. Benim cok zoruma gittigi icin her firsatta dile getirdim. ne kadar özür dilesede pisman olmus olsada cok kirilmistim. Ve bu tehditlerden önce beni cok cok sinirlendirdi ve ben hayatimda küfür kullanmayan ben asla cirkin sözler söylemeyen ben ilk defa küfür ettim ve ardindan defolup gitmesini söyledim. Bunun üzerine o tehditler baslamisti...
Ve aradan 2-3 saat gectikten sonra bana mesaj atti, aynen söyle: Simdi ödestik. Ayni duruma sende düstün. Istemeyerek kullanmayacagin bir kelimeyi kullandin. Iste bende sana yapmam demem etmem dedikce üstüme geldin. Neyse birsey yapmam merak etme ..:) kiyamam sana...kiyamamayi birak kendime yediremiyorum, düsünüyorum düsünüyorum olmuyor. Ben senin sacinin teline zarar gelsin istemem. Seviyorum o ayri konu...

Mesaji bu..

Icim rahatladi inanin cok kötüydüm.

Ac telefonu agzına gelenı say, sen onu daha sıddetlı tehdıt et sıkıyosa yapta gor vs de. Ve bıdaha gorusme. Eger vurabılecek tıpte bırıyse sıkayetcı ol.
Su analar artık erkek evlatlarını duzgun yetıstırsın! Erkektır yapar! E tabı erkek olacak o kadar bebeklere bıle empoze edıyorlar oooo ogluma bak aslanıma bak ıste bu yuzden buyuyunce kendılerını bırsey sanıyorlar! Yeter artık ya haberlerde ızledıkce delı oluyorum arap emırlıklerınde abu dhabı demıydı katardamıydı hatırlamıyoruym suc ıslersen sınır dısı edılıyorsun ıste buya. Ne zaman dgru duzgun bır ceza sıstemı gelıcek ısvec ceza sıstemını bı aldık pı aldık!bızım dedelerımız zamanında hırsızlık senede bes kere olurmus bıde smdıye bak

Valla havlayan köpeğin ısırdığını da gördüm de sizleri anlamıyorum neyinden korkuyorsunuz bu kadar söyleyin ailenize yada reşitseniz verin savcılığa görsün gününü papuç bırakmayın bu tiplere.

hiçç korkma canım, hiç bişey yapamaz. hep böyledirler. kadınızya korkacağız elbet. tek silahları bu. ama hiç korkma git şikayetçi ol. ailende en rahat konuşabildiğin kişiye açıl, annen olur, abin olur, ablan olur. onun desteğiyle yasal yollara başvur ve ona da söyle şikayetçi olduğunu ve ailenin senin arkanda olduğunu. amacı seni sindirmek. sinmediğini görünce amacına varamayacak sana da bir daha bulaşamayacktır...

sagolun kizlar, vakit ayirip okudugunuz icin.

Yapacagini yapti. Ailemden Allah razi olsun ! Söylenenlere uymadilar arkamda oldular. Cok sükür ki atlattim...Allah kimsenin basina vermesin insAllah.....

Bir cok kisi yazmis zaten: havlayan kopek isirmaz. Korktugunu belli etme ona ve bence yazismalari kesin.
Bir daha tehdit ederse de savciliga basvuracaginizi soyleyin. Hala devam ediyorsa o zaman gidin savciliga.

Back
X